Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنجایی که سیاست‌گذاران کشورهای گروه7 برای مدیریت شیوع ویروس کرونا و اثر اقتصادی آن متحد شدند، امید می‌رود که بانک‌های مرکزی بزرگ جهان نرخ بهره را کاهش دهند و این امر سبب شد تا قیمت هر اونس طلا به 1601.79 دلار برسد.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل به نقل از رویترز، آنجایی که سیاست‌گذاران کشورهای گروه 7 برای مدیریت شیوع ویروس کرونا و تاثیرات اقتصادی آن متحد شدند، امید می‌رود که بانک‌های مرکزی بزرگ جهان نرخ بهره را کاهش دهند و این امر سبب تا قیمت طلا در بازارهای جهانی تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر اونس طلا با 12.35 دلار افزایش 1601.79 دلار فروخته شد؛ این فلز گران بها روز گذشته بیش از یک درصد افزایش قیمت را ثبت کرده بود.

ارزش شاخص دلار در نزدیکی کمترین قیمت یک ماه و نیم اخیر که در برابر سبدی از ارزهای بین المللی در روز گذشته ثبت شد، قرار دارد.

سرمایه‌گذاران اکنون بر روی کنفرانس جی7 متمرکز شده‌اند؛ جایی که وزرای دارایی و رؤسای بانک‌های مرکزی در مورد مدیریت شیوع ویروس کرونا گفتگو خواهند کرد.

قیمت طلا در روز جمعه در میانه فروش و برداشت سود سرمایه گذاران بیش از 4.5 درصد از ارزش خود را از دست داد، اما اکنون قیمت این فلز گران بها ترمیم شده است.

کاهش نرخ بهره، هزینه‌های نگهداری طلا که یک دارایی بدون بهره است را کاهش می‌دهد و همچنین بر ارزش دلار و اوراق قرضه که طلا با آنها قیمت گذاری می‌شود، تاثیر می‌گذارد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: طلا دلار نرخ بهره جهش نرخ بهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷ سنت معادل ۰.۰۸ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۳۳ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه به دنبال آغاز مذاکرات آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حماس در قاهره و آرام شدن ترس از گسترش درگیری‌ها در خاورمیانه کاهش یافته است. اما نگرانی در مورد دورنمای نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا همچنان بازار را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 7 سنت معادل 0.08 درصد کاهش به 88 دلار و 33 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 11 سنت معادل 0.13 درصد کاهش، 82 دلار و 52 سنت معامله می‌شود.

رشد 15 درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشتهمذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال

مذاکره کنندگان حماس در روز دوشنبه قاهره را ترک کردند تا پس از گفتگو با میانجیگران قطری و مصری برای پاسخ به پیشنهاد صلح چند مرحله‌ای رژیم صهیونیستی تصمیم‌گیری کنند.
انتظار می‌رود حماس طی دو روز آینده پاسخ خود به این پیشنهاد را اعلام کند.
در این بین حمله رژیم صهیونیستی به منطقه رفح علیرغم هشدار سران کشورهای خارجی ادامه دارد.
ادامه حمله یمنی‌ها به کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی در دریای سرخ و کانال سوئز مانع کاهش قیمت نفت می‌شود و اگر ترس از مختل شدن عرضه وجود داشته باشد قیمت آن را بالا خواهد برد.
از طرف دیگر سرمایه‌گذاران منتظر نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در اول ماه مه هستند. تورم بالا در این کشور احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده است. کاهش نرخ بهره اقتصاد را تقویت کرده و تقاضا برای نفت را بالا می‌برد.
انتهای پیام/55

دیگر خبرها

  • قیمت طلا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار تا پایان سال
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟