Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و‌ پرورش، اقدام شبکه آموزش را ایجاد نوعی «فرصت برابر» دانست و گفت: این آموزش مکمل است و جایگزین نیست، از طریق آموزش‌های ارائه شده در این شبکه تلاش می‌کنیم، فرصت‌ها و فرایند یادگیری فعال را تقویت کنیم.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، فریبرز حمیدی اظهار کرد: باور ما بر این است که خانه، مدرسه اول و مدرسه، خانه دوم محسوب می‌شود؛ از طرفی سلامت دانش‌آموزان در این برهه برایمان مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر قرار است خانه‌ها به مدرسه تبدیل شود و یادگیری دانش‌آموزان توسعه یابد، باید بتوانیم فرصت یادگیری را در فضای خانه گسترش دهیم. کاری که شبکه آموزش انجام می‌دهد، آموزش «مکمل» است و جایگزین نیست. از طریق آموزش‌های ارائه شده در این شبکه تلاش می‌کنیم فرصت‌های یادگیری و فرایند یادگیری فعال را تقویت کنیم.

ایجاد فرصت برابر در شبکه آموزش

‌ رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و‌ پرورش ادامه داد: آموزش اصلی توسط خود معلمان کلاس هر درس به شیوه‌های مختلف در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. تمامی معلمان در سطح کشور از طریق کانال‌های معتبر و مطمئنی که وجود دارد و نیز از طریق سایت مدارس، برنامه‌های درسی و آموزش‌های لازم را در اختیار دانش‌آموزان کلاس خود قرار می‌دهند. عملکرد شبکه آموزش، ایجاد نوعی «فرصت برابر» است تا نشاط و شوق یادگیری را در دانش‌آموزان ایجاد کند. با این حال، مسئولیت آموزش با معلم درس مربوطه در هر کلاس است و خوشبختانه معلمان و مدیران، برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه داشته‌اند و آموزش الکترونیک برقرار شده و دانش‌آموزان از آموزش‌های درسی بهره‌مند می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه اجباری در تماشای درس‌های ارائه شده در شبکه آموزش نیست، افزود: در زمانی هم که کلاس‌های درس مدارس برقرار بود، آموزش‌های درسی در این شبکه وجود داشت و همچنین شبکه‌ای ارتباطی از طریق سایت مدارس برقرار بود و بخشی از مسائل دانش‌آموزان با این روش، رفع و رجوع می‌شد. اما اکنون و در شرایط فعلی این شبکه‌ها و نیز شبکه آموزش فعال‌تر از قبل شده است.

اگر مدرسه تعطیل شد، آموزش تعطیل نمی‌شود

‌رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و‌ پرورش گفت: پویشی در استان‌ها و مراکز استان‌ها از سوی خود معلمان مبنی بر اینکه «مدرسه اگر تعطیل شد، آموزش تعطیل نمی‌شود»، راه‌اندازی شده است. معلمان در این پویش با دانش‌آموزان و والدین آن‌ها ارتباط برقرار کرده‌اند. وزارتخانه نیز برای آگاهی و آموزش خانواده‌ها ضمن شروع به کار، برنامه هوشمندی را طراحی کرده که آموزش خانواده از طریق مدرسان آموزش خانواده و انجمن اولیا و مربیان انجام پذیرد و آموزش‌های لازم به صورت الکترونیک و مجازی در اختیار والدین قرار گیرد. نقش مدرسه در اینجا و این برهه زمانی، به عنوان کانون تربیتی محله است. معلمان آموزش‌های خود را برای دانش‌آموزان شروع کرده‌اند و مدیران مدارس به عنوان راهبران آموزشی این ارتباط را تسهیل می‌کنند.

به گفته حمیدی؛ دانش‌آموزان در این ایام، زمان بیشتری را در خانه سپری می‌کنند و خانواده‌ها می‌توانند از این فرصت برای ارتباط بیشتر با فرزندان خود استفاده کنند و یا حتی بازی‌های بیشتری با فرزندان خود انجام دهند.

‌توسعه آموزش‌ها به ۲شبکه دیگر سیما

‌وی با بیان اینکه شبکه‌های دیگر سیما نیز قرار است وزارت آموزش و پرورش را در فرایند آموزش یاری کنند، گفت: خوشبختانه صداوسیما همکاری خوبی با آموزش و پرورش دارد و اعلام کرده‌اند در صورت نیاز می‌توانیم از سایر شبکه‌ها همچون دو و چهارسیما استفاده کنیم. با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در شبکه آموزش دروس ارائه شده تقریباً از۱۰عنوان دوره به ۱۴عنوان ارتقا یافته است. در صورت نیاز قطعاً از سایر شبکه‌ها نیز استفاده خواهیم کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش مجازی دانش آموزان شبکه آموزش ارائه شده آموزش ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری ظهر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان رشت اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش از مهم‌ترین جلسات بوده و حضور افراد الزامی است.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل جلسات شورای آموزش و پرورش افزود: استمرار جلسات شورای آموزش و پرورش منجر به عارضه یابی نقاط ضعف و قوت می‌شود.

فرماندار رشت با گرامیداشت هفته معلم و روز بزرگداشت شهادت استاد مطهری بیان کرد: معلمان یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین ارکان آموزش و پرورش به شمار می‌روند.

عاشوری با بیان اینکه معلمان معمار آینده نظام هستند، گفت: نسل امروز محصول تعلیم و تربیت معلمان و جامعه فرهنگیان هستند.

فرماندار رشت با اشاره به محرومیت‌های گیلان زیر پوستین سبز بیان کرد: گیلان در زیر پوشش سبز و طراوت دارای محرومیت در بخش‌های مختلف است.

عاشوری با بیان اینکه دانش آموزان آینده سازان جامعه هستند، گفت: حل مشکلات کشور از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد.

وی با تاکید بر لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی افزود: رفع نیازهای جامعه دانش آموزی سبب ارتقای سواد آموزشی می‌شود.

فرماندار رشت با اشاره به فاصله چند فرسنگی نسل امروز و دیروز بیان کرد: فاصله بین نسلی زیادی از لحاظ اندیشه‌ها، تفکرات و باورهای اعتقادی وجود دارد که خلاء ها باید آموزش پر شود.

عاشوری با تاکید بر به روز رسانی آموزشی معلمان و جامعه فرهنگیان اضافه کرد: آموزش ّباید محور کار معلمان و فرهنگیان جهت ارتقای سطح آموزشی و پرورشی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیوند بین نسلی در آموزش و پرورش پر می‌شود، افزود: معلمان خلاء ها و شکاف‌های بین نسل‌ها را پر کنند.

فرماندار رشت با اشاره به جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی و ایجاد شبهات در بین دانش آموزان بیان کرد: فرهنگیان با علم روز و دانش به شبهات دانش آموزان پاسخ منطقی و مستدل دهند.

عاشوری با ارائه آماری از تعداد دانش آموزان در شهرستان رشت بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار دانش آموز رشتی در مقاطع دهم، یازدهم و دوازدهم برای انجام آزمون نهایی آماده می‌شوند.

کد خبر 6092090

دیگر خبرها

  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند