Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@21:37:01 GMT

بایدها و نباید ها درباره کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۸۲۳۹

صراط:

بیماری ناشی از ویروس کرونا اکنون به یک مشکل جهانی تبدیل شده و همه افراد نسبت به این بیماری نگرانی و اضطراب دارند به همین دلیل برای مبتلا نشدن به این بیماری دست به هر کاری می‌زنند، اما باید توجه داشت که روش‌های نادرست و باور‌های غلط درباره ویروس کرونا نه تنها کمکی به از بین بردن این ویروس و درمان آن نمی‌کند بلکه می‌تواند موجب آسیب رساندن به بدن فرد نیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از دستگاه‌های دست خشک کن استفاده نکنید

به گزارش باشگاه خبرنگاران اینکه توصیه شده گرمای دستگاه‌های دست خشک کن می‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد، غلط است، در این توصیه از افراد خواسته شده به مدت ۳۰ ثانیه دست‌های خود را زیر این دستگاه نگهدارند تا ویروس کرونا کشته شود. برای پاک کردن ویروس از روی دستانتان، باید دست‌های خود را با آب و صابون به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بشویید یا از پد‌های الکلی استفاده کنید.


نور فرابنفش کرونا را از بین نمی‌برد

این باور که با اشعه‌های ماوراء‌بنفش می‌توان پوست را استریلیزه کرد، غلط است، نور ماوراء‌بنفشی که به درون پوست نفوذ می‌کند و نمی‌تواند پوست را پاکسازی کند حتی این نور می‌تواند موجب حساسیت و صدمه به پوست شود.

در آزمایشگاه‌ها برای کشتن میکروب‌ها از این اشعه استفاده می‌کنند، اما استفاده از آن برای انسان نه‌تنها مفید نیست، بلکه به او صدمه هم می‌رساند.


داروهای گیاهی

این باورها برای پیشگیری یا درمان ویروس کرونا غلط است:

۱- مصرف گیاهان دارویی بدون عارضه هستند.

۲- مصرف گیاهان دارویی همراه با دارو‌هایی شیمیایی مشکلی ایجاد نمی‌کند.

۳- طب سنتی به تنهایی می‌تواند همه بیماری‌ها را درمان کند.

۴- مصرف زیاد خوراکی‌های گرم مانند سیر و زنجبیل مانع ابتلا به عفونت ویروسی می‌شود و هرچه بیشتر مصرف شوند بهتر است.

۵- حجامت و زالو درمانی در همه افراد در پیشگیری و درمان بیماری موثر است.

۶- دارو‌های گیاهی و درمان‌های طب سنتی را می‌توان خودسرانه و بدون نظارت پزشک مصرف نمود.


سیر کرونا را از بین نمی‌برد

اگرچه سیر، ویژگی‌های ضد میکروبی دارد، اما مصرف آن نمی‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد.


مصرف روغن کنجد برای کرونا فایده‌ای ندارد

این روز‌ها شایعه شده که روغن کنجد می‌تواند از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کند، مالیدن آن به روی پوست بدن برای پیشگیری از ورود ویروس کرونا به بدن، کار بیهوده‌ای است.


اسپری الکل یا کلر روی پوست بدن

اسپری الکل یا کلر روی پوست وقتی ویروس کرونا وارد بدن شودفایده‌ای ندارد. هنوز کاملا مشخص نیست که آیا این ویروس می‌تواند از روی سطوحی که افراد بیمار به آن‌ها دست زده‌اند، به افراد سالم منتقل شوند یا خیر؟

با این حال استفاده از کلر روی پوست یا استنشاق آن‌ها می‌تواند خطرناک باشد. این مواد به غشاء مخاطی لایه‌های سلولی درون دهان، بینی، چشم‌ها و اندام‌های دیگر صدمه می‌زنند.

از الکل هم فقط برای تمیز کردن دست‌ها وقتی آب و صابون در دسترس نیست، با احتیاط و به مقدار کم استفاده کنید.


اسکنر‌های حرارتی کرونا را تشخیص نمی‌دهد

در بیشتر فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار، با استفاده از اسکنر‌های حرارتی افرادی که تب دارند را شناسایی می‌کنند، اما این دستگاه‌ها فقط می‌توانند مقدار تب افراد را شناسایی کنند و نمی‌تواند مشخص کند فرد دارای تب مبتلا به کروناست یا خیر.

اگر فردی تب داشته باشد، به دلیل اینکه بروز این بیماری پس از ابتلا، ۲ تا ۱۴ روز طول می‌کشد؛ بنابراین مسئولان، مسافران مبتلا به تب را به مدت ۱۴ روز زیر نظر می‌گیرند، تا در صورت ابتلا، متوجه بیماری او شوند.


حیوانات کرونا می‌گیرند

اگر فکر می‌کنید حیوانات به این ویروس مبتلا نمی‌شوند، غلط است، زیرا شواهد نشان می‌دهد که این ویروس ابتدا از طریق حیوانات در بازار مواد غذایی ووهان در چین به انسان منتقل شده است.

با وجود اینکه تاکنون حیوانات خانگی مانند سگ و گربه به این ویروس مبتلا نشده‌اند. با این حال محققان سازمان جهانی بهداشت می‌گویند، پس از هر تماس با حیوان خانگی‌تان، بهتر است دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید.


واکسن ذات الریه از ابتلا به کرونا پیشگیری نمی‌کند

این شایعه که واکسن ذات‌الریه می‌تواند از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کند، اشتباه است. محققان سراسر جهان هنوز در تلاش برای ساخت واکسن یا دارویی برای مقابله با این بیماری هستند.


اسپری نمکی بینی فایده‌ای ندارد

اسپری نمکی بینی و غرغره کردن آب نمک می‌تواند افراد مبتلا به سرماخوردگی معمولی را درمان کند، اما برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا هیچ یک از این موارد فایده‌ای ندارند.

پس بهترین راهکار برای پیشگیری از کرونا در حال حاضر همان رعایت بهداشت فردی و مراقبت بیشتر در این باره است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا تغذیه صراط کرونا را از بین برای پیشگیری ویروس کرونا روی پوست دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی ‌/ بایدها ‌و نبایدهای حجاج