Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهایی که با کرونا دست و پنجه نرم می‌کنیم وظیفه هنرمندان است که به جامعه خط بدهند و الگوسازی به وجود بیاورند و چقدر جالب است که مردم هم عملکرد روزانه‌شان را به اشتراک بگذارند.

خبرگزاری فارس یاسوج؛ حسن غفاری-هنرمندان در مواقع بروز بحران چه کمکی می‌توانند به بهبود روحیه جمعی مردم کنند؟ نقش آنها در آرامش فضای ملتهب چیست و با چه ابزاری می‌توانند ارتباط صحیحی با مخاطبان خود برقرار کنند؟در این یادداشت به بررسی نقش هنرمندان در زمانه کرونا می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع اطلاعاتی در کشور ما بسیار است اما در پس آن آگاهی لازم وجود ندارد و خیلی وقت ها افراد بسادگی از کنار آن عبور می‌کنند.

هنر یک فعالیت و یک رفتار و پدیده انسانی است و معمولاً برای واکنش‌های عاطفی و احساسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پیش از این در جامعه ما هنرهای نمایشی و تصویری یا بخشی از هنرهای تجسمی مانند گالری‌ها، سینما و نمایش و تئاتر یا اجرای موسیقی افراد را سرگرم می‌کرده یا پاسخگوی مسأله احساس و عواطف در افراد بوده است؛ اما دستورالعملی که برای کرونا گرفته شده یک رویکرد فرهنگی دیگری ایجاد کرده و افراد جامعه به سطحی از آگاهی و شعور رسیده‌اند که منجر به پیشگیری شود.

همه ما هم موظفیم برای پیشگیری نکات ایمنی را رعایت کنیم. همان نکاتی که بارها در فضای مجازی و از طریق تلویزیون گفته شده است. در این فضا که برخی به جای ماندن در خانه مسافرت می‌روند و به نکات ایمنی توجهی ندارند، بنابراین برای هنرمندان ضرورتی به وجود می‌آید تا مردم در یک فضای آرام و سرگرم‌کننده و آموزش دهنده به یک وحدت جمعی برسند.

شرایط رساندن این پیام در قالب هنر که آن را به‌عنوان یک هنر کاربردی تعریف می‌کنیم خوشبختانه برای همه هنرمندان فراهم است.

در مقطعی از زمان حرکت می‌کنیم که یک کانال تلگرامی موقعیتی حتی بیشتر از یک کانال تلویزیونی می‌تواند داشته باشد. چه بسا با تولید آثار هنری با این موضوع بتوانیم ایده‌های جدید‌تری را در ذهن برخی افراد به وجود بیاوریم. مثل کاری که گاهی شاعران در فضای مجازی با یک دوبیتی به وجود می‌آورند و تداوم پیدا می‌‌کند و هرکس با قلم خود شعر می‌گوید.

این بار آموزشی دارد، بنابراین هنرمندان از توانمندی هایشان استفاده کنند تا فضای امیدبخش تری را در جامعه به وجود آورند. هنرمندان با نوشتن خاطره و عملکرد روزانه‌شان یا داستان های کوتاه یا ترسیم و طراحی خیلی از برنامه‌های روزانه خود که به نوعی از اوقات فراغت اجباری پیش آمده، می توانند یک خط و الگویی را به افراد جامعه بدهند.

خیلی از ما یک تغییر رویه به وجود می‌آوریم. اکنون رفت و آمد به بیرون از خانه و رفتن به مراکز فرهنگی و هنری و سینماها از زندگی ما حذف شده بنابراین باید آن وقت را پر کنیم و احتمالاً برنامه‌ای هم نداریم.

اینجاست که وظیفه هنرمندان این است که باید به جامعه خط بدهند و الگوسازی به وجود بیاورند و چقدر جالب است که مردم هم عملکرد روزانه‌شان را به اشتراک بگذارند.

اما هنرمندان به خاطر اینکه با زبان شیرین و تأثیرگذاری آن را بیان می‌کنند گیرایی بیشتری دارد. گاهی هنرمندان تأثیرات و جریانات اجتماعی را عمیق‌تر و وسیع‌تر می‌بینند و واکنش نشان می‌دهند. این امتیازی است که هنرمندان دارند و می‌توانند از آن در نوشتن و بازگویی اش در قالب یک داستان یا حتی کشیدن یک کاریکاتور یا نقاشی استفاده کنند.

منبع: فارس

کلیدواژه: هنرمندان هنر آگاهی عملکرد خبرگزاری فارس حسن غفاری یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است

حجت الاسلام محمد قمی روز جمعه و در حاشیه برگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گفت وگو با خبرنگاران گفت: این آزمون یک مرحله از مسیر اعطای مدرک به حافظان قرآن است که دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: بیشتر شرکت کنندگان با ذوق و شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کرده اند که در گفت و گو با آنان علاقه‌مندی به محک زدن آموخته های خود را بیان می‌کنند و دغدغه مدرک ندارند که این موضوع نشان از جدّی گرفتن قرآن در جامعه ما است.

این مقام مسوول با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته بیان کرد: حدود ۱۲ هزارو ۵۰۰ نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • پیام تسلیت مسئولان و جامعه هنری خراسان شمالی در پی درگذشت هنرمند موسیقی مقامی استان
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • تشکیل خانه طراحان فیروزه‌ای بر آمده از تلاش جوانان گرافیست است
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد