Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه مترو چاپ لندن، شرکت نرم‌افزاری چینی «چیهو ۳۶۰» در گزارشی غیرمنتظره اعلام کرد جاسوسان فضای مجازی سیا بیش از یه دهه است که چین را هک می‌کنند.

شرکت نرم‌افزاری چیهو ۳۶۰ در بیانیه‌ای اعلام کرد واحدی مخفی با نام  APT-C-۳۹ طیف وسیعی از بخش‌های صنعتی و دولتی چین را مورد هک قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هکر‌های پکن همیشه مورد این اتهام قرار گرفته‌اند که اسرار صنعتی غرب را سرقت کرده و به سیستم‌های خود وارد می‌کنند. اما چیهو ۳۶۰ گفته این واحد مخفی به نوع خود از چین جاسوسی داشته و اطلاعاتی از شرکت‌های روبه رشد اقتصادی سرقت کرده است.

این شرکت در گزارشی اعلام کرد گروه هکر‌های سیا یازده سال چین را هک کرده‌اند و بخش‌های صنعتی مختلفی از جمله «سازمان‌های هواپیمایی، موسسات تحقیقات علمی، صنعت نفت شرکت‌های اینترنتی و آژانس‌هاس دولتی» را مور هدف قرار داده‌اند.

در ادامه، این شرکت بیان کرد: «جمع‌آوری طولانی مدت و هدفمند اطلاعات با به کارگیری استراتژی دقیق و سرمایه‌گذاری بالا از فعالیت‌های سیا است.

این شرکت اعلام کرد با تحلیل داده‌های جاشوآ آدام، عضو سابق سیا، به جنگ چریکی دیجیتال این سازمان پی برده‌اند. این عضو سابق اطلاعاتی در ویکی‌لیکس این شرکت را در رسیدن به پرونده‌هایی با نام «طاق هفتم (Valut-۷)» یاری کرده است.

این اطلاعات روش‌های طبقه‌بندی شده تسلیحات سایبری و تکنیک‌های هک را نمایان کرده است. این شرکت در تحلیل خود بیان کرده CIA هر فردی را دور دنیا می‌تواند تحت نظر داشته باشد و در چین یا هر نقطه دیگری او را مورد حمله قرار دهد.

شرکت مذکور افزود: «ما متوجه شدیم در این یازده سال سیا اطلاعات تجاری زیادی از چین دریافت کرده و می‌تواند از هر کشور دیگری نیز این اطلاعات را گرفته باشد.»

در گزارشات این شرکت حتی این احتمال وجود دارد که هم‌اکنون نیز این آژانس اطلاعات امنیتی قادر است به اطلاعات پرواز‌های جهانی، سفرها، حمل و نقل تجاری و دیگر اطلاعات دست یابد.  

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا هک اطلاعات جاسوسی سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند