Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@12:53:03 GMT

ویروس کرونا با بدن چه می کند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۳۴۶۶

کرونا ویروس باعث بیماری تنفسی می شوند ، بنابراین معمولاً ابتدا ریه ها درگیر می شوند. ناطقان: علائم اولیه ویروس کرونا شامل تب ، سرفه و تنگی نفس است. اینها به محض 2 روز یا تا 14 روز پس از مواجهه با ویروس ظاهر می شوند. اما آسیب در سایر قسمتهای بدن به خصوص در هنگام بیماری جدی نیز می تواند ایجاد شود.

یک نکته واضح است که در موارد جدی ، ویروس می تواند تأثیر مخربی بر کل بدن داشته باشد و نه فقط روی ریه ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

آنچه در حال حاضر می دانیم در مورد چگونگی کرونا ویروس جدید که اکنون آن COVID-19 نام گرفته است در سیستم های مختلف بدن تأثیر می گذارد.

 

تأثیر COVID-19 بر ریه ها :

مانند سایر موارد ویروس کرونا از جمله بیماریهای SARS ، MERS و سرماخوردگی COVID-19 یک بیماری تنفسی است ، بنابراین معمولاً ابتدا ریه ها مبتلا می شوند.

علائم شامل تب ، سرفه و تنگی نفس است. اینها به محض 2 روز یا تا 14 روز پس از مواجهه با ویروس ظاهر می شوند.

شدت COVID-19 از علائم خفیف یا بدون علائم تا بیماری شدید یا بعضا کشنده متفاوت است. داده های مربوط به بیش از 17000 مورد گزارش شده در چین نشان داد که تقریبا 81 درصد موارد خفیف بوده است. بقیه شدید یا بحرانی بودند.

به نظر می رسد افراد مسن و افراد با بیماری مزمن پزشکی با خطر بالاتر برای ایجاد بیماری شدید هستند.

این تغییر در نحوه تأثیر COVID-19 بر ریه ها نیز نشان می دهد.

 

بعضی افراد فقط ممکن است علائم تنفسی جزئی داشته باشند، در حالی که دیگران دچار ذات الریه غیر خطرناک هستند. اما زیر مجموعه ای از افرادی وجود دارند که به آسیب شدید ریوی مبتلا می شوند.

 

دکتر لورا ایوانز ، عضو انجمن مراقبت های بحرانی گفت: "آنچه ما اغلب در بیمارانی که به شدت مبتلا به COVID-19 هستند می بینیم ، شرایطی است که ما آن را سندرم دیسترس حاد تنفسی یا ARDS می نامیم. ARDS فقط با COVID-19 اتفاق نمی افتد. تعدادی از حوادث می توانید آن را آغاز کند، از جمله عفونت، تروما و سپسیس.

 

اینها باعث آسیب به ریه ها می شود ، که منجر به نشت مایعات از رگ های خونی کوچک در ریه ها می شود. مایع در کیسه های هوایی ریه ها یا آلوئول ها جمع می شود. این باعث می شود که ریه ها انتقال اکسیژن از هوا به خون را دشوار کنند.

 

در یک مطالعه اخیر از 138 بیمار بستری شده برای COVID-19 دریافتند که به طور متوسط ​​، 5 روز پس از نشان دادن علائم ، افراد در تنفس دچار مشکل شده اند. ARDS به طور متوسط ​​8 روز پس از علائم ایجاد می شود.

درمان ARDS شامل اکسیژن اضافی و تهویه مکانیکی ، با هدف جذب اکسیژن بیشتر به خون است.


 
اندامهای دیگر مبتلا به COVID-19 :

ریه ها ارگان های اصلی تحت تأثیر COVID-19 هستند. اما در موارد جدی ، بقیه بدن نیز می تواند تحت تأثیر قرار گیرد.

در بیمارانی که به شدت بیمار می شوند ، بخشی از این بیماران در سایر سیستم های اندام نیز دچار اختلال عملکرد می شوند. با این حال ، این می تواند با هرگونه عفونت شدید اتفاق بیفتد. این آسیب به اندام ها همیشه به طور مستقیم در اثر عفونت ایجاد نمی شود ، اما می تواند ناشی از واکنش بدن به عفونت باشد.

 

معده و روده ها :

برخی از افراد مبتلا به COVID-19 گزارش کرده اند علائم گوارشی مانند تهوع یا اسهال دارند، اگرچه این علائم بسیار کمتر از مشکلات ریه ها هستند. در حالی که به نظر می رسد کرونا ویروس ها زمان بیشتری از طریق ریه ها وارد بدن می کنند ، روده ها از دسترس این ویروس ها دور نیستند.

دو مطالعه اخیر - یکی در مجله پزشکی نیو انگلستان و یک نسخه بر روی medRxiv - گزارش داده است که نمونه مدفوع برخی از افراد مبتلا به COVID-19 برای ویروس مثبت است.

 

قلب و عروق خونی :

COVID-19 همچنین می تواند بر قلب و رگ های خونی تأثیر بگذارد. این ممکن است به عنوان ضربان قلب نامنظم ظاهر شود ، خون کافی به بافت ها نرسد یا فشار خون به اندازه کافی پایین باشد که به دارو نیاز داشته باشد. تاکنون ، اما هیچ نشانی وجود ندارد که ویروس کرونا مستقیماً به قلب آسیب می رساند.

 

کبد و کلیه ها :

هنگامی که سلولهای کبدی التهاب یا آسیب دیده باشند ، می توانند بیش از مقادیر طبیعی آنزیم به جریان خون نشت کنند. آنزیمهای کبدی بالا همیشه نشانه مشکل جدی نیستند، اما این یافته آزمایشگاهی در افرادی که دارای SARS یا MERS هستند ، دیده می شود.

 

یک گزارش اخیر علائم آسیب کبد را در فرد مبتلا به COVID-19 مشاهده کرد. پزشکان می گویند هنوز مشخص نیست اگر ویروس یا داروهایی که برای درمان فرد استفاده می شود باعث ایجاد خسارت شود.

برخی از بیماران بستری شده با COVID-19 نیز دچار آسیب حاد کلیه شده اند.گاهی نیاز به پیوند کلیه است. این اتفاق در SARS و MERS نیز رخ داده است.

 

در حین شیوع SARS ، دانشمندان حتی ویروس ایجاد کننده این بیماری را در لوله های کلیه پیدا کردند."شواهد کمی" وجود دارد که نشان می دهد ویروس مستقیماً باعث آسیب کلیه شده است. آسیب کلیه ممکن است به دلیل تغییراتی باشد که در طول عفونت کورنا ویروس اتفاق می افتد. هنگامی که شما پنومونی دارید ، اکسیژن کمتری در گردش است و این می تواند به کلیه ها آسیب برساند.

 

سیستم ایمنی :

با هرگونه عفونت ، سیستم ایمنی بدن با حمله به ویروس یا باکتری های خارجی پاسخ می دهد. در حالی که این پاسخ ایمنی می تواند بدن را از عفونت خلاص کند ، اما گاهی اوقات می تواند باعث ایجاد آسیب در بدن شود.

این می تواند به صورت یک واکنش التهابی شدید به وجود بیاید ، که گاهی اوقات " طوفان سیتوکین " نامیده می شود. سلولهای ایمنی بدن برای مقابله با عفونت سیتوکین تولید می کنند ، اما اگر تعداد زیادی آزاد شوند ، می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در بدن شود.

 

بسیاری از آسیب های بدن در طی COVID-19 ناشی از آن چیزی است که سندرم سپسیس نامگذاری شود ، که ناشی از واکنش های ایمنی پیچیده است.این عفونت به خودی خود می تواند یک واکنش التهابی شدید در بدن ایجاد کند که می تواند بر عملکرد سیستم های مختلف اندام تأثیر بگذارد.

 

نکته دیگر در مورد سیستم ایمنی بدن این است که تاکنون تقریباً هیچ موردی از COVID-19 در کودکان زیر 9 سال مشاهده نشده است. دانشمندان مطمئن نیستند كه كودكان به این ویروس آلوده نمی شوند یا علائم آنها آنقدر خفیف است كه كسی متوجه آن نمی شود .

 

کودکان در ضمن انواع دیگر عفونت ها ، از جمله سرخک و عفونت های پنوموکوکی ، بیماری کمتری نسبت به بزرگسالان دارند.

این ممکن است به این دلیل باشد که کودکان "پاسخ ایمنی سر راست" دارند ، در حالی که افراد مسن گاهی اوقات می توانند "پاسخ بیش از حد" داشته باشند. این پاسخ ایمنی بیش از حد است که باعث برخی از آسیب ها در هنگام عفونت می شود.

 

برچسب ها: کرونا ، ویروس ، بدن ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا ویروس بدن ناطقان مبتلا به COVID 19 ویروس کرونا ریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟