Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، طرح عظیم احیای فضای سبز استان با کاشت ۱۰ هزار اصله نهال غیر مثمر با همکاری اتاق بازرگانی و منابع طبیعی استان در راه‌های مواصلاتی قزوین عملیاتی شد.

مهدی بخشنده رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین در حاشیه کاشت نهال در جاده‌های استان گفت: رویکرد ما این است که اتاق بازرگانی در کنار فعالیت اقتصادی از منظر اجتماعی نیز رسالت سنگینی دارد و نمی‌تواند به محیط زیست بی اهمیت باشد لذا در کنار کار‌های مهم اقتصادی و بازرگانی یکی از اولویت‌های ما توسعه فضای سبز در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشنده افزود: در زمینه اجرای این طرح، امروز با مشارکت اداره کل منابع طبیعی غرس هزار اصله نهال را در آزادراه قزوین به زنجان در نزدیکی تاکستان آغاز کردیم تا کمکی به محیط زیست منطقه باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین یادآور شد: این کار برای اولین بار توسط اتاق بازرگانی عملیاتی و بالغ بر ۸۰ میلیون تومان برای خرید نهال هزینه شده است.

این فعال اقتصادی در ادامه گفت: برای سال آینده هم برنامه ریزی کرده ایم تا بیش از ۱۰۰ هزار اصله نهال در راه‌های مواصلاتی، شهرک‌های صنعتی و کارخانه‌هایی که فضای مناسبی برای کاشت درخت دارند را اجرایی کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین: امسال ۲۰۰ هزار اصله نهال توزیع می‌ شود.

در ادامه علی اکبر اسداللهی مدیرکل منابع طبیعی استان قزوین هم گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا بسیاری از برنامه‌های هفته منابع طبیعی و روز درختکاری محدود شده و به صورت سمبلیک چند برنامه را اجرا کردیم.

او اضافه کرد: امسال در راستای توسعه فضای سبز قرار است بیش از ۲۰۰ هزار اصله درخت غیر مثمر در استان توزیع شود که در مناطق مختلف غرس خواهد شد.

اسداللهی افزود: امسال بیش از ۱۰ هزار اصله نهال در مسیر میدان مینودر تا عوارضی تاکستان به طول سه کیلومتر کاشته می‌شود.

او گفت: همچنین در مسیر قزوین به رشت به طول ۱۰ کیلومتر، مسیر قزوین به زنجان حدود سه کیلومتر و قزوین به تهران به طول ۵ کیلومتر نهال کاری خواهد شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاشت نهال روز درختکاری هزار اصله نهال اتاق بازرگانی استان قزوین منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهرگفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ سازه آبخیزداری شامل بند‌های خاکی، سنگی ملاتی و گابیونی به منظور ذخیره روان آب‌ها و جلوگیری از وقوع سیلاب در این شهرستان احداث شده است.


علی رحیمی میانگین بارش سالیانه نزولات جوی شهرستان فریدونشهررا بیش از ۵۵۰ میلیمتراعلام کرد و افزود: در سال‌های گذشته حجم زیادی از این بارش‌ها به صورت روان آب و سیلاب ازشهرستان به صورت روان آب یا سیلاب خارج می‌شد یا باعث خسارت‌هایی به عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی می‌شد که با احداث سازه‌های آبخیزداری ۸۰ درصد روان آب‌ها و سیلاب‌ها مهار شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی گفت: طرح‌های آبخیزداری وبیولوژیکی در حوزه‌های آبخیزداری پشتکوه، قلعه سرخ و میدانک و پلاسجان باهدف ذخیره سازی روان آب‌ها، کنترل سیلاب ها، جلوگیری از فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری آب در سفره‌های زیرزمینی شهرستان در دو سال گذشته با بیش از ۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.


کارشناس آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فریدونشهر هم گفت: این شهرستان یکی از سرشاخه‌های اصلی سه سد مهم کشور، زاینده رود، کارون و دز است، که احداث سازه‌های آبخیزداری نقش مهمی در کاهش ورود رسوبات ناشی از فرسایش خاک به این سد‌ها دارد.


سیامک اسفنانی افزود: جلوگیری از فرسایش خاک، تکمیل چرخه کربن، احیاء و حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، پیشگیری از خسارات و آسیب‌های سیل و تغذیه چشمه ها، قنوات و سفره‌های زیرزمینی ازمهمترین اهداف و فواید اجرای طرح‌های آبخیزداری است.

دیگر خبرها

  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در گلپایگان
  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • پویش کاشت ۱۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی