Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اقدامات این وزارتخانه برای به حداقل رساندن آثار منفی ناشی از انتشار ویروس کرونا در هماهنگی و همکاری نزدیک با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را تشریح کرد. ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۱ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ  به سوال خبرنگاران در خصوص اقدامات انجام شده از سوی این وزارتخانه  به منظور جلب همکاری و مشارکت دیگر کشورها و سازمانهای بین المللی در زمینه اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا در کشورمان، فهرستی از این اقدامات را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی در این خصوص اظهار داشت: آقای دکتر ظریف پس از اعلام و تایید ورود ویروس کرونا به کشورمان از سوی مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چارچوبی مبنی بر تلاش جهت به حداقل رسانیدن آثار سوء اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ناشی از انتشار ویروس کرونا را تعیین کردند و بر همین  اساس تمامی بخشهای ذیربط وزارت امور خارجه و سفارتخانه های کشورمان در این رابطه فعال شدند.

وی افزود: در این ارتباط تشکیل جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ با کلیه سفرای خارجی مقیم ایران ، نمایندگان نهادهای بین المللی در ایران از جمله  سازمان بهداشت جهانی و نمایندگان  وزارت بهداشت در محل وزارت خارجه در دستور کار قرار گرفت. در این جلسه  نماینده سازمان جهانی بهداشت از توانایی و عملکرد ایران، به عنوان "نمونه ای مثال زدنی" یاد کرد. همچنین مقامات سازمان مذکور در ژنو نیز از توانایی اساسی ایران برای مدیریت بحران و سابقه اثبات شده کشورمان در مدیریت موفق بحرانهای قبلی تهدید کننده سلامت و بهداشت جهانی سخن گفتند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به این سوال که نقش وزارت امور خارجه در تامین نیازهای وزارت بهداشت کشورمان از سایر کشورها و سازمانهای بین المللی به چه ترتیبی بوده است اظهار داشت: از جمله اقدامات اولیه وزارت امور خارجه ارائه فهرست منسجم نیازهای پیشگیرانه و درمانی کشور برای مهار کرونا به سازمان ملل، نهادهای بین المللی مرتبط و سفرای مقیم و نمایندگیهای ایران در خارج از کشور جهت حداکثری کردن پتانسیل کمکهای بین المللی بوده است.

وی ادامه داد: در همین خصوص کمکهای بسیار موثری از سوی سازمان بهداشت جهانی شامل محموله قابل توجهی روز گذشته دوشنبه 98/12/12  با پرواز تخصیص داده شده توسط امارات به کشورمان انتقال یافت.همچنین اقلام ارسالی از سوی یونیسف و همینطور برخی کشورها بویژه چین،ترکیه و اتریش در این خصوص قابل ذکر است.کمک‌های ارائه شده از سوی سه کشور آلمان، انگلیس و  فرانسه نیز بامداد امروز وارد کشورمان شده است. در همین ارتباط تعداد قابل توجهی از کشورهای دیگر نیز در حال بررسی آخرین نیازهای اعلامی و ارسال کمکها می‌باشند. همچنین کمک مالی جداگانه ای نیز از سوی سه کشور آلمان،فرانسه و انگلستان اختصاص یافته که از کانال سازمانهای ذیربط بین المللی ارائه می شود. 

موسوی اضافه کرد: این کمکها تلاشهای بی وقفه واثر بخش  دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برای کنترل شرایط تکمیل خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام مراتب قدردانی جمهوری اسلامی ایران  از کمکهای انساندوستانه اخیر ، مقابله موثر با شیوع کرونا را موضوعی دانست که مشمول همکاری موثر بین المللی قرار دارد.

وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص محدودیتهای ایجاد شده در مسیر تامین نیازها با توجه به تحریمهای یکجانبه و ظالمانه رژیم ایالات متحده آمریکا اظهار داشت: شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور، بیش از پیش آثار منفی تحریمهای غیر قانونی آمریکا بر مردم ایران و بویژه اقشار آسیب پذیر را به جامعه جهانی و بویژه کشورهای اروپایی عیان ساخته است.

موسوی در پاسخ به این سوال که چه اقدامات دیگری از سوی وزارت امور خارجه در این زمینه در دست پیگیری است، اظهار داشت: انجام فعالیتهای سیاسی مختلف از جمله تماسهای وزیر امور خارجه، مدیران این وزارت  و نمایندگیهای ایران در خارج از کشور با همتایان و نهادهای ذیربط دو جانبه و بین المللی از دیگر اقداماتی هست  که در جهت جلب کمکهای درمانی و بهداشتی، مساعدتهای کنسولی و مرتبط با تردد اتباع ایرانی و خارجی، رفع محدودیت مرزی و تجاری با رعایت ملاحظات احتیاطی بهداشتی در دست پیگیری و اقدام است و در این رابطه، تعدادی از مرزها کشورمان با همسایگان فعالیت خود را از سر گرفته اند که با حصول اطمینان دیگر کشورها از رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی بالا در سطح کشور، انشاءالله، شرایط با سرعت بیشتری به سمت عادی شدن پیش خواهد رفت.

وی افزود: علاوه براین به منظور  بررسی مشکلات تبادلات تجاری با کشورهای همسایه در پی شیوع ویروس کرونا در کشور، جلسه فوق العاده ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی نیز در وزارت امور خارجه  برگزار شد که طی آن نمایندگان وزارتخانه ها و دستگاه‌های اجرایی کشور و بخش خصوصی  ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مقابله با کرونا، آخرین اقدامات بعمل آمده در جهت رفع نگرانی طرف‌های تجارت خارجی کشورمان را مورد بررسی قرار داده و پیرامون تسهیل در ترددهای مرزی و مراودات تجاری با کشورهای همسایه تصمیماتی را  اتخاذ کردند.

موسوی همچنین از رایزنی های آتی وزیر امور خارجه با برخی از همتایان اروپایی در این خصوص خبر داد و  رایزنی با کمیسیون اروپا به منظور بهره برداری از امکانات آن در این حوزه را نیز مورد اشاره قرار داد.

تشکر ظریف از حمایت‌های سازمان بهداشت جهانی و کشورهای دوست در مبارزه با کروناسخنگوی وزارت خارجه: 20 هزار کیت آزمایش کرونا روز جمعه از چین وارد کشورمان می‌شودواکنش موسوی به اظهارات فریبکارانه وزیر خارجه آمریکا: حرکات نمایشی با اغراض سیاسی راه مبارزه با کرونا نیستکمک‌های سازمان بهداشت جهانی برای مبارزه با کرونا به تهران رسیدسومین محموله کمک‌های دولت چین و اولین محموله اهدایی یونیسف وارد تهران شدبعیدی‌نژاد: اولین محموله کمک‌های سه کشور اروپایی امشب وارد تهران می‌شود

انتهای پیام/.

R1535/P/S8,95/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت خارجه ویروس کرونا سخنگوی وزارت خارجه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت خارجه ویروس کرونا سخنگوی وزارت خارجه وزارت خارجه ویروس کرونا سخنگوی وزارت خارجه سخنگوی وزارت امور خارجه سازمان بهداشت جهانی درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت وزارت خارجه ویروس کرونا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با امیرعبداللهیان
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل