Web Analytics Made Easy - Statcounter

درست دو سال پیش بود که نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به دیدار خانواده شهید یعقوب‌نژاد رفت و حال دو شب پیش بود که با شنیدن خبر درگذشت ابوشهید یعقوب‌نژاد آیت‌الله عبادی دوباره به دیدار این خانواده رفت. ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سالهاست که مادر تنها با خاطرات و قاب عکس فرزند شهیدش شب را تا صبح می‌گذارند، سالهاست پدر روزها را شمارش می‌کند تا به پنج شنبه برسد و بر سر مزار یک شهید گمنام حاضر شود و به یاد فرزند شهیدش یک دل سیر اشک ریزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیسوان مادر سپید است و جوانی‌اش خزان شده است هرازگاهی که به یاد فرزندش می‌افتد اشک امانش نمی‌دهد بغض گلویش را می‌فشارد و به پهنای صورت اشک می‌ریزد، آرزوی دامادی فرزندش را داشت اما شهادت او را در آغوش گرفت.

هیچگاه آخرین لبخند و نگاه آخر فرزند فرزندش را از یاد نمی‌برد نگاهی که پر از حرف برای مادر و برای پدر بود. آری بیش از 30 سال از پایان جنگ تحمیلی می‌گذرد در این مدت سن والدین شهدا هم رو به افزایش است و بیشتر والدین شهدا در سنین کهنسالی قرار دارند و هر چند روزی اخباری برای پر کشیدن این عزیزان و پیوستن به فرزندان شهیدشان به گوش می‌رسد.

والدین شهدا به عنوان غنی‌ترین گنجینه از خاطرات و سیره زندگی شهدا هستند. از دنیا رفتنشان ما را از دسترسی به این فرهنگ غنی باز می‌دارد و در کنار آن همواره ضرورت توجه به خانواده‌های شهدا به ویژه والدین آنها و مشکلاتشان احساس شده است و نیاز است که امروزه بیش از پیش توجه به بازمانده‌ها و میراث شهدای معظم در ابعاد مختلف رسانه‌ای در نظر گرفته شود.

استاندار خراسان شمالی: مدیران استان هفته‌ای 2 ساعت وقت ویژه برای خانواده شهدا در نظر بگیرندخواسته خانواده شهدا از مسئولان شجاعت پاکدستی و انقلابی بودن استتولیت آستان قدس رضوی: خانواده شهدای فاطمیون سختی مضاعفی را تحمل کرده‌اند

یکی از برنامه‌های نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی سرکشی از خانواده‌های شهدا، جانبازان وایثارگران است. 25 تیرماه 96 بود که آیت‌الله عبادی به دیدار خانواده شهید یعقوب نژاد رفت و از نزدیک با آنها به گفتگو نشست.

خبرگزاری تسنیم در آن تاریخ گزارشی از این دیدار صمیمی با عنوان شهیدی که برای رفتن به جبهه تاریخ تولدش را دستکاری کرد منتشر کرد.

در بخشی از این گزارش آمده است: مادری مهربان در حالی که عصا در دست داشت به جلو درب آمد و میهمانان را استقبال کرد. او مهربان و دوست داشتنی بود و گرچه بهار زندگی‌اش خزان شده بود اما جلو هیچ کدام از میهمانان خود به داخل خانه نمی‌رفت، آخر از همه وارد خانه شد.

او از دیدن نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی بسیار خوشحال و هر از گاهی میهمانان را خوش آمدگویی می‌کرد. از میهمانان به خاطر کوچک بودن اتاق عذر خواهی می‌کرد.

هنوز درحال خوش وبش با مادر شهیدم بودیم که آیت‌الله سید علیرضا عبادی سراغ پدر شهید را گرفت. مادر درحالی که نگاهی به درب اتاق انداخت گفت: پدر شهید الان به حضورتان می‌آیند، کمی گوشهایشان نمی‌شنود الان می‌آیند، در همین حال پدر شهید را صدا زد.

پدر شهید در حالی که لباس روحانیت برتن داشت وارد اتاق شد. نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با دیدن پدرشهید بسیار خوشحال شد گویا از دوستان قدیمی بوده و با هم خاطراتی داشتند. همدیگر را در آغوش گرفتند.

پدر از فرزندنش اینگونه گفت: محمد حسین یعقوب نژاد فرزند غلامرضا در سال 1344 در روستای مافریز از توابع بیرجند، در یک خانواده روحانی متولد شد و در کودکی و در محضر پدر قرآن آموخت.

دوره ابتدایی را تا سال سوم در روستای القور به پایان رساند سپس به همراه بردارش که طلبه علوم دینی بود در بیرجند به ادامه تحصیل پرداخت و دوره راهنمایی را در مدرسه حافظ به اتمام رساند.

برای رفتن به جبهه پیش فرماندهان و خانواده خود التماس می‌کرد، حتی تهدید به اعتصاب غذا کرد و از مادرش تقاضا کرده بود تا برای شهادتش دعا کند. اما آنچه توجه همه را جلب می‌کرد دگرگونی وی به ویژه کیفیت عبادت او بود. محمید حسین نمازش را همیشه با طمانینه و خضوع می‌خواند.

شهید محمدحسین یعقوب‌نژاد در قنوت از خدای خود تقاضای شهادت می‌کرد تا اینکه به جبهه اعزام شد.

وی در کربلای خوزستان (جبهه شوش –اهواز) با دشمن به مبارزه پرداخت و سرانجام در تاریخ ششم اردیبهشت ماه 1360 در اثر اصابت ترکش به قلب مبارکش به آروزی دیرینه‌اش رسید.

حال دو شب پیش بود که خبر فوت پدر شهید یعقوب نژاد را شنیدیم. بعد از شنیدن این خبر آیت‌الله عبادی به دیدار خانواده شهید رفت و در این دیدار اظهار داشت: مستحضرید مرحوم حاج آقای یعقوب‌نژاد که مقام پدر شهید دارند همواره با علم و مدرسه و توسلات و اینها عمرشان را گذراندند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: اما آن چیزی که خیلی در ایشان مشهود است و همه شما عنایت دارید سلامت نفسشان بود. آیت الله مطهری که آن همه فضایل داشت و یک محقق منحصر به فرد بود و از آن نوشته‌های پر برکت و از آن اندیشه عمیق، اما امام خمینی(ره) انگشت گذاشت روی طهارت نفسش این مهم است و این بزرگوار که فضائل متعدد داشت ولی سلامت نفس ایشان که ما از 50 سال ایشان را می‌شناسیم و شماها همه مستحضرید که چقدر این انسان سالم بود.

وی اظهار داشت: آن زوایه‌ای که چه اشاعه فرهنگ‌های بیگانه و چه تقصیرها و قصورهای دیگر و چه فراموشی تربیت اسلامی بالاخره آسیبی است که در آخرالزمان همه جا را گرفته و حتی کشور ما را هم گرفته، با همه کمالاتی که در مردم ما هست آسیب دیده‌ایم، این انسان (مرحوم حاج آقای یعقوب نژاد) از این آسیب محفوظ ماند.

امام جمعه بیرجند گفت: جمله‌ای که می‌گفت کلمه‌ای که می‌گفت نمی‌شد تردید کرد که آنچه را که به زبان می‌گوید خارج از آنچه که در قلبش است باشد. این سلامت و طهارت نفس که به همان دلیلی که ایشان بزرگ یک فامیل است و از این مجموعه و این بیت و حتی وابستگان به ایشان از این فضیلت برخوردارند.

انتهای پیام/ 254/ش

R41348/P/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی شهید یعقوب نژاد خانواده شهید پدر شهید آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه در روز ملی شوراها، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی گفت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

به گفته حاجی آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهم‌ترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر هم سطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

نماینده شوراهای قائنات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته قرائی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده‌اند و از ظرفیت شوراها هم در سفرهای مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطر نشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در خصوص آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود ۷ سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده است که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز ۸ میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

مرادزاده نماینده شوراهای بشرویه هم در ادامه بیان داشت: در روستای شهرک امام خمینی سال ۱۳۹۵ بر روی ۲۰ واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است.

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در خصوص دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهر در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود اینکه ۴۷ درصد مردم بشرویه بیمه تأمین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تأمین اجتماعی بی بهره اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی چون ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت و طاهری ادامه داد: کمتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای درمیان با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته است و بعد از ۱۵ سال کارخانه قند قهستان راه اندازی و ۱۸۰ نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی بازگشایی بازارچه میل ۷۳ ، راه اندازی جایگاه cn, عمل به وعده‌های وزیر نیرو در سفر به درمیان ، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای ذخیره روان آب‌ها و اجرای مصوبات سفر استاندار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: در خواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطر نشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش بینی شود.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای نهبندان گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است اما فراهم نشدن زیر ساخت‌های آب و برق و…سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی نبود زیر ساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع ۳۰ تا ۳۵ درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دو بانده سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم بیان داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ۱۶ ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان از جمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: حمل روزانه بیش از هزار و ۵۰۰ تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

در ادامه همایش روز شوراها حجت الاسلام موسوی نماینده شوراهای خوسف گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن دهی وجود ندارد و سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ منجر به حذف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.
بخشی نماینده شوراهای زیر کوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در ادامه رئیس شورای اسلامی استان هم گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره ۳۴ جلسه برگزار کرده‌ایم که در ۲۰ جلسه آن مدیران استان حضور داشته‌اند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهاد سازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

کد خبر 6091392

دیگر خبرها

  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • دیدار با خانواده شهید مرزبان حسن بادامکی
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • دیداری از جنس تکریم خانواده شهدا
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا