Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور از پرداخت ۵۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات به فعالان عرصه تولید و فرآوری چای خبر داد و گفت: تاکنون ۱۱ هزار چایکاران و کارخانه‌دار شمال کشور از تسهیلات بانکی بهره‌مند شده‌اند. ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اعطای تسهیلات بانکی در راستای بهزراعی، بهسازی و بهداشتی کردن محیط به 11 هزار نفر از چایکاران و صاحبان کارخانجات کشور خبر داد و اظهار داشت: طبق آمارها تاکنون بالغ بر 54 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات به فعالان عرصه تولید و فرآوری چای پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه تسهیلات حمایتی با بهره کم در اختیار چایکاران و صاحبان کارخانجات قرار داده می‌شود عنوان کرد: مهلت پرداخت تسهیلات به‌زراعی و بهسازی به چایکاران و صاحبان کارخانجات فرآوری چای 15 اسفندماه به پایان می‌رسد بنابراین انتظار داریم متقاضیان هر چه زودتر نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

جهانساز با تأکید بر اینکه چایکاران و صاحبان کارخانجات چایسازی برای دریافت تسهیلات بانکی کم‌بهره باید به اداره‌های چای محل سکونت خود مراجعه کنند تصریح کرد: گیلان و مازندران 25 هزارهکتار باغ چای و 60 هزارخانوار چایکار دارند که البته سهم ‌زیادی از باغات چای کشور در گیلان و شهرستان‌هایی مانند لاهیجان قرار دارد.

اصلاح ساختار کارخانجات چایسازی با اعطای تسهیلات؛ چای ایرانی به کشورهای اوراسیا صادر می‌شودگیلان| عدم توزیع چای سنواتی در بازار کشور؛ برخی با شایعه‌افکنی درصدد ضربه زدن به تولید ملی هستندرئیس سازمان چای: چای سنواتی وارد بازار نشده/بانک ملی وضعیت این چای را بعد 17 سال مشخص کند

رئیس سازمان چای کشور از پرداخت چیزی بیش از 98 درصد از مطالبات چایکاران دو استان گیلان و مازندران خبر داد و در مورد نحوه پرداخت مبالغ باقیمانده اظهار داشت: در حال حاضر مبلغ بسیار اندک و ناچیزی از کل مطالبات چایکاران باقیمانده است که آن هم متعاقباً و در روزهای آینده به حساب آنان واریز می‌شود.

وی عوامل و مخاطراتی که به باغات چای آسیب‌ می‌زنند را برشمرد و با اعلام اینکه خوشبختانه باغات چای گیلان و مازندران به آن صورت نیاز به سمپاشی‌ و محلول‌پاشی‌های گسترده برای مبارزه با آفات ندارند افزود: زخم ریشه و کنه که بیشتر در زمان خشکسالی اتفاق می‌افتد از مهم‌ترین آفاتی است که می‌تواند باغات چای را تهدید کند.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه نحوه کوددهی و شخم باغات چای می‌تواند از بروز این دو آسیب مهم در سطح باغات چای جلوگیری کند تصریح کرد: نقشه حاصلخیزی خاک با همکاری مشترک این سازمان و پژوهشکده چای تهیه شده است بنابراین با مصرف بهینه کود شیمیایی می‌توان از زخم ریشه بوته‌های چای جلوگیری به‌عمل آورد.

رئیس سازمان چای کشور استقبال مصرف‌کنندگان داخلی و گرایش آن‌ها نسبت به مصرف چای ایرانی را در سال مزین به شعار رونق تولید مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با حمایت‌هایی که دولت به‌ویژه در چند ساله اخیر از صنعت چای داخلی داشته انگیزه کشاورزان چایکار برای ورود به باغاتشان و احیاء آن‌ها افزایش پیدا کرده است.

جهانساز فعال بودن کارخانجات چایسازی در گیلان و مازندران، برندسازی و کیفی‌سازی محصول تولید شده را از جمله دستاوردهای به دست آمده در صنعت چای اعلام کرد و بیان داشت: در همین راستا پرداخت تسهیلات با نرخ سود کم به کشاورزان چایکار و کارخانجات چایسازی نیز از ماه‌ها قبل در دستور کار قرار گرفته است.

لزوم انتقال دانش فنی به چایکاران را در راستای بهره‌وری بیشتر در تولید و برداشت کیفی برگ سبز چای بسیار ضروری خواند و عنوان کرد: اجرای طرح بهزراعی باغات چای، روی آوردن به روش‌های نوین آبیاری، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گیاهی از جمله مؤلفه‌های مهمی است که به‌دنبال تحقق هر چه بیشتر آن هستیم.

رئیس سازمان چای کشور حمایت از تولیدکنندگان چای و تولید چای خشک باکیفیت و مرغوب را از جمعه اولویت‌های مهم این سازمان دانست و اظهار داشت:‌ با افزایش میزان صادرات چای خشک ارزآوری خوبی نصیب کشورمان می‌شود از سوی دیگر کشاورزان چایکار نیز رغبت بیشتری برای تولید این محصول پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان چای کشور کارخانجات چایسازی گیلان و مازندران تسهیلات بانکی کارخانجات چای باغات چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • امنیت شغلی در گرو تداوم چرخ تولید کارخانجات است
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد