Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ریچارد برنان رییس هئیت ویژه سازمان بهداشت جهانی در جلسه هم اندیشی نمایندگان سازمان بهداشت جهانی و کارشناسان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برای مقابله با شیوع کرونا گفت: این دومین سفر من به ایران است و در ابتدا ورود به کشور در سازمان ملی مدیریت بحران بودم و در آنجا دیدم مدیریت بحران در ایران چقدر قوی است و این شکل اقدام می‌تواند این بحران را مهار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هئیت ویژه سازمان بهداشت جهانی افزود: باید سطح همکاری خود را گسترش دهیم تا بتوانیم بحران ویروس کرونا را رفع کنیم و من در دو روز گذشته با پزشکان و مسئولان دیدار داشتم و از زمان ورود به ایران به چشم دیدیم که غربالگری در ایران تا چه میزان مهم است.

برنان ادامه داد: کرونا یک ویروس جدید است و ما با کمک وزارت بهداشت می‌خواهیم بگوییم و اطلاع رسانی کنیم گروه‌های هدف این بیماری کدام افراد هستند و در ادامه ما می‌خواهیم تجربیات کشور‌های درگیر مانند چین را ارائه کنیم و از دیگر مواردی که ما به دنبال آن هستیم این است که دانش را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و از این بیماری درس بگیریم.

او تصریح کرد: ما به قم نیز سفر خواهیم کرد و امیدوارم تجربیات دیگر کشور‌ها راهگشای حل این بحران باشد و ایران پیشرفت‌های خوبی برای مقابله با کرونا داشته است و افراد جامعه باید بدانند این ویروس چه ویروسی است و چگونه می‌توانند با آن مقابله کنند.

رئیس هئیت ویژه سازمان بهداشت جهانی ادامه داد: تشخیص سریع این بیماری بسیار حائز اهمیت است و ما کلینیک‌های خاصی را برای مداوای تخصصی بیماران مبتلا به کرونا پیش بینی کردیم و فکر ما این است که به محض ابتلای یک فرد به کرونا، فرد بیمار هرچه سریع‌تر به بیمارستان مراجعه کند و نزدیکان بیمار نیز قرنطینه شوند.

برنان تأکید کرد: اگر فردی به کرونا ابتلا می‌شود باید حمایت‌های لازم از او انجام شود و این نکته مهمی است که ما باید رویکرد جامع مدیریتی داشته باشیم.

او بیان کرد: تمام کاری که ما انجام می‌دهیم، این است که اقلام و تجهیزات پشتیبانی را داشته باشیم و تمرکز باید به سمتی باشد که افراد مبتلا هرچه سریع‌تر به مراکز درمانی منتقل شوند و اگر فردی علایم کرونا را دارد باید چهارده روز در خانه قرنطینه شوند.

رئیس هئیت ویژه سازمان بهداشت جهانی با اشاره به آمار کشور‌های درگیر با کرونا گفت: ۷۴ کشور در جهان به ویروس کرونا مبتلا شدند و ما باید از تجربیات کشور‌های درگیر مانند چین استفاده کنیم و این برای ما حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۳۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدجمیل المیاحی» در نشست با علیرضا فخاری، استاندار تهران، که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه استان «واسط» در صورت مساعدت‌های لازم توانایی تولید یک میلیون تُن گندم را دارد، اظهار کرد: این استان در حوزه صیفی جات فعال است و در دامداری دارای رتبه اول کشور است و ۳۵ درصد از نیازهای بغداد توسط «واسط» تأمین می‌شود.

المیاحی در ادامه با اشاره به مشابهت میزان جمعیت بغداد و تهران گفت: «واسط» امن ترین استان عراق و به لحاظ وسعت و مساحت چهار برابر بغداد است و مسافت زمانی مهران تا بغداد دو ساعت می‌باشد و به دنبال برنامه ریزی برای ایجاد راه آهن بین مرز مهران و شهر «کوت»، کربلا و بغداد برای کوتاه کردن مسیرها هستیم.

استاندار واسط عراق با بیان اینکه این استان به لحاظ سیاسی، مهم‌ترین موقعیت را در منطقه دارد، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر با عراق دارای چهار نقطه استراتژیک است که تردد پنج میلیون نفر زائر، راه آهن مهران، کوت - کربلا و ایجاد شهرک صنعتی اقتصادی مشترک بین دو کشور از مهم‌ترین این نقاط است.

وی با اشاره به مهیا بودن یک هزار و ۲۵۰ هکتار زمین برای ایجاد شهرک صنعتی اقتصادی مشترک بین دو کشور ایران و عراق افزود: به دنبال این هستیم که محصولات ایرانی را در عراق افزایش دهیم، چنانکه در حال حاضر هم ۹۰ درصد از مصالح مورد نیاز در حوزه ساخت و سازهای عراق، از شرکت‌های ایرانی تأمین می‌شود.

المیاحی ضمن تقدیر از استاندار تهران برای حضور در این نشست، سفر به ایران را خوشایند عنوان و اظهار کرد: این نشست فرصت بسیار خوبی است که درخواست کنیم تجربیات تهران در حوزه شهری، فضای سبز و کشاورزی و بازیافت زباله به استان «واسط» عراق منتقل شود.

استاندار واسط عراق پیشرفت روز افزون عراق و ایران را مایه عزت شیعیان اعلام کرد و گفت: با مشاهده توسعه و پیشرفت‌های چشمگیر در تهران متوجه می‌شویم که تحریم‌ها نتوانسته اند مانعی برای رشد این کشور باشند.

کد خبر 6090405

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت