Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از عصر ایران - کشورمان، هم اکنون با یک "تهدید زیستی" مواجه است. طبق تعاریف موجود در اسناد "پدافند غیر عامل" که سیاست های کلی آن به تأیید رهبر انقلاب نیز رسیده است، تهدید زیستی عبارت است از « هر نشانه، رویداد یا حادثه طبیعی یا غیرطبیعی با استفاده از عوامل زیستی که موجب تضعیف و نابودي سرمایه هاي انسانی و یا آسیب هاي اقتصادي از طریق تخریب و نابودي سرمایه هاي ملی زیستی در کشور گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» 

این اتفاقی است که ورود ویروس کرونا به کشور رخ داده است و اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، بعید نیست با "بحران زیستی" هم مواجه شویم که در اسناد پدافند غیر عامل این گونه تعریف شده است: « چنانچه بر اثر انتشار عوامل زیستی به واسطه حوادث طبیعی، اقدامات بیوتروریستی و یا حمله زیستی توسط کشورهاي متخاصم، سرمایه هاي انسانی و سرمایه هاي ملی زیستی دچار خسارت و آسیب گردد و ترس و وحشت بر جامعه تحمیل شود؛ به نحوي که برطرف کردن آن نیازمند انجام اقدامات اضطراري فوق العاده باشد، بحران زیستی رخ داده است.» هر چند که ممکن است این تعریف، شامل وضعیت کنونی هم بشود.

اخیراً و بعد از شیوع کرونا در ایران، ستادهای متعددی در کشور برای مقابله با این پدیده شکل گرفته است که ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در رأس آنها قرار دارد.
مطالعه اسناد بالادستی نشان می دهد که پیشتر، تدابیر لازم برای این گونه موارد اندیشیده شده است و نیازی به شکل گیری ساختارهای جدید نیست. مهم ترین ساختاری که از قبل تمهید و پیش بینی شده، قرارگاه پدافند زیستی کشور (شفا) است که زیر مجموعه قرارگاه عملیاتی پدافند غیر عامل کشور قرار دارد.

وظیفه این قرارگاه "پدافند زیستی" است که این که تعریف شده است: « مجموعه اي از اقدامات شامل رصد و پایش، آشکارسازي، هشداردهی، تشخیص، تصمیم و عملیات، کنترل، حفاظت و پیشگیري، امداد و نجات، درمان، بازیابی و بازتوانی منابع، محدودسازي و رفع آلودگی ».
 
اعضای پدافند زیستی نیز عبارت از:
1.سازمان پدافند غیر عامل کشور
2.وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
3.وزارت اطلاعات
4.وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهاي مسلح
5.وزارت صنعت، معدن و تجارت
6.وزارت نیرو
7.سازمان حفاظت محیط زیست
8.صدا و سیما
9.جمعیت هلال احمر
10.نیروهاي مسلح
11. سایر دستگاه ها حسب مورد
طبق طرح جامع میکروبی کشور، مسؤولیت اصلی مقابله با شیوع طبیعی بیماريهاي میکروبی بر عهده نهادهاي غیرنظامی است اما اگر احتمال علمی داده شود که شیوع بیماری، ناشی از سلاح های میکروبی است، نهادهاي نظامی کشور مدیریت بحران را برعهده می گیرند.

با این اوصاف، به نظر می رسد سازمان پدافند غیر عامل باید به عنوان مهم ترین نهاد حکومتی برای مقابله با بیماری کرونا بیش از پیش وارد میدان شود و با محوریت تخصصی وزارت بهداشت، ساماندهی موضوع را بر عهده بگیرد. علت نیز مشخص است: وزارت بهداشت، نهاد فراقوه ای نیست و اختیارات محدودی دارد ولی سازمان پدافند غیر عامل که سیاست های آن نیز توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، نهادی ملی و فراقوه ای است که با عضویت نهادهای مختلف می تواند تصمیمات قاطع تری بگیرد و اجرایش را از بقیه مطالبه کند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قرارگاه پدافند زیستی صدای ایران کرونا ویروس وحشت پدافند غیر عامل پدافند زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات