Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسوی گفت: امروز مراتب تایید صحت انتخابات مجلس در ۵۰ حوزه انتخابیه دیگر که از سوی شورای نگهبان صادر شده است، به وزارت کشور واصل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید اسماعیل موسوی گفت: امروز مراتب تایید صحت انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۵۰ حوزه انتخابیه دیگر که از سوی شورای نگهبان صادر شده است، به وزارت کشور واصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور افزود: با توجه به تایید صحت انتخابات در ۸۴ حوزه انتخابیه تا شامگاه روز گذشته، تا کنون در مجموع، صحت انتخابات ۱۳۴ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی به تایید شورای محترم نگهبان رسیده و مراتب تایید به وزارت کشور واصل شده است.

انتخابات مجلس شورای اسلامی، دوم اسفند ماه سال جاری در ۲۰۸ حوزه انتخابیه برگزار شد که تا کنون صحت ۱۳۴ حوزه آن اعلام شده است.

اسامی این ۱۳۴ حوزه بدین شرح است:

ایرانشهر و سرباز و دلگان و فنوج و بمپور و بخش­های لاشار و بنت و آهوران، چابهار، نیکشهر، کنارک و قصر قند، زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون، خاش و میرجاوه، سراوان، مهرستان، سیب و سوران، مینودشت، کلاله، گالیکش و مراوه تپه، گنبد کاووس، علی آباد، رامیان و آزاد شهر، کردکوی و ترکمن و بندرگز و گمیشان، تربت حیدریه، مه ولات و زاوه، چناران و بینالود، خواف و رشتخوار،کاشمر،، خلیل آباد و بردسکن، گناباد و بجستان، نیشابور و فیروزه، خمینی شهر، سمیرم، اردستان، گلپایگان و خوانسار، کاشان و آران بیدگل، نجف آباد و تیران و کرون، فلاورجان، شهرضا و دهاقان، شاهین شهر، میمه و برخوار، مسیحیان ارمنی جنوب ایران، رامهرمز و رامشیر، آبادانف شوش، بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی، شهریار، ملارد و قدس، مسیحیان ارمنی شمال ایران، مسیحیان آشوری و کلدانی، کلیمیان، زرتشتیان، شیراز و زرقان، اقلید، داراب و زرین دشت، سروستان و خرامه و کوار، فسا، فیروزآباد، قیر و کارزین و فراشبند، نی ریز و استهبان و بختگان، مرودشت وپاسارگاد و ارسنجان، بوشهر، گناوه و دیلم، دشتی و تنگستان، دشتستان، کنگان، دیر، جم و عسلویه، تفرش، آشتیان و فراهان، خمین، ساوه و زرندیه، شازند، محلات و دلیجان، ابهر، خرمدره و سلطانیه، خدابنده، ماهنشان، ایجرود و دهستان‌های بوغداکندی و قلتوق، یزد، اشکذر و بخش ندوشن و دهستان سورک، اردکان، مهریز، بافق، ابرکوه، خاتم و بهاباد، تفت و میبد، مشگین شهر، خلخال و کوثر، خوی و چایپاره، سلماس، سمنان، مهدی­شهر و سرخه، دامغان، شاهرود و میامی، قم، شهر بابک، رفسنجان و انار، بهشهر و نکا و گلوگاه، بابلسر و فریدونکنار، قائم شهر و سوادکوه وجویبار و سیمرغ وسواد کوه شمالی، اسد آباد، ملایر، قروه و دهگلان، بیجار، بندر انزلی، فومن و شفت، فردوس وسرایان و طبس و بشرویه، قائنات و زیرکوه، ساوجبلاغ نظر آباد و طالقان، شیروان، پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی، روانسر، دهستان­های سرقلعه و جیگران، میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد، بیرجند، درمیان و خوسف، نهبندان و سربیشه، اصفهان، مبارکه، مشهد و کلات، تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد، درگز، سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن، فریمان، سرخس و بخش­های احمدآباد و رضویه، قوچان و فاروج، مسجدسلیمان، لالی، هفتگل و اندیکا، کازرون، کوه چنار، کرمان و راور، بم، ریگان، فهرج و نرماشیر، زرند و کوهبنان، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب، کنگاور، صحنه و هرسین، بویراحمد و دنا، کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده، رشت، آستارا، رودبار، رودسر، املش، طوالش، رضوانشهر و ماسال، خرم آباد، چگنی، الیگودرز، آمل، بابل، اراک، کمیجان و خنداب، تویسرکان، رباط کریم، بهارستان، ورامین، پیشوا، قرچک، بستان آباد، سراب، شبستر،ئمراغه و عجب شیر، مرند و جلفا، ملکان، میانه، پیرانشهر، سردشت، مهاباد، میاندوآب، اردبیل، نمین، نیر و سرعین، پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز، گرمی، بجنورد، مانه و سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان، گرمسار و آرادان، قزوین، آبیک و البرز، بوئین زهرا و آوج، سقز و بانه./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: انتخابات خبرگان رهبری و مجلس ستاد انتخابات انتخابات مجلس انتخابات حوزه انتخابیه صحت انتخابات وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا

دکتر محسن اسلامی گفت، در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده در دور دوم معرفی شوند.

سرویس سیاست مشرق - سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در مصاحبه با مشرق گفت، در یازدهم اسفند (۱۴۰۲) انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی و ششم مجلس خبرگان رهبری برگزار شد. در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۴۵ منتخب معرفی شدند و قرار است در مرحله دوم انتخابات، در ۲۱ اردیبهشت امسال ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده دور دوم معرفی شوند.

دکتر اسلامی افزود، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه قم، رشت، آبادان و ملایر انتخابات به طور تمام مکانیزه برگزار شد. روند موفقیت آمیز برگزاری انتخابات الکترونیک دور اول، موجب شد ستاد انتخابات وزارت کشور به شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در دور دوم در حوزه های بیشتر پیشنهاد بدهد. این شورا موافقت کرد، و مقرر شد در هشت حوزه از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور دایر شد، گفت: مشارکت ۲۵ میلیون و بیست هزار و ۹۶۲ نفر با ۴۱ درصد مشارکت بوده است. ترکیب جنسیتی ۴۸ درصد زن و ۵۲ درصد مرد بود. یازده درصد با شناسنامه و ۸۵ درصد با کارت ملی، سه درصد با گواهینامه، یک درصد با کارت پایان خدمت و حدود ۴۵ هزار و ۲۶۱ نفر با گذرنامه رای دادند.

دکتر اسلامی افزود، در دور دوم انتخابات ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است. حوزه های تبریز، آذر، اسکو، شبستر و میانه از استان آذربایجان شرقی. در استان اردبیل پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز. در استان اصفهان حوزه انتخابیه سمیرم و لنجان و در استان البرز حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس. در استان تهران، حوزه انتخابیه تهران، ری ، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس، ورامین، پیشوا و قرچک. در استان خراسان جنوبی در حوزه های انتخابیه بیرجند، درمیان و خوس. در استان خراسان رضوی حوزه های مشهد و کلات. در استان خوزستان در حوزه انتخابیه آبادان، رامهرمز و رامشیر. در استان زنجان حوزه های طارم، خدابنده و زنجان. در استان فارس حوزه‌های شیراز و زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد. در استان لرستان حوزه های خرم آباد و چگینی. در استان مازنداران در حوزه های انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی. ملایر در استان همدان. کرمانشاه در استان کرمانشاه. گنبدکاووس در استان گلستان.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت، در ۲۲ حوزه انتخابیه دور دوم انتخابات، هشت حوزه شامل تبریز، تهران، آبادان، شیراز، زرقان، خرم آباد، چگینی، قائمشهر، ملایر و کرمانشاه، رای گیری به صورت الکترونیک انجام می شود.

دکتر محسن اسلامی گفت، افرادی که از ۲۲ فروردین ۱۳۸۵ به قبل به جهت شرایط سنی هجده سال آنها تکمیل می شود، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می توانند رای بدهند. ستاد انتخابات موشن‌های برای توضیح فرایند رای گیری الکترونیکی طراحی کرده که در رسانه ملی و خبرگزاری‌ها منتشر خواهد شد. در حوزه‌هایی که رای گیری به صورت الکترونیک برگزار می شود، حدود یک ساعت جمع‌بندی نتایج صورت خواهد گرفت، شمارش، تجمیع آرا و اعلام نتایج آرا با تایید شورای نگهبان مشخص خواهد شد. حوزه های دیگر که تک کرسی و یک منتخب معرفی خواهد شد، سعی می شود تا فردای روز انتخابات نتایج اعلام شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد، همه فرایندهای مرحله دوم انتخابات باید تا هفتم خردادماه پایان یابد، تا نشست مجلس دوازدهم برگزار شود. البته نامزدهای معترض به نتایج ۲ روز بعد از اعلام نتایج می توانند طی هفت روز اعتراض خود را اعلام کنند و هیئت نظارت و هیئت اجرایی به اعتراض آنها رسیدگی کنند و شورای نگهبان هم نتایج را تایید صحت می کند.

دکتر اسلامی گفت، از بین ۹۰ نامزد حاضر در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۵ نفر از آنها هم اکنون نماینده مجلس شورای اسلامی هستند.

سخنگوی ستادا انتخابات افزود، عوامل اجرایی برگزاری انتخابات مشخص شده و ارسال تجهیزات صورت گرفته. تعرفه دور دوم انتخابات با طراحی و قطع جدید چاپ شده و در اختیار استانها قرار گرفته است. بر اساس قانون شعب در مرحله دوم نسبت به مرحله اول کاهش پیدا می کند، کمتر از دو هزار شعبه نسبت به مرحله اول در ۲۲ حوزه انتخابیه کاهش پیدا کرده است. با هماهنگی با وزارت ارتباطات همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و دستگاه های احراز و همه استعلامات در پانزده استان که شاهد برگزاری انتخابات هستیم، به صورت برخط انجام می شود و از رای تکراری جلوگیری می شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت، مجلس شورای اسلامی قانونی را برای انتخابات تصویب کرده تحت عنوان ماده ۷۴ که تصریح می‌کند؛ دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری، باید خدماتی را مانند صالون‌های و امکانات و تسهیلات را برای نامزدها ارائه بدهند. ستاد انتخابات در این باره گزارشی تهیه کرده که همکاری دستگاه های اجرایی با ستاد انتخابات استان‌ها همکاری را نشان می‌دهد.

دکتر اسلامی افزود، بیشترین امکانات و همکاری را استان اصفهان را داشتیم با هزار و ۳۸۹ امکان تبلیغی، در استان هرمزگان ۷۵۸ و استان چهارمحال و بختیاری ۷۴۰، در استان البرز ۶۰ ، در استان قم با ۹ امکان تبلیغی و کمترین امکانات،‌ مربوط به استان کهگیوله و بویراحمد با چهار امکان تبلیغی است.

۱۰ هزار و ۳۶۴ امکان تبلیغی دولتی و دستگاه های اجرایی در کل کشور در اختیار نامزدهای قرار گرفته است. استقبال نامزدها برای استفاده از امکانات دولتی خوب بوده و همین مسئله موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های تبلیغاتی در دور اول انتخابات شد و دور دوم هم کاهش خواهد یافت و حرکت در جهت عدالت در انتخابات با توجه به بند سه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره امکانات تبلیغاتی دیگر گفت،‌ اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای راه اندازی شبکه‌های محلی با هزینه بسیار کم، بستری را برای شنیده شدن دیدگاه های نامزدهای فراهم کرد.

دکتر محسن اسلامی در پایان گفت، برای نخستین بار اعتبارنامه منتخبان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد، اعتبار نامه‌ها در جمهوری اسلامی ایران در همه انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت دستی روی کاغذ عادی در اختیار منتخبان قرار می گرفت. اعتبار نامه جدید ثبت شده

و هم اکنون در اختیار شورای نگهبان و فرمانداری قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها
  • ۲۷۶ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • پیش‌بینی ۵۰۰ شعبه اخذ رأی برای انتخابات مرحله دوم مجلس در شیراز و زرقان