Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در حالی که در فضای مجازی تصویر داروی گیاهی نانویی ضد کرونا منتشر شده است، مسوولان اعلام کردند که تاکنون چنین دارویی جهت اخذ تاییدیه، برای آنها ارسال نشده است و در صورت تایید وجود چنین دارویی، از طریق خبرگزاری‌های رسمی به اطلاع مردم خواهد رسید.

 در حالی که جامعه نگران عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا است، برخی ادعای کردند که به تولید داروی درمان این بیماری دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این دارو با عنوان O 124 در فضای مجازی معرفی شده است.
به ادعای تولید کننده، این دارو پس از 5 ساعت ویروس کرونا را از بدن پاک می‌کند و پس از 2 روز این بیماری به بیماری سرما خوردگی جزئی تبدیل می‌شود و تا 5 روز عوارض این بیماری به طور کامل از بین می‌رود. همچنین گفته شده است که این دارو هم برای پیشگیری و هم برای درمان کاربرد دارد و در صورتی که فردی از این دارو مصرف کند نیازی به دستکش و ماسک نیست. 
این در حالی است که به گفته دکتر سید مهدی رضایت استاد گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر کارگروه توسعه نیروی انسانی ستاد نانوی کشور اگر دارویی وارد بازار می‌شود باید مجوزهای سازمان غدا و دارو را داشته باشد.
وی ادامه داد: در صورتی که دارویی دارای ساختار نانویی باشد، برای تایید به کمیته نانو دارو سازمان غذا و دارو ارجاع داده می‌شود، این در حالی است که تاکنون اطلاعات و یا دارویی دراین زمینه به دست ما نرسیده است.
دکتر اسماعیل قادری‌فر رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در گفت‌وگو با ایسنا توضیح داد: اگر اطلاعات تولید دارو و یا واکسن ضد کرونا منتشر می‌شود تا زمانی که به تایید سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت نرسد هیچ گونه اصالت و صحتی ندارد.
وی از تشکیل کارگروهی از متخصصان امر در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و سازمان غذا و دارو برای این امر خبر داد و یادآور شد: در این کمیته پیشنهادات مربوط به ویروس کرونا چه در حوزه دارو و واکسن وچه اقلام و تجهیزات مربوط به مبارزه با ویروس کرونا به سرعت بررسی می‌شود و در صورت صحت اطلاعات پایه‌ای، طرح وارد مراحل حمایت خواهد شد.
قادری‌فر تاکید کرد: آنچه تاکنون قطعی است این است که اصالت هیچ دارو و یا واکسنی از طرف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در مرحله اولیه و بعد از آن از طریق سازمان غذا و دارو که تنها مرجع تایید اصالت و صحت داروهای ضد کرونا است، به تایید نرسیده است.
رییس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی با اشاره به اقدامات برخی سودجویان برای معرفی داروهای ضد کرونا، خاطر نشان کرد: مردم به این شایعات توجه نکنند و هر موردی که از سوی سازمان غذا و دارو و یا از سوی ستادهای توسعه زیست فناوری و سلول‌های بنیادی معاونت علمی به طور رسمی به تایید برسد، از طریق خبرگزاری‌های رسمی و صدا و سیما به اطلاع مردم خواهد رسید.
به گزارش ایسنا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی نیز با انتشار اطاعیه‌ای خبر مربوط به تولید داروی درمان بیماری کرونا را تکذیب کردند.
در این اطلاعیه آمده است: "با افزایش تب بیماری کرونا در کشور، شیادان و متقلبان از هیچ اقدامی برای ضربه زدن به جان و مال مردم کم نگذاشته‌اند.    
پس از احتکار ماسک و مواد ضد عفونی کننده، این بار سودجویان از حربه جدیدی استفاده کرده‌اند و با انتشار خبری مبنی بر تولید داروی درمان بیماری کرونا به این اقدامات خود چهره جدیدی داند. اما این داروها تقلبی و فاقد هرگونه اثر علمی برای بیماری کرونا است و مورد تایید هیچ نهاد علمی در کشور نیست.
بدینوسیله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هماهنگی سازمان غذا و دارو، کشف هر گونه داروی ضد کرونا تا این لحظه را قویا رد می‌کنند و پس از برگزاری جلسات فشرده کارشناسی، شایعات منتشر شده در فضای مجازی با عنوان اسپری و داروی گیاهی و هر گونه شایعه دیگر در خصوص واکسن‌های ضد کرونا را کذب محض و صرفا سودجویی شیادان می داند.
مراتب برای مجازات خاطیان به نهادهای ذیربط اعلام خواهد شد و از مردم نیز درخواست می‌شود که اخبار را فقط از مراجع ذی صلاح دنبال کنند. بدینوسیله به اطلاع مردم می‌رساند که سربازان کشور در عرصه علمی، دوشادوش فعالان حوزه پزشکی و سلامت، تمام توان و تمرکز خود را برای تامین نیازهای علمی مربوط به این بیماری به کار گرفته‌اند و هر گونه پیشرفتی در این خصوص، فورا از طریق مراجع رسمی به اطلاع مردم شریف و قهرمان ایران خواهد رسید."

ایسنا برچسب ها: داروی کرونا ، ویروس کرونا ، معاونت علمی رئیس جمهور

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: داروی کرونا ویروس کرونا معاونت علمی رئیس جمهور سازمان غذا و دارو معاونت علمی اطلاع مردم بیماری کرونا ویروس کرونا تولید دارو ضد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت دفتر انتشارات علمی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی، کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی به چاپ رسید.

مؤلف کتاب راهنمای آزمایشگاه زیست‌شناسی سلولی و مولکولی و از اعضای هیئت علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به خبرنگار آنا گفت: سلول‌ها واقعیتی حیرت‌انگیز و شگفت‌آور، در خلقت موجودات و نشانی کم‌نظیر از عظمت خالق بی‌همتاست و شناخت هرچه بهتر آنها، وظیفه پژوهشگرانی است که در این مقوله قدم گذاشته‌اند.

سیده مهدخت مداح افزود: این کتاب، با توجه به پیشرفت این علم و نیز متناسب با تغییرات سرفصل درس گردآوری شده است.

وی متذکر شد: ۳۰ آزمون این کتاب، با توجه به اطلاعات و تجربیاتی که اینجانب در طول سال‌ها تدریس این درس در آزمایشگاه به دست آورده‌ام و مطالبی که در اثر مطالعه منابع خارجی و داخلی جمع‌آوری کردم، سرفصل درس آزمایشگاه زیست سلولی و مولکولی، در گرایش‌های مختلف زیست‌شناسی و نیز آزمایشگاه زیست سلولی در رشته زیست‌فناوری در ۶ فصل نوشته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان