Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در صدد برآمدند با اجرای طرحی منسوجات رسانا را برای صنایع مختلف به تولید برساند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، خانم بهاره مؤذن چی، دانش آموخته دکتری دانشکده مهندسی نساجی رشته شیمی نساجی و علوم الیاف دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «تکمیل سریع منسوج پلی استر با سنتز در محل با نانوذرات فلزی جهت ایجاد خاصیت رسانای الکتریکی» گفت: این پروژه در راستای تولید منسوجات رسانا در مرحله آزمایشگاهی اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه منسوجات رسانا به روش‌های دیگر در کشور و سایر کشور‌ها اجرایی شده گفت: تاکنون از روش منسوجات استفاده نشده است.
وی با اشاره به روش‌هایی که تاکنون استفاده شده گفت: این روش ها، منجر به تولید منسوجات رسانا شده است، ولی هزینه زیادی را صرف آن کرده اند تا این پارچه‌ها تولید شوند؛ زیرا از تار و پود الیاف فلزی و یا از مواد اولیه گران قیمت مانند پلیمر‌های رسانا و یا مواد کربنی استفاده کرده اند.
وی افزود: این روش‌ها منجر شده است که پارچه نهایی منعطف نباشد و از قیمت بالایی نیز برخوردار باشد.
این محقق ادامه داد: در منسوجاتی که با روش‌های دیگر رسانا شده مدت زمان فرایند طولانی بوده است، اما روشی که ما در پیش می‌گیریم در مدت 45 دقیقه یک پارچه رسانا می‌شود.
خانم مؤذن چی با اشاره به مزیت‌های روش سنتز در محل برای رسانا شدن منسوجات گفت: علاوه بر اینکه مدت زمان کوتاهی برای رسانا شدن پارچه در این روش صرف می‌شود هزینه کمتری نیز دارد.
وی عنوان کرد: در این آزمایش‌ها از پارچه‌های پلی استر و پنبه معمولی استفاده کردیم که در یک مرحله نتیجه آزمایش‌ها مشخص شد.
وی ادامه داد: از این منسوجات در صنایع پزشکی، ورزشی، حفاظتی و نظامی استفاده می‌شود.
محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به روش خود برای رسانا شدن منسوجات گفت: در این روش، نانوذرات فلزی در یک مرحله در پارچه نشانده می‌شود که این پارچه صددرصد خاصیت حفاظت در برابر اشعه را داشته و مقاومتی برابر با یک اهم دارند.
وی با تأکید بر اینکه در این روش، روش «تکمیل سریع» بکار گرفته شده است، بیان کرد: این طرح در مقیاس آزمایشگاهی اجرایی شده که قابلیت صنعتی شدن نیز دارد.
وی ادامه داد: اکنون با صنایع مختلف صحبت کردیم و منتظر جواب آن‌ها برای استفاده از روش سنتز در محل و تولید پارچه‌های رسانا هستیم.
خانم مؤذن چی گفت: از این روش می‌توان در پارچه‌های رسانا در پزشکی از راه دور، لباس‌های ورزشی دارای ال‌ای دی، کابل، سنسور، سوپرخازن و... بهره برد.
این طرح به راهنمایی آقای دکتر مجید منتظر استاد دانشکده مهندسی نساجی انجام شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تلاش تولید منسوجات رسانا دانشگاه صنعتی امیرکبیر منسوجات رسانا پارچه ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۶۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم

«ابوالقاسم جراره» نماینده راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم پیروز شویم و فراکسیون نیروهای انقلابی را داشته باشیم. رایزنی‌ها و تلاش‌ها در حال انجام است، اما لازمه آن صبر است تا تکلیف برخی از نمایندگان نیز روشن شود.

وی با تاکید بر تلاش برای حل دغدغه‌های مردم، افزود: یکی از موضوعات مهمی که مردم با آن درگیر هستند، موضوعات اقتصادی است. باید بتوانیم با ورود به موضوعات قانونی، در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم و اگر لازم است نظارت جدی‌تری بر قوانین در راستای تسهیل فضای اشتغال، کسب و کار، اقتصادی و تولید داشته باشیم.

جراره گفت: باید فضای اقتصادی بهتری در کشور ایجاد شود و ما باید تلاش کنیم دغدغه‌های مردم کمتر شود. یکی از موضوعاتی که باید به آن پرداخته شود که لایحه آن توسط دولت تقدیم مجلس است، بحث کاهش مالیات بر تولید است. این اتفاق می‌تواند در حوزه تولید در کشور مؤثر باشد.

نماینده راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در ادامه با اشاره به کمیسیونی که در صورت راه‌یافتن به مجلس انتخاب خواهد کرد، گفت: من در گذشته، تجربه حضور در کمیسیون صنایع را داشته‌ام. مدتی نیز در معاونت تفریغ بودجه دیوان محاسبات مسؤولیت داشته‌ام؛ اما در صورت راه‌یافتن به مجلس جدید بسته به شرایط و نیاز مجلس فعالیت خواهم کرد؛ البته این منوط به تصمیم و انتخاب مردم است.

وی در پایان ضمن تشکر از راه‌اندازی پویش با مهر انتخاب کن بیان کرد: هر چقدر بتوانیم شرایطی فراهم کنیم که مردم نامزدها را بهتر بشناسند و بهتر انتخاب کنند، قطعاً خوب و مؤثر است.

کد خبر 6079522

دیگر خبرها

  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • کتاب‌هایی که می توانند سمی باشند | چیزی که درباره کتاب ها نمی دانید
  • کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق در شهرضا
  • در کشور کفر خوانندگان و رقاصان هم بیدار شدند اما برخی اساتید کشورمان بی‌تفاوت بودند
  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است
  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • اجرای حکم پلمب چهار واحد صنفی متخلف در یزد
  • تحولات غزه؛ محور رایزنی تلفنی امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد