Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد شریفی روز سه‌شنبه به ایرنا افزود: با توجه به اهمیت مبارزه با عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی در سومین جلسه ستاد گیاهپزشکی استان آخرین توصیه ها و اقدامات ارایه و به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

او به برنامه بازدید و پایش مزارع در خصوص زنگ زرد توسط کارشناسان حفظ نباتات استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون بیماری زنگ زرد در مزارع گندم شهرستانهای گرمسیری استان مشاهده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد؛ ادارات جهاد کشاورزی شهرستان‌های گرمسیری شبکه های مراقبت را فعال کنند و  روند مبارزه با علف های هرز را افزایش و سموم مورد نیاز را تدارک ببینند.

فعال شدن شبکه پیش آگاهی کنترل آفت سنک کلزا در استان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود گفت: اولین استانی هستیم که مزارع کلزا را زیرپوشش سیستم پیش آگاهی کنترل آفت سنک کلزا قرار داده ایم و از طریق این سیستم حشرات کامل این آفت را در مناطق شهرستان قصرشیرین ردیابی کردیم.

شریفی افزود: در سال زراعی جاری با توجه به خسارت سال گذشته سنک کلزا، برای مدیریت بهتر آفت سنک کلزا سیستم پیش آگاهی این آفت در سطح استان فعال شده است.

وی اظهار داشت: از طریق کارشناسان حفظ نباتات مدیریت و شهرستان‌ها تمام مزارع کلزای استان زیرپوشش شبکه پیش آگاهی آفت مذکور قرار گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه اکنون در مزارع کلزای مناطق گرمسیری به خصوص شهرستان قصرشیرین با نصب کارت زرد و تور زنی توسط همکاران از هفته گذشته عملیات ردیابی آفت سنک کلزا آغاز شده است تصریح کرد: در ۲۷بهمن ماه ۹۸ موفق شدیم توسط تله های بکار رفته در مزارع کلزای این شهرستان اولین حشرات کامل زمستان گذران آفت را شناسایی کنیم و اقدامات لازم جهت کنترل آفت به کشاورزان توصیه نمائیم .

شریفی اضافه کرد: در سایر شهرستانها عملیات پایش سیستم پیش آگاهی توسط کارشناسان و شبکه های مراقبت به صورت مستمر انجام می گیرد و در صورت ظهور آفت مذکور برابر دستورالعمل ابلاغی با این آفت مبارزه خواهد شد.

وی تصریح کرد: در سال جاری سازمان حفظ نباتات با برگزاری کارگاه‌های آموزشی متعدد و تجهیز شبکه های مراقبت در تلاش است آفت مذکور را همانند آفت سن گندم مدیریت نماید و استان کرمانشاه اولین استان است که از طریق سیستم پیش آگاهی ظهور حشرات کامل آفت سنک را گزارش نمود.

در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

برچسب‌ها گندم قصرشیرین اراضی کشاورزی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم قصرشیرین اراضی کشاورزی کرمانشاه گندم قصرشیرین اراضی کشاورزی کرمانشاه آفت سنک کلزا مزارع کلزا حفظ نباتات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان