Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ادعای کمک به ایران برای مقابله با کرونا از سوی کشوری که با تروریسم اقتصادی خود باعث فشار‌های گسترده بر مردم ایران شده و حتی راه خرید دارو و تجهیزات پزشکی را مسدود کرده است، ادعایی مضحک و یک بازی سیاسی - روانی است. تاریخ انتشار: 08:00 - 14 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۲۴۱۳

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ ادعای مضحک آمریکایی‌ها مبنی بر آمادگی کمک به ایران برای مقابله با کرونا، طی چند روز اخیر واکنش‌هایی را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ادعای مضحک در شرایطی از سوی آمریکایی‌ها مطرح شد که رژیم واشنگتن طی دو سال اخیر تروریسم اقتصادی لجام‌گسیخته‌ای را علیه مردم ایران بکار بسته است و مقامات این رژیم صریحا اعلام کرده‌اند که حتی می‌خواهند مانع رسیدن دارو و غذا به ایران شوند.

روز شنبه ۱۰ اسفند، دونالد ترامپ رئیس رژیم تروریستی آمریکا در کنفرانس اقدام سیاسی حزب محافظه کار آمریکا گفت: ما می‌توانیم به ایران در مبارزه با ویروس کرونا کمک کنیم. تنها نیاز است که مقامات تهران از ما این درخواست را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید:
برنی سندرز: ترامپ اطلاعات غلط، غیر علمی و کذب در مورد کرونا در اختیار مردم می‌گذارد

پیش از ترامپ، وزیر خارجه دولت تروریستی او یعنی مایک پمپئو روز جمعه ۹ اسفند در کمیسیون امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شده بود: ما برای کمک به ایران جهت مقابله با کرونا پیشنهاداتی داده‌ایم.

این شوی تبلیغاتی ترامپ و وزیر خارجه‌اش در راستای جنگ روانی رژیم آمریکا علیه مردم ایران ارزیابی می‌شود؛ چرا که سردمداران کاخ سفید قبل از آنکه ادعای کمک خود را به مسئولان ایرانی اعلام کنند، آن را در بوق تبلیغاتی کردند.

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر کمک به ایران برای مقابله با کرونا را یک حرکت تبلیغاتی و ریاکارانه دانست که با اغراض سیاسی و به منظور فریب افکار عمومی جهانیان صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید:
ادعای پمپئو برای کمک به ایران درخصوص ویروس کرونا یک حرکت تبلیغاتی و ریاکارانه است

موسوی این را هم گفت که ادعای کمک به ایران برای مقابله با کرونا از سوی کشوری که با تروریسم اقتصادی خود باعث فشار‌های گسترده بر مردم ایران شده و حتی راه خرید دارو و تجهیزات پزشکی را مسدود کرده است، ادعایی مضحک و یک بازی سیاسی - روانی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان، روز دوشنبه ۱۲ اسفند نیز در جریان نشست خبری خود بار دیگر به ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر آمادگی کمک به ایران برای مقابله با کرونا، واکنش نشان داد و گفت: در حسن‌نیت آمریکا شک داریم؛ اگر آمریکا قصد خیر داشت، به دنبال بهره‌برداری تبلیغی از ادعای کمک به مردم ایران برای مبارزه با کرونا نبود. آمریکا در کانال مالی بشر دوستانه هم تا جایی که توانست سنگ‌اندازی کرد.

علی ربیعی سخنگوی دولت نیز در جریان نشست خبری روز دوشنبه (۱۲ اسفند) خود به ادعای ریاکارانه و تبلیغاتی سردمداران واشنگتن برای کمک به ایران در مقابله با کرونا واکنش نشان داد و گفت: هدف آمریکایی‌ها از پیش کشیدن این موضوع، انجام عملیات روانی علیه کشور ماست؛ آمریکایی‌ها اگر در قضیه کمک به ایران برای مقابله با کرونا صادق هستند، بهتر است اقدام عملی کنند و حداقل تحریم‌های مشخصی را ملغی کنند.

ربیعی این را هم گفت که آمریکایی‌ها در بحث کانال سوئیس که مرتبط با اقلام بشردوستانه است، ریاکارانه عمل می‌کنند و فقط خبر راه‌اندازی آن را منعکس کردند، اما در عمل اجازه انتقال پول در این کانال را نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید:
روحانی: تحریم آمریکا مانند کرونا است، ترسش بیشتر از واقعیت آن است

اما ادعای دروغ و ریاکارانه سردمداران رژیم آمریکا مبنی بر کمک به ایران در مقابله با کرونا، در شرایطی است که خود آمریکایی‌ها برای مبارزه با کرونا که در این کشور با منشائی داخلی در حال شیوع است، ناتوان هستند و این عجز را می‌توان در انتقادات نمایندگان و سناتور‌های آمریکایی علیه کاخ سفید، به وضوح مشاهده کرد.

چاک شومر رئیس اقلیت دموکرات سنای آمریکا با انتقاد شدید از ضعف دولت ترامپ در مقابله با ویروس کرونا، گفت: دولت ترامپ کاملاً دچار بی‌نظمی و سردرگمی است و هیچ برنامه‌ای برای مقابله با ویروس کرونا ندارد.

میت‌رامنی سناتور جمهوریخواه هم پیرامون نحوه مواجهه دولت آمریکا با ویروس کرونا هشدار داد و گفت: تجهیزات محافظتی برای مقابله با ویروس اپیدمی از سال‌های گذشته ذخیره نشده است و دولت ترامپ در زمینه تامین ماسک و لباس‌های غیرقابل‌نفوذ برای مردم و کادر‌های بیمارستانی کوتاهی کرده است.

بیشتر بخوانید:
نقص در کیت‌های تشخیص کرونا در آمریکا؛ نارضایتی از عملکرد دولت ترامپ بالا گرفت

اما نکته دیگری که ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر کمک به ایران برای مقابله با کرونا را مضحک جلوه می‌دهد، پیشینه رفتار‌ها و اقدامات تروریستی و جنایتکارانه آن‌ها علیه مردم ایران است. همانطور که در واکنش‌های ربیعی و موسوی سخنگویان دولت و دستگاه دیپلماسی، مشهود بود، آمریکایی‌ها حتی در مسیر مراودات کانال مالی سوییس با ایران که مرتبط با اقلام بشردوستانه است کارشکنی می‌کنند.

به طور کلی، سردمداران رژیم آمریکا تاکنون چندین بار تایید کرده‌اند که رنج ناشی از تحریم‌ها برای مردم ایران عمدی و بخشی از یک استراتژی سیاسی است. در همین رابطه مایک پمپئو وزیر خارجه رژیم آمریکا تاکنون چندین بار مردم ایران را مستقیماً تهدید کرده است؛ از جمله این فرد در روز پنجشنبه ۱۷ آبان ۹۷ (۸ نوامبر ۲۰۱۸) در مصاحبه با شبکه ملکه انگلیس - بی‌بی‌سی‌فارسی - صریحا اعلام کرد که «اگر مقامات ایران می‌خواهند مردم این کشور، غذا برای خوردن داشته باشند، باید دست از فعالیت‌های منطقه‌ای بردارند»!

بیشتر بخوانید:
آیا دارو و غذا از تحریم‌های آمریکا مستثنی شده‌اند؟

همچنین در هفته آخر فروردین ماه سال جاری، پمپئو طی یک نشست با برخی ایرانی‌تبار‌های آمریکایی در شهر دالاس ایالت تگزاس، صریحا گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد تحریم‌های جدید دولت ترامپ به مردم ایران لطمه نزند.

در تاریخ ۲۴ مهر ۹۷، وزارت خزانه‌داری آمریکا، ۲۰ شرکت و بانک بزرگ ایرانی را در فهرست تحریم‌های یکجانبه و جدید خود قرار داد. در این میان یک بانک خصوصی ایرانی نیز که نقش عمده‌ای در واردات غذا و دارو به کشور داشت، تحریم شد.

همچنین در روز چهارشنبه ۲۲ آذر سال جاری وزارت خزانه‌داری رژیم آمریکا اعلام کرد: واشنگتن طبق فرمان اجرایی ۱۳۳۸۲ تحریم‌های تازه‌ای علیه شرکت خطوط کشتی‌رانی ایران (IRISL) اعمال کرده و این تحریم، مانع ارسال دارو به مردم ایران خواهد شد.

بیشتر بخوانید:
اذعان مقامات رژیم آمریکا؛ هدف «مردم» ایران است

«آوا آریافر» کودک دوساله اهوازی که از بیماری پروانه‌ای رنج می‌برد، خردادماه سال جاری جان خود را از دست داد؛ علت مرگ اندوهناک این کودک ایرانی، چیزی جزء تروریسم اقتصادی آمریکا نبود؛ چرا که شرکت سوئدی که تولید کننده و ارسال کننده پانسمان مخصوص بیماران پروانه‌ای به نام «مپیلکس» است به سبب تحریم‌های آمریکا، از ارسال این پانسمان به ایران خودداری می‌کند.

اما مرگ بیماران پروانه‌ای ایرانی به سبب تحریم‌های ظالمانه آمریکا و ممانعت واشنگتن از ارسال پانسمان‌های مخصوص بیماران پروانه‌ای به ایران تنها به آوای دو ساله محدود نمی‌شود، آنطور که «حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی گلپایگانی» مدیرعامل خانه «ای‌بی» به خبرنگار میزان گفته است: «۱۵ بیمار مبتلا به بیمارى پروانه‌ای از اردیبهشت ۹۷ تا اردیبهشت ۹۸ جان خود را از دست داده‌اند و علت مرگ آن‌ها نیز عدم دسترسى به پانسمان مپیلکس بوده است؛ پانسمانی که مخصوص بیماران پروانه‌ای است و بواسطه تحریم‌های آمریکا، شرکت سوئدی تولیدکننده این پانسمان‌ها از ارسال آن‌ها به ایران خودداری می‌کند».

بیشتر بخوانید:
کودکان بیمار؛ قربانی تحریم‌های آمریکا/ سازمان‌های بین‌المللی جرئت ابراز وجود ندارند!

بنابراین با تروریسم اقتصادی لجام گسیخته‌ای که سردمداران رژیم آمریکا علیه مردم ایران به کار بسته‌اند و صریحا اعلام کرده‌اند که اجازه واردات دارو و غذا را هم به ایران نمی‌دهند، ادعای آن‌ها مبنی بر کمک به ایران در مقابله با کرونا چیزی بیش‌تر از یک شوخی نیست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا آمریکا تروریسم اقتصادی کمک به ایران برای مقابله با کرونا مبنی بر کمک به ایران آمریکایی ها مبنی بیماران پروانه ای تحریم های آمریکا تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران کمک به ایران ویروس کرونا بیشتر بخوانید رژیم آمریکا دولت ترامپ ادعای کمک تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیران خارجه عربستان و آمریکا در ریاض

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری الجزیره، وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که فیصل بن فرحان آل سعود وزیر خارجه این کشور در ریاض با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود دیدار کرده است.

بر اساس این گزارش در این دیدار موضوع غزه و گذرگاه رفح و آتش‌بس و ورود کمک‌های انسانی به غزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.

وزیر خارجه آمریکا که کشورش یکی از مهم‌ترین حامیان رژیم صهیونیستی در حمله به غزه و استمرار جنایات آن به شمار می‌رود، مدعی شد که برای تامین مطالبات انسانی در غزه نیاز به آتش بس وجود دارد. این ادعا در حالی مطرح شده که واشنگتن تاکنون ۳ بار به تنهایی قطعنامه‌های آتش بس مطرح شده در شورای امنیت را وتو کرده است.

وی خواستار تقویت تلاش‌ها برای ایجاد ثبات و منع گسترش درگیری‌ها در منطقه شد و گفت که بهترین کار برای بهبود شرایط انسانی در غزه رسیدن به آتش بس است.

بلینکن ادامه داد که استمرار کمک‌های انسان‌دوستانه طی روزهای آینده محور مذاکرات وی با دیگر طرف ها خواهد بود. وی همچنین از تلاش های نخست وزیر و وزیر خارجه قطر برای رسیدن به آتش بس تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر 6092017

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • واکنش وزیر کشور به گزارش مربوط به نیکا شاکرمی؛ عملیات روانی است
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • عملیات ارتش یمن علیه چهار کشتی در دریای سرخ و اقیانوس هند
  • جنگ روانی اسپانیا علیه بایرن: جنگ در مونیخ!‏
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • دیدار وزیران خارجه عربستان و آمریکا در ریاض
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست