Web Analytics Made Easy - Statcounter


در دویست و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران ادامه بررسی لایحه بودجه سال 1399 شهرداری تهران، سازمان ها و شرکت های تابعه در دستور کار اعضای شورای شهر قرار گرفت.

علی اعطا، عضو هیات رییسه شورای شهر تهران گفت: با پیشنهاد اعضای کمیسیون شهرسازی و معماری شورا مقرر شد شهرداری تهران تا سقف 1500 میلیارد ریال از محل منابع حاصل از سرمایه گذاری بخش خصوصی، برای اجرای طرح های اولویت دار پل طبیعت و طرح نیلوفری (اراضی فوقانی راه آهن تهران – تبریز) اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: در جریان بررسی تبصره ٣٣ بودجه شهرداری تهران در سال ٩٩ گفت: شهرداری تهران موظف شد در راستای تحقق توسعه مبتنی بر حمل و نقل عمومی (TOD) و با هدف کاهش خودرو محوری و افزایش دسترسی به حمل و نقل عمومی نسبت به تعریف و تصویب پهنه (T) حول ایستگاه های مترو مبتنی بر اصول و شاخص های مربوطه در بازنگری طرح تفصیلی شهر تهران از طریق مراجع قانونی(از جمله کمیسیون ماده ۵ و شورایعالی شهرسازی و معماری) ظرف مدت ۶ ماه اول سال ۹۹، اقدام کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در راستای توسعه مبتنی بر حمل و نقل عمومی مقرر شد،تمامی درآمدهای حاصل از صدورپروانه ساختمانی و نظارت فنی در محدوده حداقل ۳۰۰ متری زون‏های ایستگاه‏های مترو (TOD) را صد درصد تخصیص یافته تلقی کرده و به منظور توسعه ناوگان، تکمیل خطوط و ایستگاه های مترو به حساب شرکت مترو واریز کند.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به لزوم مناسب سازی معابر در شهر تهران گفت: به منظور ارتقاء سطح دسترسی پذیری شهر و رعایت حقوق کودکان، معلولان و سالمندان و فراهم ساختن تهران به عنوان شهری برای همه و در راستای مصوبات شهر دوستدار کودک و دوستدار سالمند، مقرر شد اعتبار مربوط به روان سازی عبور و مرور پیاده، صرفاً در حوزه مناسب سازی فضاهای شهری و برای توان یابان و اقشار کم توان جسمی – حرکتی و ذهنی هزینه شود.

اعطا اضافه کرد: در مصوبه بودجه سال 99، شهرداری موظف شد 15 درصد اعتبارات ردیف های مربوط به توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی، فرهنگی و هنری، سرای محلات، بوستان ها و ... را برای مناسب سازی بوستان ها، پیاده روها و تفرج گاه ها و مناسب سازی پایانه ها و ایستگاه ها و تأسیسات شهری هزینه کند.

عضو ستاد هماهنگی های شورایاری های شهر تهران با بیان اینکه باتوجه به اینکه اعضای شورا قبلاً در جریان بررسی لایحه برنامه پنجساله سوم توسعه شهر تهران در قالب بند 8 ماده 40 مصوبه برنامه پنجساله شهردرای تهران را مکلف کرده بودند تا سند توسعه محلات شهر را در طول سال های اجرای برنامه تهیه کند، افزود: شهرداری مکلف شد در بودجه سال 99 از محل اعتبارات توسعه محلات نسبت به پیش بینی و برنامه ریزی اجرای پروژه های کوچک مقیاس محلی بر اساس سند توسعه محله و نیازهای اهالی محله با استفاده از نظرات و مشارکت شورایاری محله اقدام کند.

او ادامه داد: همچنین مقرر شد حداکثر تا پایان خردادماه فهرست پروژه های اجرایی هر محله به انضمام صورتجلسه ای که به تأیید شورایاری محله رسیده است را مشخص و به شورا ارائه کند، فهرست این پروژه ها به اطلاع شهروندان و ساکنان خواهد رسید.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شهرداری تهران مناسب سازی ایستگاه ها شهر تهران مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مطالبات زیادی در شورای شهر برای مناسب‌سازی معابر شهری با هدف استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

علی فرمانی در گفت‌وگوی با خبرنگار ایمنا در قزوین در طرح دیدگاه خود پیرامون لایحه شهرداری قزوین مبنی بر صدور مجوز ساخت‌وساز با کاربری ورزشی در ناحیه شهری اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: با توجه به اینکه سرانه ورزشی در منطقه مذکور صفر است، ضرورت دارد تا در این راستا اقدامات مؤثری انجام شود و گزارش آن‌ها به شورا ارائه شود.

وی افزود: خواستار برنامه‌ریزی مدیریت شهری قزوین برای افزایش سرانه ورزشی در ناحیه منفصل شهری اسماعیل‌آباد هستیم تا این منطقه از محرومیت زیرساخت‌های ورزشی خارج شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در مناسب‌سازی معابر شهری برای معلولان و توان‌خواهان خاطرنشان کرد: در شورای شهر مطالبات فراوانی برای مناسب‌سازی معابر شهری برای استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

فرمانی ادامه داد: انتظار داشتیم یک بوستان ویژه افراد توان‌خواه و معلول در شهر قزوین ساخته شود، اما نگاه جدی به این حوزه در بخش‌های مدیریتی شهرداری قزوین وجود ندارد.

کد خبر 751098

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی