Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- گزیده‌ای از آخرین توییت‌های جذاب و شوخی با تیتر‌های جالب و خواندنی روز را اینجا بخوانید. تاریخ انتشار: 08:23 - 14 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۲۶۹۳

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، روزنامه خراسان، مجموعه‌ای از توییت‌ها و تیتر‌های جالب و خواندنی روز را در صفحه هفتم خود به شرح ذیل منتشر کرده است:

جهانگیری: کرونا را با هم با اراده و همبستگی ملی مهار می‌کنیم
مردم: البته اگه دوستان اجازه بدن وسایل و تجهیزات و کیت و این چیز‌ها به ما هم برسه!

وزیر بهداشت اظهارات خود را درباره گروه‌های مبارزه با کرونا پس گرفت: قرار نیست کسی به خانه‌های مردم مراجعه کند
دارکوب: اصلا هم تابلو نیست که نتیجه انتقاد کارشناسان و رسانه‌هاست!

سخنگوی تنظیم بازار: این هفته ماسک و مواد ضدعفونی در اختیار داروخانه‌های تعیین شده قرار می‌گیرد
دارکوب: منظور اون هفته‌ایه که از شنبه‌اش قراره همه چیز عادی بشه؟!

در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، شرکت‌کنندگان برای جلوگیری از شیوع کرونا با چند صندلی فاصله از هم نشستند
دارکوب: حتی اختلافات سیاسی هم باعث نشده بود این‌طور مسئولان از هم فرارکنن!

سخنگوی وزارت خارجه چین: برای کمک همه‌جانبه به ایران برای مهار کرونا آمادگی داریم
دارکوب: شما برو به بچه‌ها بگو خفاش و مورچه‌خوار نخورن، نمی‌خواد کاری برامون بکنی!

بیشتر بخوانید: از ترس کرونا نمی‌تونیم سرما بخوریم/خودتان بنزین نزنید، پول زور هم ندهید سرفه‌کننده مجرم نیست، بیمار است!

چالش لبخند همین که باعث شد مسواک بزنید چالش مثبتی محسوب می‌شه!

‏ سه روزه پیامک برداشت واسم نیومده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اجازه‌تون همین سبک زندگی رو ادامه می‌دم!

‏ولی اگر رئیس‌جمهور سابق بود تا الان یه گالن وایتکس با هواپیمای سم پاش روی شهر پاشیده بود و غائله رو ختم کرده بود!

یه جوری دارن همه کرونایی‌های دنیا رو به ایران ربط می‌دن که بعید نیست فردا بگن منشأش خفاش نبوده، خورش بامیه بوده!

‏کاش پسر دیوید بکهام از باباش بخواد پول بده داروی کرونا رو هم بسازن!

سرفه‌کننده مجرم نیست، بیمار است!

‏ناقل همیشه به محل نقل برمی‌گرده!

دیگه کم مونده غذای پخته شده رو هم بشوییم و بخوریم. کاش زودتر تموم شه!

‏کیبوردم خیلی تب داره، فکر کنم اونم کرونا گرفته!

دماغم این‌قدر گنده ا‌ست که اگه بخوام ماسک بزنم باید یه‌دونه جدا فقط واسه اون بزنم. برای همین کلا بی‌خیال شدم!

‏به موجودی حسابم که نگاه می‌کنم می‌بینم بعد از کرونا هم باید قرنطینه بمونم!

روز آخر سال ۹۸ میرم یه گواهی سلامت می‌گیرم و به عنوان لوح افتخار قابش می‌کنم می‌زنم رو دیوار اتاقم!

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: توییتر کروناویروس خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین

سمیوئل لنگهورن کلمنز، که بیشتر با نام هنری مارک تواین شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز شهیر آمریکایی است که رمان‌های معروف و ارزشمندی مانند ماجراهای هاکلبری فین و ماجراهای تام سایر را نوشته است. تواین کمی پس از دیده شدن ستاره دنباله دار هالی به دنیا آمده و پیش‌بینی کرده بود که با همان نیز از دنیا خواهد رفت. او روز پس از بازگشت ستاره دنباله دار از دنیا رفت. تواین به عنوان بزرگ‌ترین طنزپرداز آمریکایی دوران خود شناخته می‌شود و ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است.

 


رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ

در این ویدیو، رشد جمعیت بشر در تاریخ روی نقشه جهان نشان داده می شود که آنچه از آن برمی آید، از قرن بیستم شاهد انفجار جمعیت بوده‌ایم.

 

 

هند جنوبی از نمای نزدیک

«هند جنوبی / Southern India» منطقه‌ای است در جنوب کشور هند که شامل ایالات‌ و قلمرو‌های آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو و تلانگانا و همچنین سرزمین‌های جزایر آندامان و نیکوبار، لاکشادویپ و پودوچری است که ۱۹ درصد از مساحت کشور هند را از آن خود کرده است. تصاویری از این منطقه جغرافیایی گسترده را با کیفیت ۴K در تابناک می‌بینید.

 


فضای شخصی چیست و چه میزان است؟

گاهی پیش می‌آید با کسی برای نخستین بار صحبت می‌کنید و آن شخص بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا اینکه می‌خواهید از دستگاه خودپرداز استفاده کنید و شخصی که پشت سر شماست، بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا مثلا در آسانسور هستید و شخصی که کنار شماست بیش از حد نزدیک شما می‌ایستد، یا به شما خیره می‌شود، یا بوی بدنش شما را آزار می‌دهد؛ تمام این ها نمونه هایی از نقض فضای شخصی هستند که می‌توانند به شما حس ناخوشایندی بدهند. فضای شخصی، فاصله فیزیکی بین دو انسان در محیط روزمره اجتماعی است. بدون شک این فاصله با توجه به نسبتی که با افراد مختلف دارید و اینکه چقدر او را می‌شناسید، متفاوت خواهد بود. اما اینکه این فضا برای اولین بار چطور تعریف شد و اینکه این فضا در موقعیت های مختلف اجتماعی چقدر باید باشد، خود داستان جالبی دارد که می‌توانید آن را در این ویدیو ببینید.

 


بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

همیشه یکی از معایب خودروهای برقی، زمان شارژ شدن باتری های آنها بوده، در حالی که در مدت چند دقیقه شما می توانید باک خودروی بنزینی خود را پر کنید؛ اما تسلا یکی از پیشگامان تولید خودروی الکتریکی ادعا می کند، با روش هایی که در نظر گرفته، مدت زمان رسیدن از یک خودروی بدون شارژ را از پر کردن یک باک خالی سریع تر کرده است. در این ویدئو به رقابت این دو می پردازیم تا ببینیم یک خودرو با باک خالی سریع تر به حالت بیشینه سوختی خود می رسد، یا یک خودرو الکتریکی با باتری خالی؟

 


دفاتر باز، گزینه مبالغه شده

استفاده از پلان آزاد در «محیط‌های اداری /Open Office» در اوایل سال ۱۹۵۰ آغاز شد. در آغاز، ایده این که محیط‌های کاری از اتاق‌های محدود و بسته به محیط‌های باز و بدون پوشش تبدیل شوند، مخالفان و منتقدان زیادی داشت؛ اما به تدریج به یکی از محبوب ترین روش های طراحی دفاتر اداری تبدیل شد. استفاده از محیط‌هایی که باز و بدون مرز بندی بودند، باعث شد تا بسیاری مزایای این نوع طراحی به مرور زمان خودنمایی کنند. استفاده از فرصت‌های بیشتر برای دیدن و آموختن از نیروهای خبره و یادگیری ناخودآگاه در اثر کار کردن کنار با تجربه‌ها، از اولین بازخورد‌های این نوع طراحی دفاتر کار بودند؛ اما به تدریج با فراگیر شدن این طرح ها ایرادات آنها مشخص تر گشت. یکی از مشکلات کپی های ناقص و بدون توجه به جزئیات از طرح اصلی این دفاتر بود. در این ویدیو به بررسی تاریخچه این دفاتر از آغاز تا کنون می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ستاره پیشین لیورپول، هواداران را غافلگیر کرد
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • هیئت منصفه دادگاه مطبوعات مدیرمسئول رویداد۲۴ را مجرم دانست
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس