Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@12:13:56 GMT

افزایش آمار موارد مثبت کرونا به ۱۱ مورد در هرمزگان

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۳۵۰۵

افزایش آمار موارد مثبت کرونا به ۱۱ مورد در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان هرمزگان از افزایش موارد مثبت کرونا در استان هرمزگان به یازده مورد خبرداد.

دکتر حسین فرشیدی امشب(۱۳ اسفند) در جمع خبرنگاران، در خصوص آخرین وضعیت مقابله با کرونا در استان هرمزگان، افزود: دوهفته از زمان شیوع بیماری در کرونا  در کشورمان می گذرد و باید از رفتار شهروندی هرمزگانی ها در بحث رعایت نکات بهداشتی تشکر و تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ۳۵۶ بیمار با تشخیص بیمار با شرایط حاد تنفسی به بیمارستان های هرمزگان مراجعه کردند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۳۴ مورد مشکوک که تست یازده مورد مثبت و ۸۵ مورد منفی شده است.

وی در تشریح پراکندگی یازده مورد مثبت اعلام شده، خاطرنشان کرد: چهار مورد قشم، دو مورد پارسیان، یک مورد بندرعباس، جاسک و رودان و مثبت های اعلام شده هر دو مربوط به جزیره کیش هستند.
دکتر فرشیدی با اشاره به اینکه از این تعداد هشت مورد با حال عمومی خوب ترخیص شدند، اضافه کرد: سه مورد دیگر بستری که یک مورد حال عمومی مناسب و دو مورد دیگر تقریبا خوب گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان هرمزگان بیان کرد: از تعداد مثبت اعلام شده تنها ۴ مورد مربوط به شهروندان هرمزگان بودند که در تماس با بیماران سایر استان ها قرار گرفته اند و سایر موارد مثبت اعلام شده شهروندان سایر استان ها بودند که به هرمزگان سفر کرده اند.

وی در خصوص اجرای طرح خانه به خانه مقابله با بیماری کرونا در سطح استان هرمزگان عنوان کرد: طرح مفید و با استفاده از شبکه های بهداشت سلامت کشور به نام طرح خانه به خانه اجرا خواهد شد و قابلیت آن این است که بیش از ۹۵ درصد در سامانه های بهداشتی کشور ثبت هستند.
فرشیدی در پایان گفت: یکی از شایعات که طرح جدید سبب انتقال بیماری می شود که این موضوع را با صراحت تکذیب می کنم زیرا  این طرح از طریق از تماس الکترونیک و تلفنی و ارائه اطلاعات کوید ۱۹ بوده و هیچ گونه تماس فیزیکی نخواهد بود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس استان هرمزگان اعلام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۳۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی