Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پرسپولیس با 5 پرونده بدهی به بازیکنان و مربیان خارجی مواجه است که در مورد دو تا از آنها حکم صادر شده و نگرانی‌ها در خصوص سه پرونده دیگر می‌تواند عرصه را بر مدیریت باشگاه تنگ‌تر کند. الان انصاری‌فرد با 5 پرونده مواجه است که برای 2 تایشان حکم صادر شده اما مجموع ارقام بدهی باشگاه به این 5 نفر حدود 35 میلیارد تومان می‌شود آن هم در حالی که هیچ پولی در باشگاه پرسپولیس نیست!

شاید طلب برانکو بیشتر از 1/ 1 میلیون یورو شود!

مهم‌ترین بدهی باشگاه پرسپولیس که البته هنوز حکمی از طرف فیفا درباره‌اش صادر نشده طلب یک میلیون و 100 هزار یورویی برانکو و دستیارانش از این باشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته نگران کننده این ماجرا آنجاست که شاید این رقم بیشتر هم بشود چرا که برانکو مابه‌التفاوت رقم دریافتی‌اش از الاهلی عربستان را نسبت به قراردادش با پرسپولیس طلب کرده است!

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت پرونده برانکو گفته: «ما با برانکو دعوای حقوقی داریم اما همچنان دنبال توافق با او و دستیارانش هستیم و این شانس را پیش روی خودمان می‌بینیم که توافق کنیم. این پرونده چالش‌های خاص خودش را دارد اما ما امیدمان را از دست نداده‌ایم.»

در واقع پرسپولیس ماه‌هاست می‌خواهد از این مربی تخفیف بگیرد اما برانکو فعلاً قدمی جلو نگذاشته و کابوس طلب میلیون یورویی او باشگاه را به‌شدت تهدید می‌کند. باشگاه پرسپولیس فعلاً چیزی حدود 18 میلیارد تومان به برانکو بدهکار است!

بودیمیر؛8/ 7 میلیارد برای بازیکن 1600 یورویی!

مشخص نیست چه کسی با بازیکنی که در حال حاضر ماهیانه فقط 1600 یورو از لکوموتیو زاگرب پول می‌گیرد قراردادی 500 هزار یورویی بسته بود که حالا این بازیکن رقمی نجومی از پرسپولیس بابت فصل دوم قراردادش طلب کرده و از فیفا حکم گرفته است.

جدا از 5 درصد جریمه تأخیر که خودش رقم کمی نمی‌شود پرسپولیس باید در کمتر از شش هفته 475 هزار یورو به بودیمیر پرداخت کند که با نرخ فعلی یورو (حدود 16400 تومان) پرسپولیس تنها چیزی حدود 8/ 7 میلیارد باید برای بودیمیر کنار بگذارد.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره پرونده بودیمیر توضیح داده: «این بازیکن با استناد به عدم دریافت مطالبات خود در زمان مقرر پرسپولیس را ترک کرده و با توجه به اینکه او تیم جدیدی را انتخاب کرده است، فیفا رأی خود را اینگونه اعلام کرد. مجموع قرارداد این بازیکن ۵۷۰ هزار دلار برای یک فصل و نیم بود که وی تنها نیم فصل در پرسپولیس حضور داشت. او در حال حاضر خود را مستحق دریافت مابه‌‌التفاوت قراردادش با باشگاه پرسپولیس و قرارداد با تیم جدیدش دانسته است. البته پیش از صدور رأی فیفا توافق با بودیمیر امکان‌پذیر بود، مانند کاری که ما با جونیور براندائو مهاجم برزیلی انجام دادیم اما متأسفانه این کار صورت نگرفت.»

داستان کالدرون؛ سود پاداش‌های پرداخت نشده‌اش را هم می‌خواهد

بعد از برانکو و یودیمیر، مهم‌ترین بدهی باشگاه پرسپولیس به گابریل کالدرون است که خبر شکایت او هم به دست پرسپولیس رسیده است. قرارداد کالدرون با پرسپولیس 850 هزار دلار بوده که 300 هزار دلار به او پرداخت شده اما جدا از 550 هزار دلار باقیمانده، این مربی آرژانتینی پاداش‌هایش را هم طلب کرده است.

خبرگزاری فارس گزارش داده: «ظاهراً در هنگام قرارداد با کالدرون به وی به صورت شفاهی قول داده می‌شود بابت هر برد، پاداش 1300 دلاری بگیرد. زمانی که مدیریت باشگاه تغییر می‌کند و محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل می‌شود کالدرون خواستار پاداشش می‌شود اما مدیرعامل جدید به وی اعلام می‌کند چنین‌ بندی در قراردادش نیست و باید از هیأت مدیره مصوبه پرداخت این پاداش را بگیرد.

بیشتر بخوانید: بیانیه باشگاه پرسپولیس در پی اتهام‌زنی‌ها: برخورد نشود، فاجعه در راه است

همین موضوع جرقه اولین اختلافات کالدرون با مدیریت جدید را می‌زند. هیأت مدیره هم پس از بررسی خواسته سرمربی وقت، با پرداخت پاداش دوبرابری به این مربی نسبت به بازیکنان موافقت می‌کند.

با وجود این مصوبه، سرمربی آرژانتینی زیر بار این توافق نمی‌رود و درست 15 روز قبل از ترک ایران بار دیگر باشگاه را بابت دریافت پاداش تحت فشار می‌گذارد و در چند مصاحبه تند، مدعی می‌شود که این باشگاه 100 هزار دلار از قراردادش را کسر کرده و انصاری‌فرد هم زیر قول پرداخت پاداش 1600 دلاری شده زده است!

این مباحث باعث شد تا یک بار دیگر هیأت مدیره جلسه‌ای را برگزار کند و در نهایت با پرداخت 1600 دلار پاداش بابت هر برد موافقت کند. این درحالی است که میزان پاداش برانکو با بازیکنان یکسان بوده است.

در واقع کالدرون که تصمیم خود را برای ترک پرسپولیس و شکایت به فیفا گرفته بود، با دریافت نامه کتبی هیأت مدیره بابت پاداش‌هایش، مدارک علیه سرخ‌پوشان را تکمیل کرد. اکنون او در شکایتش علاوه بر اینکه خواستار کل پول قرارداد شده، بابت پاداش‌ها و دیرکرد آنها هم شکایت کرده است.

با اعلام معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس این باشگاه در این پرونده هم دفاعیات خود را آماده کرده و ناامید نیست تا بتواند مبلغ را کمتر کند اما این مربی حالا 550 هزار دلار باقیمانده قراردادش را طلب دارد و بابت 14 برد (11 تا در لیگ و 3 تا در جام حذفی)22400 دلار دیگر به طلبش اضافه خواهد شد که با نرخ امروزی دلار (حدود 15 هزار تومان) مجموع طلب کالدرون از پرسپولیس حدود 6/ 8 میلیارد تومان خواهد شد.

گابریل هم هست؛ یا 23 هزار دلار یا سه پنجره بسته!

داستان فرناندو گابریل و توافقش با نمایندگان پرسپولیس در دبی را هم که همه می‌دانند اما این بازیکن برزیلی هم از فیفا علیه پرسپولیس حکم گرفته و اگر باشگاه طی شش هفته 23 هزار دلار (حدود 347 میلیون تومان) او را پرداخت نکند با محرومیت سنگینی مواجه شده و مثل حکم بودیمیر سه پنجره نقل و انتقالاتی‌اش بسته می‌شود.

خواجوند معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس هم درباره رکبی که گابریل به این باشگاه زده می‌گوید: «تفاهمنامه مابین باشگاه و گابریل امضا شد اما یا در زمان مقرر به فیفا نرسید و یا بازیکن اقدامی برای ارائه تفاهمنامه نکرده است. البته باشگاه در همین روزها باید طبق توافقنامه به تعهد خود عمل می‌کرد و تنها در جزئیات تغییراتی صورت می‌گرفت. باید با این بازیکن صحبت کنیم تا ببینیم شرایط از چه قرار است.»

یک میلیارد تومان هم برای نیلسون کنار بگذارید

بعد از احکام سنگین فیفا علیه پرسپولیس درباره طلب سنگین بودیمیر و حکمی که در خصوص طلب گابریل به باشگاه رسید حالا صحبت از طلب میلیاردی نیلسون کوریا گلر برزیلی سابق سرخ‌ها می‌شود و پرونده‌ای که به زودی یقه پرسپولیس را خواهد گرفت.

نیلسون در فصل 92- 91 به خدمت پرسپولیس درآمد اما در فصل 94- 93 در نیم فصل از این باشگاه جدا شد که جدایی‌اش عادی نبود. در واقع باشگاه پرسپولیس به صورت یکطرفه قرارداد او را فسخ کرد تا نیلسون برای گرفتن مطالباتش به فیفا شکایت کند.

با حکم فیفا، پرسپولیس محکوم به پرداخت مطالبات این دروازه‌بان برزیلی شد که در ادامه مسئولان وقت باشگاه با نیلسون مصالحه کردند تا حقوق وی پرداخت شود اما با وجود این مصالحه، باز هم در پرداخت این مطالبات کوتاهی شده و تاکنون محقق نشده است.

منبع: ایلنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rgz خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 باشگاه پرسپولیس برانکو ایوانکوویچ معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس میلیارد تومان هیأت مدیره هزار دلار پاداش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است

ایمان زنگنه، استاد دانشگاه و عضو انجمن اقتصاددانان کشور در خصوص بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریمی که در آن به سر می بریم و اینکه دولت به لحاظ منابع مالی در مضیقه است، اهمیت دارد که درآمدهای دولت تأمین شود تا بتواند به تعهداتش برای اداره کشور عمل کند.

وی ادامه داد: دولت همواره تلاش کرده است که خوراک را با قیمت مناسب در اختیار پتروشیمی ها قرار دهد. در حالی که پتروشیمی ها گاز را با قیمت یارانه ای در اختیار می گیرند، انتظار می رود که همراهی لازم را با دولت داشته باشند و تسویه بدهی خود را انجام دهند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی هلدینگ های بزرگ پتروشیمی نسبت به پرداخت بدهی گازی خود به دولت بی اعتنا هستند. این موضوع دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

زنگنه گفت: انجام تعهدات دولت از جمله پرداخت یارانه نقدی، یارانه نان و توسعه صنعت نفت در گروی تأمین درآمدهای دولت است. اگر دولت نتواند این درآمدها را در اختیار داشته باشد، با کسری بودجه مواجه می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه به معنای روی آوردن دولت به استقراض از بانک مرکزی است. تمامی این روندها در نهایت به ضرر مردم است. زیرا مردم عادی باید تورم را تحمل کنند. در حالی که پتروشیمی های بزرگ که گاز یارانه ای دریافت می کنند و محصولات شان را در بازارهای بین المللی به فروش می رسانند، حاضر نیستند بدهی گازی خود را بپردازند.

عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: این اصلاً قابل قبول نیست که پتروشیمی ها به قیمت بالا بردن تورم و اعمال فشار بر مردم از دادن بدهی گازی خود به دولت اجتناب کنند.

زنگنه گفت: لازم است موضوع بدهی پتروشیمی ها به دولت به نحوی حل و فصل شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری به عمل آید. در غیر این صورت، دولت نمی تواند به تعهداتش عمل کند و با کسری بودجه روبرو می شود.

وی ادامه داد: کسری بودجه دولت، فقط موضوع دولت نیست. اثرات آن بر تمام کشور خواهد بود و مردم از آن متضرر می شوند. دولت نگاه ویژه ای به صنعت پتروشیمی کشور دارد. به دلیل اینکه محصولات این بخش قابلیت تحریم پذیری کمتری دارد و صادراتش آسان است. در این شرایط، لازم است پتروشیمی ها نیز به تعهدات مالی شان به درستی عمل کنند و با دولت همراهی لازم را داشته باشند.

زنگنه تأکید کرد: شاید یکی از دلایلی که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت نمی کنند، این است که به لحاظ مدیریتی ضعف دارند و نمی توانند آنقدر سودآور باشند که به تعهداتشان عمل کنند. همچنین ممکن است شفاف نبودن مسائل مالی آنها شرایطی به وجود آورده است که هزینه هایشان بالا رفته و نمی توانند تعهداتشان را بپردازند. به هر ترتیب، نیاز است که پتروشیمی ها دیون گازی خود را به دولت پرداخت کنند تا دولت نیز بتواند به وظایفش عمل کند.

روابط مالی دولت با پتروشیمی ها همواره مورد انتقادات بسیاری بوده است. برخی کارشناسان به ارائه گاز با قیمت کمینه به پتروشیمی ها انتقاد دارند. آن ها معتقدند، اگرچه دولت نهایت همکاری را با پتروشیمی ها دارد و به آن ها خدمات می دهد، این صنایع به وظایف خود در مقابل دولت، مردم و کشور عمل نمی کنند.

شاهد ادعای این دسته از کارشناسان، همین بدهی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت است. این صنایع با امتناع از تسویه بدهی گازی خود به دولت مشکل ساز شده اند. به نحوی که دولت برای انجام وظایفش با محدودیت مالی روبرو شده است.

به زعم کارشناسان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به این معناست که مشکلات ناشی از کم کاری هلدینگ های ثروتمند و بزرگ کشور در پرداخت بدهی هایشان به دولت بر دوش مردم گذاشته است.

به زعم آنان، عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها به منزله دامن زدن به کسری بودجه دولت است که استقراض از بانک مرکزی و تورم را به دنبال خواهد داشت. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رافت: نیمکت پرسپولیس به خوبی مدیریت نمی‌شود
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • انتقاد رضا درویش از امید عالیشاه؛ بازیکن باتجربه نباید این چنین کند!
  • گولسیانی: پزشک سپاهان از بازیکنان این تیم بیشتر دوید
  • درویش: پرسپولیس خواهش و تمنا نمی‌کند؛ دلال‌ها فضا را آلوده می‌کنند
  • درویش: عالیشاه نباید کاری می‌کرد که اخراج شود
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است