Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@03:49:01 GMT

بیمارستان صحرایی قزوین امروز برپا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۲۶۸۰

بیمارستان صحرایی قزوین امروز برپا می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: بیمارستان صحرایی ۴۵ تختخوابی قزوین با امکانات مجهز امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، قدرت‌الله مهدیخانی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اظهار کرد: با وضعیت ایجاد شده در کشور و بر اساس تصمیم شورای تأمین و مدیریت بحران استان، قرار شد بیمارستان صحرایی با ظرفیت ۴۵ تختخواب در استان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این بیمارستان به ارزش ۲۰ میلیارد تومان، دارای تمامی تجهیزات بیمارستان‌های دولتی و خصوصی است و بدون نیاز به امکانات بیرونی می‌تواند خدمات مناسبی به مردم ارائه کند.

مهدیخانی تصریح کرد: این بیمارستان مجهز به راحتی قابل جابجایی است و در کمتر از ۵ ساعت برپا می‌شود و اگر نیاز شد می‌توانیم به سرعت به هر نقطۀ استان که به‌صورت اضطراری لازم باشد آن را منتقل کنیم.

وی بیان کرد: تجهیزات این بیمارستان جامع و کامل است و هیچ نیازی به بیرون ندارد و دارای بخش‌های آی سی یو، سی تی اسکن، رادیولوژی، سی سی یو، اتاق جراحی و ژنراتور مستقل برق است.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین یادآور شد: این بیمارستان صحرایی همچنین دارای ۷ کانتینر و یک چادر بادی بزرگ است و برای ارائه خدمات درمانی در هر نقطه بسیار مناسب است.

مهدیخانی گفت: این مکان خدمات پیش بیمارستانی ارائه خواهد کرد و اگر لازم بود بیماران مراجعه کننده می‌توانند در آن بستری شوند و خدمات پزشکی دریافت کنند.

وی اظهار داشت: البته برپایی این بیمارستان به صورت احتیاطی است و امیدواریم نیازی به آن نباشد، لذا از مردم انتظار داریم با رعایت بهداشت فردی این روزها در منزل بمانند زیرا بهترین و امن ترین مکان در شرایط کنونی است.

مهدیخانی در خصوص آمادگی استان در مقابله با بیماری کرونا بیان کرد: هفته گذشته به همراه معاون سیاسی استانداری از چند کارخانه مواد شوینده در استان بازدید شد و خط تولید برخی را تغییر دادیم تا محصولات مورد نیاز تولید شود.

وی گفت: بیش از ۵۰ درصد مواد شوینده کشور در استان تولید می‌شود و با تغییر در خصوص در حال حاضر در تأمین مواد ضد عفونی کننده، الکل و ژل بهداشتی هیچ مشکلی نداریم.

مهدیخانی افزود: اگر نظارت سازمان صمت بیشتر شود مشکلات توزیع نیز حل شده و دسترسی مردم به مواد بهداشتی بیشتر خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای ساماندهی شبکه توزیع مقرر شده تا هیچ شرکتی بدون هماهنگی سازمان صمت و معاونت غذا و دارو کالایی خارج از استان توزیع نشود و اولویت فقط در تأمین نیاز قزوین و شهرستان‌ها است و در اولویت بعدی می‌توان سایر استان‌ها را پشتیبانی کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین افزود: در یکی دو روز آینده دسترسی به مواد ضد عفونی کننده و ماسک برای شهروندان تسهیل و تسریع می‌شود و نیازها تأمین خواهد شد.

مهدیخانی وضعیت استان را در مقایسه با سایر استان‌ها مطلوب دانست و اظهار کرد: همۀ امکانات دستگاه‌ها بسیج شده و هماهنگی لازم وجود دارد اما بدون همراهی مردم هیچ کاری موفق نمی‌شود و کارها معطل می‌ماند.

وی افزود: بار دیگر تأکید می‌کنیم که امن‌ترین فضا فقط منازل است و توصیه می‌کنیم به جز شرایط اضطرار هرگز از خانه خارج نشده و در مراکز شلوغ حضور پیدا نکنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین تصریح کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی با مدیریت بحران خوب است و هر جا لازم باشد از امکانات و ظرفیت ادارات هم استفاده می‌کنیم و برای کنترل و پیشگیری اقدام کرده‌ایم اما نهاد متولی فقط دانشگاه علوم پزشکی است.

وی بیان کرد: برای جابجایی اعتبارات دستگاه‌ها نیز مشکلی نداریم تا از بحران عبور کنیم.

مهدیخانی اظهار داشت: تعطیلی مدارس تا پایان هفته تصویب شده و برای هفته آینده تصمیم جدید خواهیم گرفت.

وی بیان کرد: با تدبیر مدیران استان با دورکاری و شیفت بندی می‌توان به بانوانی که فرزند خردسال دارند مرخصی داد و از سهم سالانه کم نکرد و کارمندان شاغل می‌توانند یک روز در میان از مرخصی استفاده کنند تا مشکلی نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین بیمارستان صحرایی کرونا مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین بیمارستان صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود