Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@21:18:56 GMT

کارکرد شبکه آموزش، مکمل است نه جایگزین

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۹۸۴۰

کارکرد شبکه آموزش، مکمل است نه جایگزین

به گزارش خبرگزاری مهر، فریبرز حمیدی اظهار کرد: باور ما بر این است که خانه، مدرسه اول و مدرسه، خانه دوم محسوب می‌شود؛ از طرفی سلامت دانش‌آموزان در این برهه برایمان مهم است. اگر قرار است خانه‌ها به مدرسه تبدیل شود و یادگیری دانش‌آموزان توسعه یابد، باید بتوانیم فرصت یادگیری را در فضای خانه گسترش دهیم. کاری که شبکه آموزش انجام می‌دهد، آموزش «مکمل» است و جایگزین نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طریق آموزش‌های ارائه شده در این شبکه تلاش می‌کنیم فرصت‌های یادگیری و فرایند یادگیری فعال را تقویت کنیم.

ایجاد فرصت برابر در شبکه آموزش

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش اصلی توسط خود معلمان کلاس هر درس به شیوه‌های مختلف در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. تمامی معلمان در سطح کشور از طریق کانال‌های معتبر و مطمئنی که وجود دارد و نیز از طریق سایت مدارس، برنامه‌های درسی و آموزش‌های لازم را در اختیار دانش‌آموزان کلاس خود قرار می‌دهند. عملکرد شبکه آموزش، ایجاد نوعی «فرصت برابر» است تا نشاط و شوق یادگیری را در دانش‌آموزان ایجاد کند. با این حال، مسئولیت آموزش با معلم درس مربوطه در هر کلاس است و خوشبختانه معلمان و مدیران، برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه داشته‌اند و آموزش الکترونیک برقرار شده و دانش‌آموزان از آموزش‌های درسی بهره‌مند می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه اجباری در تماشای درس‌های ارائه شده در شبکه آموزش نیست، افزود: در زمانی هم که کلاس‌های درس مدارس برقرار بود، آموزش‌های درسی در این شبکه وجود داشت و همچنین شبکه‌ای ارتباطی از طریق سایت مدارس برقرار بود و بخشی از مسائل دانش‌آموزان با این روش، رفع و رجوع می‌شد. اما اکنون و در شرایط فعلی این شبکه‌ها و نیز شبکه آموزش فعال‌تر از قبل شده است.

اگر مدرسه تعطیل شد، آموزش تعطیل نمی‌شود

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: پویشی در استان‌ها و مراکز استان‌ها از سوی خود معلمان مبنی بر اینکه «مدرسه اگر تعطیل شد، آموزش تعطیل نمی‌شود»، راه‌اندازی شده است. معلمان در این پویش با دانش‌آموزان و والدین آن‌ها ارتباط برقرار کرده‌اند. وزارتخانه نیز برای آگاهی و آموزش خانواده‌ها ضمن شروع به کار، برنامه هوشمندی را طراحی کرده که آموزش خانواده از طریق مدرسان آموزش خانواده و انجمن اولیا و مربیان انجام پذیرد و آموزش‌های لازم به صورت الکترونیک و مجازی در اختیار والدین قرار گیرد. نقش مدرسه در اینجا و این برهه زمانی، به عنوان کانون تربیتی محله است. معلمان آموزش‌های خود را برای دانش‌آموزان شروع کرده‌اند و مدیران مدارس به عنوان راهبران آموزشی این ارتباط را تسهیل می‌کنند.

به گفته حمیدی؛ دانش‌آموزان در این ایام، زمان بیشتری را در خانه سپری می‌کنند و خانواده‌ها می‌توانند از این فرصت برای ارتباط بیشتر با فرزندان خود استفاده کنند و یا حتی بازی‌های بیشتری با فرزندان خود انجام دهند.

توسعه آموزش‌ها به ۲ شبکه دیگر سیما

وی با بیان اینکه شبکه‌های دیگر سیما نیز قرار است وزارت آموزش و پرورش را در فرایند آموزش یاری کنند، گفت: خوشبختانه صداوسیما همکاری خوبی با آموزش و پرورش دارد و اعلام کرده‌اند در صورت نیاز می‌توانیم از سایر شبکه‌ها همچون دو و چهار سیما استفاده کنیم. با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در شبکه آموزش دروس ارائه شده تقریباً از ۱۰ عنوان دوره به ۱۴ عنوان ارتقا یافته است. در صورت نیاز قطعاً از سایر شبکه‌ها نیز استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 4869156

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش مکمل ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهر تهران آموزش مکمل تعطیلی مدارس انتخابات 98 دستگیری سارق تعزیرات حکومتی محسن حاجی میرزایی محسن هاشمی آلودگی هوا ماسک طبی آموزش و پرورش دانش آموزان شبکه آموزش آموزش ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۹۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری دوشنبه شب در دیدار رییس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: هر کشوری که دارای آموزش و پرورش قوی باشد، آینده پیشرفت تمدن آفرین آن ممکن است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: این یک قائده است و می‌شود گفت تمامی فضای مدیریت کشور از آموزش و پرورش عبور می کند، و آموزش و پرورش مادر تمام وزارتخانه هاست.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک وزارتخانه راهبردی و منشا ثروت و قدرت است، گفت: چون ثروت یک مملکت منابع سرزمینی نیست بلکه منابع انسانی است و قدرت یک کشور با منابع انسانی و اندیشه ها و محصولات دانش بنیان و اقتدار آفرین است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: رشد دانش آموزان در آموزش و پرورش، باعث تولید موشک ها و پهباد شده و امروز عملیات وعده صادق را ممکن کرد. بنابراین آموزش و پرورش هم مولد ثروت و قدرت است که نتیجه آن اقتدار ملی و بین المللی می‌باشد به همین خاطر توجه به آموزش و پرورش یک توجه راهبردی است.

امام جمعه بوشهر اظهار داشت: در نظام محاسباتی مدیریت، یکی از نشانه ها توجه به حوزه زیرساختی است که مهمترین آن آموزش و پرورش می باشد. آموزش و پرورش یک ریشه برای درخت است.

وی ابراز داشت: حوزه زیرساخت ساختمانی یکی از موارد مهم در آموزش و پرورش است. یک نقشه آمایشی بسیار مهم برای این موضوع را می طلبد که باید به صورت دقیق باشد. وزارت آموزش و پرورش نباید دغدغه زیر ساخت داشته باشد و بایستی همیشه آموزش و پرورش در حوزه زیر ساخت جلوتر از جمعیت باشد، هرچند در شرایط کنونی عقب تر از جمعیت هستیم.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه ساخت مدارس بایستی بر اساس استانداردهای مهندسی و معماری و مناسب با فرهنگ آن منطقه باشد ابراز داشت: نمی توانیم مدرسه ای که مناسب شمال است را در استان کویری بسازیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه همیشه مواجه با مدارسی هستیم که بعد از چند سال دچار خوردگی می شود گفت: باید در حوزه مهندسی دارای تحول باشیم، در مدل مدرسه سازی یک مدل سنتی وجود داشته است بنابراین باید به سمت مدل های پرجاذبه برویم تا دانش آموز در کلاس خسته نشود.

وی افزود: امروز حضور در فضای مجازی متنوع شده از جهتی سیستم اکنون آموزش و پرورش و کلاس ها باعث خستگی می شود و یکی از علت های ارتباط امروز دانش آموزان با فضای مجازی پرتنوع بودن آن است.

امام جمعه بوشهر با اشاره به کمبود امکانات آموزشی در ایجاد مهارت افزایی گفت: در حال حاضر فضاهای مختلفی حتی متناسب با جنسیت برای ایجاد مهارت وجود دارد و باید مدرسه را طوری پرجاذبه کنیم که دانش آموزان آنجا را محل ورزش و پرورش و حتی محلی برای کسب کار بداند و از این فضا استفاده شایسته کند.

منتخب مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری همچنین خواستار تخمین رشد جمعیت ملی و منطقه‌ای و محلی شد و گفت: نیازها از قبل مشخص شود و اعتبارات استانی و خیرین هم برای آن لحاظ شود. بسیاری از امکانات در حاشیه مدرسه همچون حسینیه ها و مساجد وجود دارد که باید با مدرسه پیوند زده شود.

وی افزود: برگزاری جشن ها و برپایی نماز جماعت و برگزاری جلسات اولیا و مربیان در مساجد و مدرسه می تواند این ارتباط را فراهم کند. این ارتباط فیزیک ساختمانی و انسانی رشد ایجاد می کند.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین حضور روحانیون در مدارس را بسیار موثری دانست.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بازنشستگان نیروی انتظامی گفت: بسیاری از بازنشستگان آموزش و پرورش جوان و توانمند هستند، می توان از این افراد استفاده شود تا پیوند نسل بازنشسته با نسل کنونی حفظ شود.

امام جمعه بوشهر خواستار ایجاد اردوگاه بزرگ در استان شد و گفت: بوشهر پایتخت مقاومت است، اگر اردوگاه بزرگ دانش آموزی با منظر گردشگری فرهنگی پرورشی مقاومت ایجاد شود و دانش آموزان به استان بیایند می توانند با پیشرفت ها و تاریخ مقاومت استان آشنا شوند. علاوه براین می توانیم میزبان دانش آموزان محور مقاومت هم در استان بود.

کد خبر 6092618

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت