Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمداسماعیل اکبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا تاکید کرد: اگر محققان ما به طور جدی وارد این میدان علمی نشوند، دیگران اعداد مخدوش علیه ما تهیه و در مجلات معتبر بین المللی، منتشر می کنند که این موضوع به نفع نظام نیست.
اکبری اعلام کرد: داده های لازم برای تهیه مقالات علمی آماده است و محققان باید هرچه زودتر مقالات را تهیه و در مجلات معتبر داخلی و بین المللی منتشر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه انتقال داده‌های بیماری کرونا را علمی‌تر کنیم 

مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نحوه انتقال داده‌ها و اطلاعات بیماری کرونا را باید علمی تر کنیم، به طور مثال آن چیزی که در گزارشات روزانه به مردم ارائه می‌شود، مورتالیتی (مرگ و میر روزانه) است که بجای آن باید درصد کشندگی بیماری بیان شود.

اکبری با اشاره به اینکه مورتالیتی به موضوع درصد کشندگی بیماری ارتباطی ندارد، اظهار داشت: در دنیا درصد کشندگی بیماری را اعلام می‌کنند، در حالی که ما تعداد فوتی ها را منتشر می کنیم.
درصد کشندگی بیماری از جمله کرونا براساس تمام افراد مبتلا شده اعم از بستری شدگان در بیمارستان‌ها، منازل و نیز کسانی که به صورت سرپایی درمان می شوند، محاسبه می شود.
وی با اشاره به اینکه این عدد را با محاسبات دقیق اپیدمیولوژیک می‌توان تعیین کرد، گفت: ما از موضوع تعیین الگوی اپیدمیولوژیک غفلت کردیم و جای آن بسیار خالی است و با ثبت صحیح داده‌ها می‌توان الگوی اپیدمیولوژیک بیماری را به دست آورد.

چرخه انتقال ویروس کرونا در کشور فراگیرتر شده است
وی با اشاره به اینکه چرخه انتقال ویروس کرونا در کشور فراگیرتر شده است، گفت: شناسایی بیماری در حال افزایش است، قبلا یک آزمایشگاه در این زمینه وجود داشت که در حال حاضر به ۲۲ آزمایشگاه رسیده و با افزایش تعداد آنها به حدود ۴۰ مورد خواهد رسید.
اکبری بر لزوم مدیریت استراتژیک این بیماری در کشور اشاره کرد و گفت: اپیدمی شدن یک بیماری به منزله یک جنگ نظامی است و برای پیشگیری، کنترل و درمان بیماری باید مدیریت استراتژیک طراحی شود، به همین منظور تولیت کار در حوزه کرونا به وزارت بهداشت واگذار شده است.
وی ادامه داد: اولین وظیفه متولی این کار ارتقاء سطح علمی و بروز شدن علم است که به نظر می رسد این اتفاق خوب در کشور رخ داده است و به دنبال آن باید تحلیل‌های علمی در حوزه ستادی به نحو مطلوبی انجام گیرد.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درصد کشندگی بیماری داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان