Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس شورای اسلامی اصل هشتادوپنجی شدن بودجه را اقدام درستی دانست و گفت: جلسات علنی مجلس شورای اسلامی به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و بنا بر توصیه ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیل شد؛ لذا در این شرایط پذیرش اصل ۸۵ برای بودجه (بررسی و تصویب در کمیسیون تلفیق به نیابت از صحن علنی مجلس) اقدام درستی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد قمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اخذ مجوز مجلس شورای اسلامی از مقام معظم رهبری برای تعیین تکلیف بودجه سال ۱۳۹۹ اظهار کرد: ممکن است در هر جامعه‌ای حوادث پیش‌بینی نشده‌ای اتفاق افتد اما نباید این حوادث کارهای مملکت را معطل کند.

وی ادامه داد: اصل ۸۵ قانون اساسی اختیار را به مجلس شورای اسلامی داده است که در موارد ضروری وضع برخی از قوانین را به کمیسیون‌های داخلی تفویض کند. درباره بودجه سال ۱۳۹۹ همین اتفاق افتاد لذا از طرف هیات رییسه با نمایندگان تماس گرفته شد مبنی بر این‌که با توجه به شرایط فعلی موافق هستند که بودجه طبق اصل ۸۵ بررسی شود. اکثریت نمایندگان موافقت خود را ابراز کرده و در عین حال برخی از نمایندگان مخالف بودند.

نماینده پاکدشت با اشاره به مثبت شدن تست کرونای چند نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: از طرف دیگر با توجه به ابتلا تعدادی از نمایندگان به کرونا برگزاری جلسات علنی مجلس شورای اسلامی به معنای ایجاد یک اجتماع و احتمال انتقال کرونا بود و به دنبال آن مشکلات دیگری به وجود می‌آمد. پس این امکان نبود که هم جلسات مجلس به دلیل پیشگیری از کرونا تعطیل شود و هم بودجه معطل بماند.

وی یادآور شد: از طرف دیگر این امکان هم وجود نداشت که بودجه را به مجلس بعدی واگذار کنیم و بودجه چند دوازدهم تصویب شود چون شکل‌گیری مجلس بعدی زمانبر خواهد بود و با این اتفاق کشور بدون بودجه می‌ماند و تکلیف حقوق کارمندان و بودجه جاری و عمران مشخص نبود. به همین دلیل رییس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای نظر مقام معظم رهبری را جویا شد و ایشان هم با اصل هشتادوپنجی شدن بودجه موافقت کردند.

قمی با اشاره به ترکیب کمیسیون تلفیق اظهار کرد: بودجه در کمیسیون تلفیق بررسی شده که در آن از هر یک از کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی سه نفر عضو هستند. این اتفاق درباره بودجه در شرایط کرونا رخ داد که تصمیم درستی بود البته که همواره در هر کاری عده‌ای مخالف هستند، اما باید مصلحت بزرگتر را دید. نمایندگان اختیار را به تلفیق دادند تا کار مملکت روی زمین نماند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان مجددا توضیح داد: جلسات علنی مجلس بنا به خواست ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار نمی‌شود. وزیر بهداشت رییس این ستاد است و اکنون هم متولی اصلی کرونا وزارت بهداشت می‌باشد که همه باید از نظراتش تبعیت کند مجلس هم از این قاعده مستثنی نبود و باید تبعیت می‌کرد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته اسدالله عباسی سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به ایسنا گفت که رییس مجلس از مقام معظم رهبری برای اصل هشتادوپنجی شدن بودجه حکم حکومتی گرفته است.

در نهایت مصوبات کمیسیون تلفیق در بودجه سال ۱۳۹۹ به عنوان مصوبات صحن علنی به شورای نگهبان ارسال شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای نگهبان محمد قمی كميسيون تلفيق ستاد ملی مبارزه با کرونا بودجه ۹۹ مجلس شورای اسلامی کمیسیون تلفیق علنی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه

سخنگوی شورای نگهبان درباره مصوبه مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توضیحاتی ارائه کرد.

طحان نظیف درباره مصوبه مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تایید آن را قبلاً اعلام کردیم، اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه به طور کامل ابلاغ می‌شود.

وی گفت: طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: هر ساله محاسبات افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در فروردین ماه انجام می‌گیرد و امسال نیز همین روند ادامه می‌یابد و متناسب با افزایش ۳۵ درصدی دستمزد کارگران، مستمری بازنشستگان نیز به همین میزان افزایش پیدا می‌کند.

به گفته حسن ایزدان، بازرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، افزایش مستمری بازنشستگان کارگری تابع قوانین مشخص خود است و می‌تواند از افزایش مزد کارگران شاغل که در شورایعالی کار مصوب شده، بیشتر باشد.

براین اساس مستمری بازنشستگان در فرودین‌ماه مطابق سال گذشته پرداخت می‌شود، اما حقوق اردیبهشت بر اساس نرخ جدید اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین مستمری‌بگیران نیز در اردیبهشت پرداخت می‌شود.

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری گفت: حکم برنامه هفتم در خصوص متناسب سازی حقوق بازنشستگان خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و ظرف سه سال بازنشستگان باید ۹۰ درصد از حقوق شاغلین را دریافت کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ این کمیسیون ۷۰ همت برای تامین اعتبارات همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه سال ۱۴۰۳ پیش بینی کرد.

رحیم زارع در گفتگو با خانه ملت، در تشریح جزییات جلسه عصر (یکشنبه ۱۷ دی ماه) کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳، گفت: کمیسیون در جلسه عصر امروز خود تبصره ۶ لایحه بودجه را مورد بررسی قرار داد.

نماینده مردم آباده و بوانات در مجلس شورای اسلامی گفت: در بند (س) تبصره ۶ لایحه بودجه به موضوع افزایش یک واحد درصدی مالیات بر ارزش افزوده اشاره شده بود و مباحث زیادی در این رابطه در کمیسیون صورت گرفت مطرح شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: نهایتاً کمیسیون تلفیق با افزایش یک واحد درصدی مالیات بر ارزش افزوده در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ موافقت کرد؛ از این رو ۷۰ همت از محل فوق و سایر منابع بودجه ای، برای تامین اعتبارات همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه سال ۱۴۰۳ پیش بینی شد.

در لایحه دولت آمده بود؛ «درسال ۱۴۰۳ نرخ مالیات بر ارزش افزوده موضوع ماده ۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰ به میزان یک واحد درصد افزایش می‌یابد. متناسب سازی حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری در سقف منابع حاصل از این بند انجام می‌شود.».

زارع ادامه داد: همچنین کمیسیون مصوب کرد که مالیات واردات خودروی آمبولانس با حقوق ورودی و عوارض گمرکی با نرخ صفر محاسبه شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین کمیسیون در مصوبه دیگری، ۲۸ همت برای مباحث فرهنگی اعم از جوانی جمعیت و توانمند سازی بانوان منابع پیش بینی کرد. همچنین مصوب شد که زمین‌های فاقد اعیانی که ارزش آنها بیش از ۳۵ میلیارد تومان است، نسبت به مازاد آن دو در هزار مالیات اخذ شود.

وی با اشاره به مصوبه کمیسیون درباره ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: در این بخش کمیسیون مصوب کرد که ۲۰درصد از منابع حاصله از این بخش برای اشتغال و ازدواج جوانان، ۸۵ درصد باقی مانده در اختیار وزارت ورزش و ۱۵ درصد هم در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد.

 

tags # بازنشستگان ، افزایش حقوق سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران