Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@16:53:19 GMT

کاهش ساعت کاری «بانکها» را شلوغ کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۸۸۸۶

کاهش ساعت کاری «بانکها» را شلوغ کرد؟

کاهش ساعت کاری بانک ها در پی شیوع ویروس کرونا، مشکلاتی را برای مشتریان و کارمندان بانک ها به همراه داشته است.

به گزارش مشرق، در پی شیوع ویروس کرونا در کشور و با تصمیم شورای هماهنگی بانک ها، ساعت کاری بانک ها کاهش یافت که همین امر موجب ازدحام جمعیت در برخی شعب بانکی شده است.

بیشتر بخوانید: چطور کارت بانکی خود را ضد عفونی کنیم؟

شلوغی بانک ها درحالی است که بانک مرکزی سعی کرده با افزایش مبلغ کارت به کارت از طریق دستگاه خودپرداز و تلفن همراه، تمدید خودکار کارت های بانکی، افزایش سقف برداشت نقدی از دستگاه های خودپرداز و افزایش اعتبار خطای رمز دوم (پویا) تا پنج بار از حجم مراجعات مردم به بانک ها کم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باتوجه به ایام پایانی سال و افزایش طبیعی مراجعات به شعب بانکی، کاهش ساعت کاری بانکی مشکلی را برای مردم و کارمندان بانک ها ایجاد کرده است.

در حالی که حضور در تجمعات و مکان های شلوغ به دفعات از سوی کارشناسان بهداشت منع شده ولی این روزها مشتریان بانکی و کارمندان بانک ها مجبور به حضور در شعب شلوغ و احتمالاً آلوده ای هستند که احتمال ابتلا به ویروس کرونا در آنجا بالاست.

حضور در فضای پر ازدحام شعب بانکی درحالی است که امکانات بهداشتی برای ضدعفونی بخصوص برای مشتریان بانکی مهیا نیست و احتمال بیماری در این فضا زیاد است. همین امر محیط پراسترسی را برای بانکی ها و مشتریان شان فراهم کرده است.

گزارش های دریافتی از مشتریان بانکهای دولتی و خصوصی حکایت از فضای شلوغ و الوده اکثر شعب این بانک ها دارد؛ در ادامه تصویر شعبه بانک کارگشایی را مشاهده می کنید که معمولاً روزهای شلوغی را دارد ولی این شلوغی در پی شیوع ویروس کرونا نگرانی کارمندان و مراجعان این شعبه را به همراه داشته است.

از مهمترین توصیه ها برای حضور در شعب بانکی که از سوی بانک مرکزی هم اعلام شده عبارتند از:

1. از آنجایی که اسکناس جزو اصلی‌ترین راه های انتقال ویروس کروناست هموطنان عزیز تا حد امکان از ابزارهای پرداخت الکترونیکی استفاده کنید. 

2. هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز و یا دستگاه نوبت‌دهی در شعب از تماس مستقیم با دکمه‌های آن اجتناب و ضرورتا از دستکش یا دستمال استفاده کنید.

3. هنگام شمارش پول از پد مرطوب و یا خیس کردن انگشت پرهیز کنید.

4. کارت بانکی و موبایل خود را در اختیار دیگران قرار ندهید و برای تکمیل فرم‌های بانکی از خودکار شخصی خود استفاده کنید. 

5. در داخل شعب و صف انتظار خودپردازها و سایر مراکز پر تردد، فاصله خود را با دیگران حداقل به میزان یک متر رعایت کنید.

6. در صورت برخورداری از علائم هشدار دهنده ویروس کرونا، در هنگام مراجعه به مراکز پر تردد خصوصا شعب بانک‌ها و موسسات اعتباری، از ماسک استفاده کنید.

7. تحت هیچ شرایطی، مخصوصا زمانی که به اسکناس دست زده‌اید، دست خود را به صورت، چشم، بینی و دهان نزنید.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا لیگ قهرمانان آسیا بانک مرکزی ویروس کرونا بانک ها استفاده کنید شعب بانکی ساعت کاری شعب بانک بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد