Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مسعود رضایی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره تاثیرات شیوع بیماری کرونا بر اقتصاد کشور گفت: هر پدیده طبیعی می‌تواند اثرگذاری سوء یا بهبود مسائل اقتصادی را در پی داشته باشد حتی می‌توان  به طور اجزایی و تکی هم به این مساله نگاه کنیم. پدیده کرونا چون شامل همه جامعه می‌شود اگر فرض کنیم اتفاقی پیش آید که تاثیرات آن منطقه‌ای، صنفی و گروهی باشد، ممکن است آن صنف یا گروه متضرر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: پدیده کرونا به دلیل اینکه کشوری و جهانی است، در سطح کشور هم اثرگذار است و به تبع آن اثر بسیار سوئی روی اقتصاد ما خواهد داشت و شکی در آن نیست وقتی تمام مراکز تولیدی و زراعی‌مان تقریبا تعطیل یا نیمه تعطیل است مگر به ضرورت این اتفاق هم می‌افتد.   نماینده مردم شیراز در مجلس دهم گفت: کار به صورت گروهی و اجتماعی نهی شده و امر پسندیده‌ای است که نباید در مجامع گروهی شرکت کنیم چراکه قطعا در شرکت‌ها و کارخانه‌ها و در جاهایی که گروهی کار می‌کنند امکان سرایت این بیماری و ویروس وجود دارد درنتیجه باید جلوگیری کنیم. وقتی اینها از کار و محل اجتماع دوری کنند تبعا در اقتصاد تاثیر دارد و اقتصاد ما تاثیر بسزایی خواهد دید همچنان که تاثیر بسزای آن در اقتصاد جهانی هم مشهود است.    وی ادامه داد: اقتصاد ما که به دلایل مختلف سیاسی و غیره ناپایدار و متزلزل است شاید این اثرگذاری بیشتر باشد و اگر مدت این بیماری طولانی شود قطعا می‌توانیم بگوییم اقتصاد بسیار بدی را در سال آینده و بعد از تمام شدن این سونامی به طور کلی خواهیم داشت و شکی در آن نیست. ما باید سعی کنیم در مرحله اول فکر کنیم که اگر اقتصادمان ضرر می‌کند ولی در ازایش چه چیزی به دست می‌آوریم. اگر سلامتی جامعه و مردم را در کشور حفظ کنیم خودش یک ارزش است و می‌توانیم بگوییم اگر چیزی را از دست دادیم به چیزی معادل آن رسیدیم که سلامتی جامعه و سلامتی مردم است و اشکالی ندارد.   رضایی گفت: بنابراین با توجه به این موضوع مسئولان امر باید تدبیری بیاندیشند مثلا در کارخانه‌ها باید ورود و خروج‌ها را با هدف رعایت سلامت و بهداشت کنترل کنند که این بسیار مهم است و می‌تواند تحت یک نظارت شدید و حتی امری صورت گیرد تا از نظر نیروی انسانی آسیب نبینیم یا کمتر ببینیم و در ازایش مایحتاج ضروری و ارزاق عمومی و یا چیزهایی که در جامعه برای مولد اقتصاد تاثیرگذار است با تمهیدات خاصی از کار نیافتد. بنابراین باید آن را به صورت واحد مدیریت کرد.    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: اگر در تمام کارها از یک مدیریت واحد دستور بگیریم می‌توانیم موفق باشیم که جزیره‌ای نباشد. فکر می‌کنم اگر حاکمیت به طور کلی این پدیده ویروس را مدیریت کرده بود و یک رده‌بندی مشخصی که معمولا باید وزارت بهداشت داشته باشد برایش معین کرده بود و همه از بالا تا پایین تحت امر آن قرار گرفته بودند، می‌توانستند کنترل کنند و حتی آسیبی که الآن در این مدت کوتاه دیدیم می‌توانست خیلی کمتر از این باشد.    وی درباره مطرح شدن یارانه کرونا نیز گفت: این هم به تبع همان صحبتی که قبلا گفتم اگر افرادی حضورشان در کار غیر ممکن است و عدم حضورشان در شغل‌شان باعث آسیب دیدن شدید زندگیشان می‌شود، با یک مدیریت صحیح شناسایی شوند و این یارانه داده شود می‌تواند مفید باشد. البته این امر نباید مورد سوءاستفاده قرار بگیرد که هر کس بگوید من تحت تاثیر این بیماری قرار گرفتم و کار ندارم.    رضایی گفت: باید تحت یک مدیریت واحد، افرادی که واقعا و به طور قطعی در این زمینه و از لحاظ غیبت آسیب می‌بینند شناسایی شوند و حتما بایستی برایشان در یکی دو ماه یارانه در نظر گرفته شود تا این که این جریان به اتمام برسد و هیچ اشکالی ندارد و این هم به پای ضرر نباشد، بلکه به عنوان سودی برای سلامت جامعه در نظر بگیریم که ان شاالله بتوانیم از این موضوع عبور کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نماینده شیراز ویروس کرونا مسعود رضایی بحران اقتصاد جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید

ایتنا - می‌خواهید بیشتر زندگی کنید؟ بررسی جدیدی نشان می‌دهد که باید پله را جایگزین آسانسور کنید.
محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، 24 درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و 39 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گزارش ایتنا، نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر سوفی پادوک، محقق دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیانگذار بیمارستان دانشگاه نورفولک، بریتانیا، می‌گوید: «اگر می‌خواهید از پله‌ها یا آسانسور استفاده کنید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به قلب شما کمک می‌کند. بالا رفتن از پله نوعی از فعالیت بدنی است. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای گنجاندن در برنامه‌های روزمره باشد.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های 9 تحقیق شامل بیش از 480000 نفر را گردآوری کردند. مطالعات بدون در نظر گرفتن میزان سرعت و یا تعدادپله‌هایی که افراد صعود کرده‌اند جمع‌بندی شده است.

پادوک در بیانیه خبری گفت: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعات ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، مزایای بیشتری برای‌ سلامتی شما دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.»

محققان این یافته‌ها را روز جمعه در ESC Preventive Cardiology ، کنگره علمی انجمن قلب و عروق اروپا ارائه کردند. یافته‌های ارائه شده در جلسات پزشکی باید مقدماتی در نظر گرفته شود تا زمانی که در یک مجله معتبر منتشر شود.
 

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم