Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، این مرد نیکوکار در استان آذربایجان‌شرقی که به شغل پزشکی اشتغال دارد، مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از بابت هزینه‌های مراسم عزای پدر خود را در قالب یک فقره چک به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارسال کرد و از وی خواسته است تا این مبلغ را در راه مبارزه با گسترش ویروس کرونا و کمک به بیماران مربوطه اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت وگو با خبرنگاران افزود: این شهروند و پزشک تبریزی با احساس مسئولیت نسبت به خدمات رسانی بهینه به مردم و نیز شرایط حساس جامعه به دلیل شیوع ویروس کرونا، به اختصاص هزینه‌های مراسم عزا به دانشگاه علوم پزشکی تبریز کمک کرده است.  

محمدحسین صومی گفت: بلافاصله پس از ارسال مبلغ فوق به اینجانب، نسبت به خرید پمپ‌های سم‌پاشی برای ضدعفونی کردن شهر و اماکن عمومی اقدام شد و با هماهنگی‌های صورت گرفته اقلام خریداری شده در اختیار سپاه شهر تبریز قرار گرفت.  

وی اظهار کرد: پمپ‌های مربوط از دو روز قبل به سپاه ناحیه تبریز واگذار شده است تا برای سم زدایی و ضدعفونی سازی مناطق و محلات این کلان شهر به کار گرفته شود.  

صومی گفت: شرایط کنونی کشور و شیوع روزافزون ویروس کرونا، همت و همکاری آحاد مردم و مسئولان را می‌طلبد، ضمن ستایش از اقدام این شهروند تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز آماده دریافت چنین کمک‌هایی از سوی مردم است.  

وی بیان کرد: تعطیلی برگزاری مراسم‌ در مساجد استان، این موضوع بهترین فرصت برای خیرین و شهروندان نیکوکاری است که هزینه‌های مربوطه را به مبارزه با ویروس کرونا و کمک به بخش بهداشت و درمان اختصاص دهند که هم اجر معنوی و هم تاثیرگذاری دنیوی و اجتماعی دارد.  

شمار مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی با ۱۲ نفر افزایش در شبانه روز قبل به ۶۰ نفر رسید.  

در آذربایجان شرقی ۱۲ هزار نفر کادر درمانی در مراکز درمانی و بیمارستانی به مردم در زمینه کرونا خدمات می‌دهند.  

کرونا در آذربایجان شرقی تا امروز ۴ فوتی داشته است.  

کد خبر 489277 برچسب‌ها كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذربایجان شرقی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت