Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان یک تولیدکننده فرآورده‌های بهداشتی نبود الکل موردنیاز جهت تولید ژل ضدعفونی‌کننده را عمده‌ترین در مشکلات تولدی این محصول موردنیاز عموم مردم در استان هرمزگان دانست.

مصطفی گرمابدری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: نزدیک به دو سال از اخذ مجوز این واحد تولیدی در منطقه ایسین از توابع استان هرمزگان می‌گذرد اما همچنان در پاس‌کاری‌های اداری به مشکل برخورده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هم‌اکنون مجوز لازم از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت کسب‌شده و برند مربوطه به ثبت رسیده است، اضافه کرد: متأسفانه مدت‌هاست در انتظار مجوز سازمان غذا و داور و نشان سیب سلامت هستیم و تمامی اقدامات لازم انجام‌شده اما همچنین معطل اخذ آن هستیم و علی‌رغم مراجعات متوالی بازهم نتیجه‌ای کسب نکرده‌ایم.

این تولیدکننده فرآورده‌های بهداشتی با اشاره به اینکه با استفاده از افراد نخبه و ساکن استان هرمزگان توانسته‌ایم این تولیدی را با سرمایه شخصی راه‌اندازی کنیم، عنوان کرد: هم‌اکنون مشکل سرمایه وجود ندارد و تنها نبود مجوز سازمان غذا و دارو و الکل موردنیاز تولید ژل ضدعفونی‌کننده سبب شده تا خط تولیدمان متوقف شود.

وی با بیان اینکه در صورت تأمین الکل موردنیاز می‌توانیم تولید روزانه بین ۱۵۰۰ تا ۵۰۰۰ ژل ضدعفونی‌کننده را به مرحله عمل برسانیم، خاطرنشان کرد: با این میزان تولید می‌توان نیاز کامل استان را تأمین و دیگر مشکلی در این برهه حساس برای تأمین ژل ضدعفونی‌کننده نداشته باشیم.

گرمابدری با اشاره به اینکه قیمت محصول عرضه‌شده به شهروندان به‌مراتب پایین‌تر و بهداشتی تر از نمونه‌های موجود در بازار است، اضافه کرد: هم‌اکنون نمونه‌های مشابه ژل ضدعفونی‌کننده ۲۵۰ سی‌سی در بازار بندرعباس تا ۸۰ هزار تومان عرضه می‌شود درحالی‌که تولید این شرکت با قیمت ۳۰ هزار تومان عرضه خواهد شد و از لحاظ بهداشتی هم دقیق‌تر و ایمن‌تر خواهد بود.

وی با بیان اینکه گلیسیرین، سی ام سی، الکل، آلوئه‌ورا و اکالیپتوس مواد مصرفی در ژل ضدعفونی‌کننده تولیدی این شرکت را شامل می‌شود، اظهار کرد: هم‌اکنون در تولید الکل با مشکل شدید مواجه هستیم و در صورت دریافت و تأمین الکل و اخذ دریافت مجوز موقت فعالیت می‌توانیم به‌راحتی نیاز بازار هرمزگان به ژل ضدعفونی‌کننده را تأمین کنیم.

این تولیدکننده فرآورده‌های بهداشتی با اشاره به اینکه عدم‌حمایت مسئولین سبب سرخوردگی و بی‌انگیزگی می‌شود، تصریح کرد:یک ریال تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده‌ایم و با دانش بومی تاکنون پیش رفته‌ایم و از مسئولان تقاضا دارم با حمایت از این تولیدی زمینه سوءاستفاده برخی افراد را در شرایط کنونی از میزان تقاضا مردم به ژل ضدعفونی‌کننده را قطع کنند.

وی در پایان گفت: اگر ۲۰۰ لیتر الکل موردنیاز برای تولید روزانه تأمین شود می‌توان ۱۵۰۰ ژل ضدعفونی‌کننده تأمین کرد و این مهم تنها با حمایت مسئولان محقق می‌شود زیرا برای تأمین الکل موردنیاز تولید با مشکل شدید مواجه هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس ژل ضدعفونی کننده هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است

ایسنا/هرمزگان با گذشت چند روز از مطالبه فعالان رسانه شهرستان میناب مبنی بر عدم دعوت در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم که در روستای کردر رضوی شهرستان میناب برگزار شد، هنوز هیچ پاسخی از سوی دبیر جشنواره داده نشده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا در هرمزگان، با گذشت چند روز از گلایه و مطالبه فعالان رسانه شهرستان میناب مبنی بر عدم دعوت در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم که در روستای کردر رضوی شهرستان میناب برگزار گردید هنوز هیچ پاسخی از سوی دبیر جشنواره داده نشده است و فعالان رسانه این شهرستان به این اقدام مذکور اعتراض‌هایی دارند.

 بهرام رضائی فعال رسانه‌ای شهرستان میناب امروز ۶ اردیبهشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان با ابراز گلایه از بی‌اعتنایی دبیر جشنواره آسمان هشتم به اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان میناب اظهار کرد: رسانه یک ابزار تاثیرگذار در افکار عمومی و فرهنگ جوامع است که نادیده گرفتن آن فاصله گرفتن از دیپلماسی فرهنگی است.

وی افزود: رسانه می‌تواند در تبیین و ترویج ارزش‌های فرهنگی کشور و در توسعه روابط فرهنگی و در فراهم آوردن بستر و زمینه ای برای مطالعه آداب و رسوم و سنن فرهنگ ها در همه نقاط کشور نقشی عمده داشته باشد.

عضو هیات مدیره خانه مطبوعات هرمزگان گفت: این عدم پاسخگویی اعتنایی و بی‌احترامی به خبرنگاران شهرستان است که به وسیله دبیر جشواره آسمان هشتم رقم خورده‌است و این اقدام را رسانه‌ها نمی‌پذیرند و خواستار پیگیری این موضوع از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان هستند.

علی نجفی پیشکسوت و فعال رسانه‌ای مینابی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: این رفتار مسئولان جشنواره در خصوص رسانه‌های میناب به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

وی اذعان کرد: گزینش کردن خبرنگاران برای حضور در این جشنواره با هدف کمرنگ جلوه دادن نقش رسانه‌ها در شهرستان میناب و در تضاد با قوانین و اصول مصرح در باب آزادی مطبوعات و رسانه‌ها است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگران رکن تولید هستند
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • عدم پاسخگویی مسئولان جشنواره آسمان هشتم در میناب بی‌اعتنایی به رسانه‌ است
  • آب مهمترین مسئله در شرق اصفهان است