Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته گفت: تحول بزرگ در تولید و صادرات کیسه های نانوزیست تخریب پذیر صنعت سیمان ایجاد شدبه نحوی که مدت زمان تجزیه کیسه های سیمان از ۴۰۰ سال به دو و نیم سال کاهش می یابد. ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رضا نقی پور اصل رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با اعلام این خبر افزود، با موافقت اعضای محترم مجمع صندوق اولین تسهیلات 50 میلیارد ریالی این مجموعه به طرح تولید و صادرات کیسه های نانوزیست تخریب پذیر در صنعت سیمان اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به حجم میزان تولید این واحد صنعتی گفت: با اجرای این طرح سالانه بیش از 50 میلیون تخته کیسه نانوزیست برای استفاده در صنعت سیمان کشور تولید می شود که در آینده ای نزدیک از این محصول در بسته بندی آرد نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت و با این میزان تولید از واردات کاغذ کرافت به ارزش 15000 میلیارد ریال در سال جلوگیری می شود.

وی در ادامه با اشاره به فواید زیست محیطی طرح یاد شده گفت:با اجرای این طرح عمر تجزیه کیسه ها در طبیعت از 400 سال به دو و نیم سال کاهش می یابد که این مسئله کاملا منطبق با ابلاغیه شورای عالی محیط زیست ،دستور معاون محترم رئیس جمهور و قانون مدیریت پسماند و سند آسیب شناسی کلانشهرها در بخش محیط زیست می باشد که استفاده از آن در صنعت سیمان موجب ایجاد تحول بزرگ در افزایش کیفیت بسته بندی با استفاده از محصولات نانو، جلوگیری از ضایعات و کاهش60 درصدی هزینه بسته بندی سیمان نسبت به کاغذ کرافت می شود .

از دیگر ویژگی های این محصول ضدآب بودن و ارزان تر بودن آن می باشد همچنین اجرای این طرح برای جلوگیری از احتکار سیمان که بعضا توسط برخی از سودجویان انجام می شود.

نقی پور اصل کاهش 20 درصدی استفاده از مواد شیمیایی با جایگزینی مواد معدنی و همچنین جهش صادرات در صنایع پلیمری پایین دستی پتروشیمی ، جلوگیری از خام فروشی و افزایش ارزش افزوده مواد پتروشیمی را از مزایای استفاده این محصول در صنایع پتروشیمی دانست.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در پایان با اشاره به اشتغالزا بودن طرح مذکور گفت: با اجرای این طرح در فاز نخست برای 130 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است.

 انتهای پیام/

R1012125/P/S7,78/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای این طرح صنعت سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • اجرای همخوانی قرآن در بناهای تاریخی قزوین
  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم