Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: معمول‌ترین علائم کرونا تب، خستگی و سرفه‌های خشک هستند، برخی افراد آلوده می‌شوند، اما هیچ علائمی در آن‌ها ایجاد نمی‌شود و حس ناخوشی نمی‌کنند و بدون نیاز به مراقبت خاص بهبود می‌یابند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در صورتی که فردی دارای علائم ذکرشده باشد باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی، درمانی مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشمیری بابیان اینکه باید زنجیره انتقال این بیماری را قطع کرد گفت: با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت سرایت بالایی دارد و به نحوی واگیردار است بهترین راه برای قطع زنجیره انتقال این است که هرکسی که در خود احساس علائم این بیماری بکند باید به پزشک مراجعه و از تماس با سایرین و حضور در اجتماعات و محل کار پرهیز کند.

وی تصریح کرد: این ویروس مثل قطره چربی است که بر روی سطح قرار دارد و دست ما که روی این چربی قرار می‌گیرد آلوده می‌شود و درنتیجه آلودگی را به ما انتقال می‌دهد.

کشمیری در خصوص الزام شست و شوی دست‌ها گفت: در هر مکان عمومی که دستمان را به جایی زدیم قبل از اینکه دستمان را به صورت، چشم و دهان بزنیم باید ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشوییم.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر افزود: اگر آب و صابون در دسترس نبود می‌توانیم از ژل ضدعفونی‌کننده، پد الکلی و یا الکل ۷۰ درجه رقیق‌شده استفاده کنیم و اگر هیچ‌کدام در دسترس نبود باید دستمان را به صورت، چشم و دهان نزنیم تا به جایی که آب و صابون باشد برسیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر اینکه مردم باید این بیماری را جدی بگیرند، بیان کرد: ما می‌توانیم با رعایت نکات بهداشتی و توصیه‌ها، زنجیره انتقال ویروس را در استان بشکنیم.

کشمیری گفت: باید هرکسی وارد خانه می‌شود اول دست‌هایش را بشوید، مغازه‌داران از مشتریان بخواهند دست‌های خود را ضدعفونی کنند و کارمندان از ارباب‌رجوعان‌ها درخواست کنند اول دست‌ها را ضدعفونی کنند بعد برای انجام کار وارد اتاق کار شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: به منظور پذیرش و مراقبت از بیماران احتمالی حاد تنفسی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس به حالت آماده‌باش کامل درآمده است.

وی با تأکید بر اینکه دو هفته پیش رو زمان اوج‌گیری انتقال این ویروس است اضافه کرد: ما باید با این فکر که لحظه به لحظه شیوع این بیماری بیشتر می‌شود، باید آمادگی بیشتری داشته باشیم.

وی بیان اینکه مردم در خانه‌ها بمانند و جز در موارد ضروری خارج نشوند، افزود: مردم برای قطع زنجیره انتقال این ویروس و پیشگیری در خانه بمانند، کمتر سفر بروند، دید و بازدیدهای خانوادگی را کمتر بکنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر اینکه تمام استان‌های همسایه بوشهر درگیر ویروس کرونا هستند گفت: تاکنون جواب آزمایش هیچ‌کدام از نمونه‌ها تا امروز ۱۴ اسفند مثبت نبوده، یعنی تاکنون موردی از کرونا در استان بوشهر ثبت‌نشده اما دلیل نمی‌شود که ابتلاء به این ویروس در استان ما نباشد زیرا آلودگی در کشور پخش‌شده و وارد استان بوشهر نیز خواهد شد.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان بوشهر با همکاری که مردم داشته‌اند و با دستورات اتخاذشده توسط مقامات استانی، اجرای خوب همه سازمان‌ها و خود مراقبتی که مردم انجام داده‌اند در وضعیت نسبتاً مطلوبی است.

کد خبر 4870250

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ویروس کرونا ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان سیلاب تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد شیراز بارش باران بیرجند رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجیره انتقال استان بوشهر دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل «قلعه دختر» و «قلعه گل» (همجوار روستای «دشت قاضی») ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • انتقال تلفات نظامیان اسرائیلی در غزه به بیمارستان با ۵ بالگرد
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • یک بازیکن همچنان محبوب سکوهای آبی (عکس)
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن