Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:42:57 GMT

فعالیت قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا در ۲۴ استان کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۰۱۳۴

فعالیت قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا در ۲۴ استان کشور

به گزارش سازمان بسیج دانشجویی، صادق مفرد درباره آخرین فعالیت‌ها و برنامه‌های قرارگاه جهادی کرونا گفت: از آنجایی که موضوع شیوع ویروس کرونا در کشور امروز به یک مسئله ملی تبدیل شده نیاز بود گروه‌های جهادی در این موضوع هم مانند مسائلی مانند سیل زلزله و مواردی از این دست پای کار بیایند.

وی افزود: در همین راستا قرارگاهی با عنوان قرارگاه مبارزه با کرونا در سازمان بسیج دانشجویی تشکیل شد تا بتوانیم با برنامه ریزی و هماهنگی با وزارت بهداشت کمک کنیم تا انشالله زودتر شاهد ریشه کن شدن این بیماری از کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی تاکید کرد: فعالیت ها در قرارگاه مبارزه با کرونا در دو بخش انجام می‌شود، یکی بحث کارهای تخصصی است که در این رابطه گروه های جهادی ما در دانشگاه های علوم پزشکی و فارغ‌التحصیلان جهادی از این دانشگاه ها فعالیت خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: در این حوزه ما یکی بحث اعزام نیروهای متخصص به بیمارستان‌هایی که در کشور درگیر درمان بیماران مبتلا به کرونا هستیم را داریم، همچنین هر جایی که برای کمک به مردم نیاز باشد تیم های تخصصی ما آمادگی خدمات رسانی دارند.

معاون جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: بخش بعدی گروه های جهادی هستند که که تخصص درمانی و پزشکی ندارند ولی در مسائل دیگری مانند تولید و توزیع اقلام بهداشتی مانند ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به خصوص توزیع این اقلام در مناطق محروم کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: تولید محتوا و انجام مشاوره برای ایجاد آرامش در جامعه هم از اقدامات دیگری است که گروه های جهادی در این بخش در حال انجام آن هستند. انشالله مردم هم پای کار بیایند، ما اعتقاد داریم که اگر تلاش مردم هم باشد خدا کمک خواهد کرد.

مفرد گفت: این قرارگاه  هم اکنون در ۲۴ استان تشکیل شده و در مابقی استانها نیزاین قرارگاه در حال شکل گیری است.

کد خبر 4869698 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: بسیج دانشجویی ویروس کرونا ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشجویان وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران علی خاکی صدیق دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور آموزش مجازی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی سازمان بسیج دانشجویی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی