Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@20:25:36 GMT

دیپلماسی قوی سیاسی نیاز اصلی فعالان اقتصادی است

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۶۵۰۴

دیپلماسی قوی سیاسی نیاز اصلی فعالان اقتصادی است

مهدی رنگ رونا گفت: دیپلماسی قوی سیاسی و اقتصادی دولتمردان نیاز اصلی این روزهای فعالان اقتصادی است و باید توجه ویژه به این بخش صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اتاق بازرگانی استان زنجان، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران بر لزوم چاره اندیشی در حوزه اقتصادی با توجه به شیوع ویروس کرونا تاکید کرد و اظهار داشت: در کنار لزوم اطلاع رسانی گسترده در حوزه سلامت و رعایت اصول بهداشتی با توجه به شیوع ویروس کرونا، بخش اقتصادی نیز نیازمند اتخاذ تصمیمات مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهدی رنگ رونا با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در کنار لطمه زدن به سلامت و بهداشت مردم، بخش اقتصادی کشور را نیز دچار لطماتی کرده است، تصریح کرد: با توجه به شیوع این ویروس، فعالیت واحدهای اقتصادی به ویژه واحدهای کوچک و متوسط یا به صورت کامل متوقف شده و یا به صورت نیمه تعطیل درآمده‌اند.

 

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه صاحبان کسب و کارها اعم از هتلداران، فعالان حمل و نقل داخلی و بین المللی، رستوران‌ها وبرخی فعالیت‌های خرد اقتصادی دچار لطمات فراوانی شده اند، ابراز کرد: این موضوعات نیازمند چاره اندیشی اعم از تصمیمات در حوزه‌های مختلف مالیاتی و …، در غالب ارائه بسته‌های حمایتی شامل بخشودگی‌های مالیاتی، حق بیمه تامین اجتماعی و سایر عوارض نظیر عوارض شهرداری و دهیاری برای کسب و کارهای خرد تا انتهای اردیبهشت و ارائه تسهیلات کوتاه مدت برای سرمایه در گردش ونیز امهال و تنفس شش ماهه وصول مطالبات بانک‌ها و سایر دوایر دولتی نظیر مالیات و حق بیمه تامین اجتماعی و سایر عوارض برای کسب و کارهای تولیدی است.

 

رنگ رونا در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه تجارت خارجی لطمات سنگین‌تری متوجه فعالان اقتصادی شده است، گفت: اکثر کشورهای همسایه بدلیل جلوگیری از سرایت بیماری, مرزهای مشترک خود را با ایران بسته و امکان صادرات و واردات وجود ندارد، بصورتی که که طی چند روز اخیر تنها بخشی از مرز عراق و افغانستان بازگشایی شده است.

 

رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان زنجان با اشاره به اینکه انسداد مرزهای مشترک بخصوص در مرز ترکیه که بعنوان شریک عمده تجاری استان موجب بروز مشکلات عدیده برای فعالان اقتصادی و تحمیل هزینه‌های سنگین دموراژ و در برخی موارد از بین رفتن کامل محمولات صادراتی و وارداتی گردیده است که در شرائط حاضر نیازمند یک دیپلماسی قوی سیاسی و اقتصادی از سوی دولتمردان هستیم که با استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به تدوین و اجرائی نمودن پروتکل‌های مشترک بهداشتی بین کشورهای همسایه و گشایش مرزها بجهت استمرار صادرات و واردات اقدام کنند.

 

رنگ رونا با تاکید بر اینکه برای استان زنجان مرز ترکیه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، ابراز کرد: برای حل این مشکلات موجود نیازمند همکاری همه جانبه فعالان اقتصادی و دولتمردان هستیم.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: اتاق بازرگانی استان زنجان فعالان اقتصادی دیپلماسی فعالان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۶۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا تجلیل شدند
  • تجلیل از فعالان عرصه عقیدتی سیاسی در سپاه ناحیه آستارا
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • رویدادی در جهت تقویت دیپلماسی تجاری و توسعه صادرات رقم خورد
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی