Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخوری گفت: همه محموله های صادراتی ما به کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر کشورها در بدو ورود قرنطینه و ضد عفونی می شوند، این وقفه چند روزه سبب کاهش کیفیت محصول و دپوی آن می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، در روزهای پایانی سال ۹۸ کشاورزان جنوب استان کرمان در حالی دسترنج خود را برداشت می کنند که شیوع ویروس کرونا بر صادرات محصولشان سایه افکنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیار سبز یکی از این محصولاتی است که اکنون از مزارع و گلخانه های جنوب کرمان برداشته شده، قسمتی از آن برای تامین نیاز بازار داخلی و بخش قابل توجه آن  عمدتا به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.

شیوع ویروس کرونا در کشور و به دنبال آن قرنطینه محصولات کشاورزی در سایر کشورها، صادرات این محصولات را تحت الشعاع قرار داده است.

قرنطینه محصولات کشاورزی، انتظار طولانی مدت و تعداد زیاد کامیون های در صف شرایط را برای فساد میوه و تره بار جنوب کرمان فرهم کرده است.

سعید برخوری در این خصوص به خبرنگار ما گفت: متاسفانه همه محموله های صادراتی ما به کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر کشورها در بدو ورود قرنطینه و ضد عفونی می شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان افزود: مراحل قرنطینه و ضدعفونی کردن محموله ها تقریبا ۴ روز زمان می برد و همین امر سبب پایین آمدن کیفیت محصول و دپو شدن آن در بازار می شود.

وی مطرح کرد: محموله ها ما عمدتا شامل بار خیار سبز در ورودی های کشورهایی همچون عمان و روسیه با این مشکل مواجه شده و نهایتا وقفه چند روزه سبب خروج محموله از بازار شده است.

برخوری اظهار کرد: در این بین افزایش هزینه های حمل محصولات کشاورزی تاثیر زیادی بر صادرات گذاشته از این رو انتظار می رود دولت در جهت ایجاد رغبت برای کامیون داران در منطقه بسته های تشویقی ارائه دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در پاسخ به شایعه تعطیلی بازار کشاورزی جنوب استان گفت: اینکه شیوع ویروس کرونا بر صادرات محصولات کشاورزی اثر منفی گذاشته، غیر قابل انکار است اما بازار داخلی محصولات کشاورزی همچنان فعال است.

وی ادامه داد: در ویدیو کنفرانسی که روز گذشته توسط وزارتخانه صورت گرفت، همه مسائل و مشکلات صادرات محصولات کشاورزی بیان و درخواست کمک شد.

برخوری خاطرنشان کرد: علاوه بر محصول تره بار جنوب کرمان، استان های دیگری همچون اصفهان در صادرات فلفل دلمه ای با همین مشکل مواجه شده اند و به نظر می رسد تنها راه حل این مسئله حل مشکل شیوع کرونا در کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در پایان عنوان کرد: همزمانی برداشت محصولات گلخانه ای، پیاز و سیب زمینی در جنوب کرمان با شیوع کرونا ویروس، بازار عرضه و تقاضا را تحت تاثیر قرار داده است از این رو باید اقدامی جدی در راستای حل این مشکل صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: محصولات کشاورزی کشاورزی جنوب جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد

ایسنا/همدان رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی در روسیه گفت: روسیه و ایران در کنار هم می‌توانند به یک بازار ۲۰۰۰ میلیارد دلاری دسترسی داشته باشند.

محسن رحیمی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه اکسپو ایران، اظهار کرد: تأثیر برگزاری نمایشگاه‌ها بر شناخت تجار دو طرف بسیار مهم است و استان همدان با دارا بودن محصولات کشاورزی متنوع می‌تواند حجم بالایی از صادرات را به کشور روسیه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه روسیه و ایران در کنار هم می‌توانند به یک بازار ۲۰۰۰ میلیارد دلاری دسترسی داشته باشند، تصریح کرد: ظرفیت صادرات به کشور روسیه بسیار گسترده است بنابراین استان همدان می‌تواند در این بخش با برنامه‌ریزی اصولی و داشتن نقشه راه سهم خود را از این بازار کسب کند.

رحیمی با بیان اینکه آمار صادرات کالاهای ایران به روسیه ۲۰۲۳ به ارزش حدود ۹۴۶ میلیون دلار رسیده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرصت خوبی برای استان همدان برای صادرات به روسیه فراهم است که با حمایت مسئولان دولتی و ورود بخش‌خصوصی می‌تواند زمینه‌ساز مبادلات تجاری با حجم قابل توجه‌ای از محصولات این استان باشد.

رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی در روسیه تصریح کرد: همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد که می‌تواند در حوزه صادرات کشاورزی و صنایع غذایی اثرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد