Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ‌ براساس مطالعه‌ای که روز سه شنبه در نشریه «نشنال ساینس ریویو» منتشر شد به نظر می‌رسد ویروس کرونا دو گونه اصلی دارد. این دو گونه بر اساس موقعیت جغرافیایی و نوع انتقال در کشور‌های مختلف اثری متفاوت از مرگ و میر را ثبت می‌کنند. دانشمندان چینی در این تحقیق جدید نشان دادند که دو نوع مجزا از کرونا تاثیر متفاوتی بر بدن دارند: یکی از آن‌ها تهاجمی‌تر از دیگری است و می‌تواند باعث آلوده شدن افراد به شکل گسترده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس یافته‌هایی که روز سه شنبه در نشریه «نشنال ساینس ریویو» منتشر شد، به نظر می‌رسد ویروس کرونا دو گونه اصلی دارد. این دو گونه بر اساس موقعیت جغرافیایی و نوع انتقال در کشور‌های مختلف اثری متفاوت از مرگ و میر را ثبت می‌کنند. دانشمندان چینی در این تحقیق جدید دریافته اند که دو نوع مجزا از کرونا تاثیر متفاوتی بر بدن دارند: یکی از آن‌ها تهاجمی‌تر از دیگری است و می‌تواند باعث آلوده شدن افراد به شکل گسترده شود.بیشتر بخوانید: روند ابتلا به کرونا در چین بازهم نزولی شد مطالعه اولیه که توسط محققان دانشکده علوم زیستی دانشگاه پکن و مؤسسه پاستور شانگ‌های تحت نظارت آکادمی علوم چین انجام شده است، نشان داد که این عفونت به دو نوع اصلی تبدیل شده است که نام آن‌ها L و S است.

نوع L، که تهاجمی‌تر است و در مراحل اولیه شیوع ووهان (مرکز اصلی ویروس) شیوع بیشتری داشت و حدود ۷۰ درصد از داده‌های آنالیز شده را به خود اختصاص می‌داد. حدود ۳۰ درصد از داده‌ها با نوع S مرتبط بودند، که کمتر تهاجمی به حساب می‌آمدند.

محققان دریافتند شیوع نوع L پس از اوایل ژانویه کاهش یافته است. نوع S، که "نسخه دیرینه" یا قدیمی‌تر کرونا ویروس محسوب می‌شود اکنون بیشتر رایج است. محققان توضیح دادند که این مسئله می‌تواند کمک کند که بیمارستان‌ها و یا درمانگاهها، ضمن شناسایی نوع کرونا، درمان بیماران آلوده به ویروس نوع L را که مرگبارتر محسوب می‌شود در اولویت درمانی خود قرار دهند.

اکنون سوالی که مطرح می‌شود، این است که "اگر نوع L از نوع S پرخاشگرتر است، چرا شیوع نوع L نسبت به نوع S در ووهان کاهش یافته است؟ "پژوهشگران معتقدند که یک توضیح احتمالی این است که از ژانویه سال ۲۰۲۰، دولت‌های مرکزی و محلی چین اقدامات پیشگیری و کنترل سریع و جامعی را انجام داده اند.

این گروه از دانشمندان چینی ۱۰۳ ژنوم کرونا را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و جهش‌ها را در ۱۴۹ سایت در سراسر داده‌ها شناسایی کردند تا به نتایج فعلی رسیدند. محققان گفتند، برای ایجاد درک بهتر از تکامل و شیوع ویروس، مطالعات دیگری لازم است. لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rjc خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا تهاجمی تر دو گونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • دنبال فوتبال تهاجمی هستیم
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت