Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا آشناگر روز چهارشنبه به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع‌طبیعی در پیامی گفت: منابع طبیعی به عنوان بستر و تکیه‌گاه اصلی فعالیت‌های کشاورزی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و صنعتی هر کشور در دنیای امروز شناخته شده و همه باید برای حفظ این منابع کوشا بوده و مشارکت کنند.
استاندار سمنان در این پیام افزود: منابع طبیعی تجدیدشونده به عنوان بخشی از انفال در تعاریف اسلامی به مثابه اصلی ترین و ریشه دارترین امر برای استمرار حیات انسان و بقای کره خاکی و پشتوانه محیط زیست در برنامه‌ریزی ها مطرح است و مورد توجه جدی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار سمنان در ادامه این پیام گفت: بدون تردید منابع طبیعی همواره به منزله زیربنای توسعه، نقش اساسی داشته و باید بیش از پیش قدر و منزلت آن مورد توجه قرار گیرد.
در بخشی دیگر از این پیام آمده است: حفظ و حراست از منابع و مواهب طبیعی به عنوان نعمت بیکران الهی یک اصل اسلامی و انسانی است که توجه و دقت نظر همه اقشار جامعه را می طلبد.
آشناگر در این پیام تاکید کرد: حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به عنوان جهادی عظیم در راستای توسعه پایدار و توجه به نسل های فعلی و آتی کشور به شمار می آید و از تقدس و ارزش والایی برخوردار است و با عنایت به اهمیت پایداری عرصه‌های طبیعی، از همه مردم شریف، متدین و فهیم استان سمنان دعوت می‌شود در هفته منابع طبیعی به عنوان یک اقدام ملی خداپسندانه به امر توسعه پوشش گیاهی و درختکاری همت گماشته و در این روزهای پایانی سال و در آستانه فصل بهار و تجدید حیات دوباره طبیعت، دیگران را نیز در امر کاشت درخت مشوق باشند.

استاندار سمنان تاکید کرد: مشارکت مردمی در کاشت نهال و حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی امسال پررنگ‌تر از همیشه باشد. 
پانزدهم تا بیست و یکم اسفند در تقویم جمهوری اسلامی ایران هفته منابع طبیعی و آبخیزداری نامگذاری شده است.

برچسب‌ها سمنان منابع طبیعی و آبخیزداری روز درختکاری علی رضا آشناگر 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان منابع طبیعی و آبخیزداری روز درختکاری سمنان منابع طبیعی و آبخیزداری روز درختکاری استاندار سمنان طبیعی به عنوان منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان حقابه را می دهد؟

تین نیوز

یک نماینده مجلس گفت: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمد سرگزی درباره تامین آب در حوزه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ما در این حوزه ۲ بحث داریم یکی اینکه تامین آب شرب حتما باید از منابع داخلی تامین شود به همین دلیل پروژه هایی برای تامین آب شرب پایدار برای یک میلیون نفر جمعیت شمال استان سیستان و بلوچستان از چاه های تهلاب، دشت هامون، هرمک و بندان شروع شد. قرار بود این پروژه ها تا آذرماه ۱۴۰۲ به پایان رسیده و عملیاتی شود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی در هر حال بارندگی رخ داد و میزانی هم آب از هیرمند وارد و فرصتی داده شد که پروژه ای را که باید در آذر ماه به اتمام می رسید سریع تر نهایی شود.

سرگزی افزود: پروژه دوم انتقال آب از تهلاب در شرق زاهدان است که براساس آن ۵۰ میلیون متر مکعب آب به زاهدان و شهرهای منطقه سیستان منتقل می شود. این پروژه هم توسط قرارگاه خاتم اجرایی و بودجه ای هم در مجلس برای این موضوع پیش بینی شده و پروژه سوم هم انتقال آب از دریای عمان است.

وی در ادامه درباره حقابه هیرمند تصریح کرد: به موجب معاهده ۱۳۵۲؛ افغانستان مکلف است در سال هایی که بارندگی نرمال است ۸۳۰ میلیون متر مکعب آب را به ایران تحویل دهد، در ۲ هفته اخیر بارندگی های خوبی در حوضه آبریز هیرمند بوقوع پیوست و اکنون آب خیلی خوبی وجود دارد اما متاسفانه با انفعال دستگاه های متولی از جمله کمیساریای آب هیرمند و وزارت امور خارجه حقابه را دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: اکنون بخشی از آب رودخانه هیرمند منحرف می شود و در مسیر طبیعی رود ادامه مسیر نمی دهد بنابراین می طلبد دستگاه های متولی به این موضوع ورود جدی پیدا کنند و مسیرهای طبیعی انتقال آب هیرمند را تقویت کنند تا آب بیشتری به حوضه سیستان منتقل شود.

نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون ماهیت سد کمال خان را ایجاد انحراف در مسیر آب عنوان کرد و گفت: طی سال گذشته آب از هیرمند وارد ایران شده اما دریچه های آب فقط می توانند ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه به سمت رودخانه هدایت کند در صورتی که حجم سیلاب ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه است و مابه التفاوت این آب به مسیرهای دیگر منحرف می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم