Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@03:04:54 GMT

خبر 20 چهارشنبه 14 اسفند

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۷۹۵۷

‍‍‍‍‍‍

ممنوعیت های مسافرتی و گردشگری کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا؛ بسیج علیه کرونا؛ توضیح وزیر بهداشت درباره آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا؛ انتقاد رئیس جمهور از کاسبان کرونا؛ تعویق جشنواه جهانی فیلم فجر و جشنواره ملی کتاب دفاع مقدس ... از عناوین این بخش خبری بود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا اعلام کرده اسکان مسافران در اماکن ورزشی و گردشگری، مدارس، خوابگاه‌های دانشجویی، اقامتگاه‌های دولتی و زائرسرا‌ها و همچنین برپایی کمپ‌های مسافرتی در همه استان‌ها ممنوعه .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مسئولان استان‌های گردشگر پذیر از جمله استان اصفهان، مازندارن اردبیل فارس خراسان رضوی هم اعلام کردن با توجه به شیوع ویروس کرونا، امکان پذیرش و اسکان مسافر نوروزی رو ندارن.

ظرفیت سازمان‌های مردمی از جمله بسیج به کمک طرح ملی مبارزه با کرونا میاد ... وزیر بهداشت با تاکید بر این موضوع گفت در این طرح شناسایی موارد مشکوک به کرونا، از طریق پرونده الکترونیک سلامت در دستور کاره و مراجعه به خانه‌ها مختص موارد ویژه است.   دکتر نمکی درباره آمار افزایش شمار جان باختگان و مبتلایان به کرونا در چند روز اخیر هم توضیح داد   رئیس جمهور در نشست هیئت دولت گفت به پشتوانه پزشکان و پرستاران متخصص و همکاری مردم با حداقل آسیب از مشکل کرونا عبور می‌کنیم ... آقای روحانی با انتقاد از کاسبان کرونا اضافه کرد: در حالیکه همه برای پیروزی بر این بیماری دست به دست هم داده اند، متاسفانه برخی، ماسک و لوازم مورد نیاز رو احتکار می‌کنند و برخی، با دروغ پراکنی موجب نگرانی و التهاب میشن.   رئیس جمهور اشاره‌ای هم به بخش آموزش کرد و گفت: خوشبختانه فضای مجازی و صدا و سیما فضای مناسبی رو برای آموزش دانش‌آموزان آماده کرده اند ... رئیس جمهور ضمن قدردانی از کشور‌های کمک کننده ایران در مبارزه با کرونا گفت: متأسفانه آن‌هایی که دارو و مواد غذایی رو هم به مردم ایران تحریم کرده اند، حالا با ماسک دلسوزی ظاهر شده اند.   رئیس جمهور پیش از نشست دولت، یک اصله نهال سیب در محوطه مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد کاشت ... آقای روحانی همچنین از طرح هزار و ۲۹۰ هکتاری جنگل کاری در قالب طرح کمربند سبز پیرامون تهران بهره برداری کرد.   رنگ و بوی مناجات در تب و تاب مجازی شیوع کرونا ... البته کاربران فضای مجازی تصاویر ویژه ای هم از مهربانی و همدلی مردم برای شکست کرونا منتشر کردن . (گزارش)    آخرین خبرها از اقدامات و تصمیمات اتخاذ شده برای تسهیل امور مردم و مقابله با شیوع کرونا ... معاون اول رئیس جمهور، لغو سفرهای خارجی کارکنان برای شرکت در همایش‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی رو به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد ... معاون درمان وزارت بهداشت هم گفت : هرگونه تعطیلی مؤسسات پزشکی و مطب پزشکان تخلفه.
رؤسای سه اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، اعمال حمایت‌های ویژه از بخش‌های مختلف اقتصادی رو خواستار شدن ... شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی ، ساعت کاری بانک‌های عضو شورا در کشور رو به مدت یک هفته دیگه کاهش داد ... قراره این بانک ها از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ به مشتریان خدمت رسانی می کنن ... وزیر نیرو از تمهیداتی گفته که برای رعایت حال شهروندان در پرداخت حق انشعاب و هزینه قبوض در نظر گرفته شده

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انعقاد قرارداد استفاده از دوربین حرارتی تشخیص دمای بدن با اماکن پرتردد خبر داد و گفت : با نصب این دوربین ها در یکی دو روز آینده ، دمای بدن افراد در ورودی اماکن عمومی همچون مترو، فرودگاه و بیمارستان‌ها رصد میشه .
سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر و جشنواره ملی کتاب دفاع مقدس به تعویق افتاده ... پلیس راهور هم اعلام کرده : برای جلوگیری از ازدحام در مراکز شماره‌گذاری، مدارک خرید و فروش خودرو بین طرفین معامله تا 15 اردیبهشت اعتبار داره ... رانندگانی که اعتبار گواهینامه‌ یا معاینه فنی‌ خودروی اونها به اتمام رسیده، تا 15 اردیبهشت نیاز به تمدید ندارن ... کلاس‌های آموزش رانندگی هم لغو شده.
توزیع مواد ضدعفونی‌کننده رایگان هم بین 80 هزار راننده تاکسی پایتخت آغاز شده ... آموزش تاکسیرانان از طریق اداره کل سلامت شهرداری و کارشناسان دانشگاه تهران در حال انجامه.   براساس آمار سازمان بهداشت جهانی، ایران بعد از چین بیشترین تعداد بهبود‌یافتگان کرونا رو در جهان داره ... رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت امروز آخرین آمار بهبودیافتگان رو 552 نفر اعلام کرد. یعنی شش برابر شمار جان باختگان.   در نشست هیئت دولت، ابعاد مختلف ویروس کرونا و تأثیراتش بر حوزه‌های مختلف بررسی شد ... هیئت دولت از مجاهدت‌های کادر پزشکی و پرستاری کشور در مقابله با ویروس کرونا قدردانی کرد ... با موافقت هیئت دولت ، رسیدگی به اختلافات طرح‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی با پیمانکاران و مشاوران به شورای‌عالی فنی سازمان برنامه و بودجه ارجاع شد.   رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه اعلام کرد این هفته نماز جمعه در مراکز استان‌ها برگزار نمیشه ... در شهر‌های دیگه هم کمیته‌ای درباره برگزاری نماز جمعه تصمیم‌گیری میکنه.   وزیر راه و شهرسازی از تکمیل و واگذاری 14 بیمارستان به وزارت بهداشت خبر داد و گفت: این بیمارستان ها هم برای خدمات دهی بهتر به کمک میان.   ویروس کرونا به هشتاد و دومین کشور هم رسید ... فارو - مجمع الجزایری در شمال اروپا - تازه ترین کشوری ست که ابتلا به کرونا رو گزارش کرده ... تاکنون 94 هزار و 200 نفر در جهان مبتلا شدن که 51 هزار و 187 نفر از اونها بهبود یافتن ... در چین البته روند شیوع و شمار فوتی های روزانه رو به کاهشه.   در چین نخستین عمل پیوند ریه، بر روی بیمار مبتلای کرونا انجام شد ... ابتلای این بیمار 66 ساله حدود سی روز پیش تایید شد ... بیشترین افزایش شمار مبتلایان به کرونا ، در یک روز گذشته ، در کره جنوبی ثبت شده ... شمار مبتلایان در این کشور به 5 هزار و 328 نفر افزایش یافته ... در اروپا هم شمار جان باختگان و مبتلایان صعودیه ... تعداد جان باختگان در ایتالیا به 79 رسیده ... در فرانسه برای جلوگیری از شیوع کرونا 120 مدرسه تعطیل شدن از 35 هزار نفر از مردم در برخی مناطق هم خواسته شده در منازل بمونن ... سرایت ویروس کرونا به مقر اتحادیه اروپا باعث لغو همه نشست‌ها در ساختمان این اتحادیه شد ... در فرانسه ، آلمان ، انگلیس ، هلند ، نروژ ، کانادا ، اتریش و اسپانیا شمار مبتلایان افزایش یافته .   در استرالیا هم کرونا قفسه های فروشگاهها رو خالی کرده ... با هجوم مردم این کشور اقلام بهداشتی و برخی مواد غذایی نایاب شده ... نخستین مورد ابتلا در آرژانتین و شیلی هم ثبت شده ... در امریکا هم شمار جان باختگان این ویروس به 9 نفر و شمار مبتلایان به 128 نفرسیده ... مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا به مردم این کشور درباره افزایش ابتلا به کرونا هشدار داده   تقدیر برخط از خدمات و ایثار شبانه روزی مدافعان سلامت از خیابان های شهر ... مردم قدرشناس از هر فرصتی برای تشکر از پزشکان و پرستاران استفاده می کنن . (گزارش)    دیپلماسی هم رنگ کرونا گرفت ... وزیر امور خارجه در تماس های تلفنی جداگانه با وزرای خارجه نروژ، اتریش ، سوئیس ، روسیه و پاکستان درباره آخرین وضع شیوع کرونا در جهان تبادل نظر کرد ... در این رایزنی، بر همکاری برای مقابله با کرونا تاکید شد .
رشد ده هزار واحدی شاخص بازار سرمایه ... شاخص‌کل بورس در پایان معاملات امروز با 10 هزار و 930 واحد افزایش به 555 هزار و ۱۶5 واحد رسید.    نماینده دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت: ایران در حال جلوگیری از ایجاد بدعتی خطرناک در آژانسه که می‌خواد به مطالب جعلی سرویس‌های جاسوسی اعتبار ببخشه ... غریب‌آبادی اضافه کرد : آمریکا و رژیم صهیونیستی با اعمال فشار بر آژانس در تلاشند روابط و همکاری‌ سازنده میان آژانس و ایران را با اخلال مواجه کنند ... نماینده دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت : چنانچه کشورها مقابل این‌گونه توطئه‌ها اقدام اساسی نداشته باشن ، حاکمیت ملی آنها مخدوش خواهد شد.   سخنگوی سازمان انرژی اتمی هم گفت: مواضع ما روشن و مشخصه و خارج از مبانی حقوقی هم رفتار نمی کنیم .   شمار جان باختگان گردباد در «تنسی» آمریکا به ۲۵ نفر رسیده ... دستکم 38 نفر هم ناپدید شدن ... گردباد خسارات زیادی هم به زیرساخت های این شهر وارد کرده ... سرعت گردباد به حدی بود که ده ها هواپیما رو در فرودگاه نشویل به اطراف پرتاب کرده   حمله گسترده میلیون ها ملخ به زمین های کشاورزی در پاکستان محصولات زراعی رو از بین برده ... بهای محصولات کشاورزی در پاکستان افزایش یافته ... دولت پاکستان برای مقابله با حمله ملخ ها، حالت فوق العاده اعلام کرده.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: خبر 20 خبر مشروح شمار جان باختگان شمار مبتلایان ویروس کرونا شیوع کرونا رئیس جمهور هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد

همشهری آنلاین - مریم سرخوش: بروز عوارض نادر با تزریق واکسن آسترازنکا شامگاه دوشنبه (10 اردیبهشت 1403) مورد تایید شرکت سازنده آن هم قرار گرفت. عوارضی که پیشتر از سوی کشورهای مصرف‌کننده به ویژه‌ اروپایی‌ها مطرح و حتی در کوران واکسیناسیون جهانی علیه پاندمی کرونا، تزریق آن را متوقف هم کرده بودند. حالا شرکت آسترازنکا گفته که این واکسن می‌تواند باعث بروز عوارض نادر جانبی از جمله لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خونی (TTS) شود. آنها گفته‌اند که خطر مرگ ناشی از TTS با ترزیق واکسن آسترازنکا یک در یک میلیون نفر است.

این در حالی است که تقریبا 12درصد واکسن‌های وارداتی به ایران هم آسترازنکا بود، چیزی حدود 25 میلیون دوز، به همین دلیل یک نگرانی جدید از تزریق این واکسن در اذهان عمومی شکل گرفته. نگرانی‌ای که البته به گفته متخصصان تنها در صورت بروز عوارض در همان روزها و هفته‌های ابتدایی تزریق واکسن جدی است اما با گذشت دو سال از زمان تزریق و نبود علائم، دیگر خطری وجود ندارد.

به جز این نگرانی، پیگیری همشهری آنلاین از چند متخصص حوزه واکسن‌ها عیان‌کننده یک وضعیت عجیب دیگر هم هست، این‌که انتشار این خبر باعث شده که بسیاری از دریافت‌کنندگان آسترازنکا، اکنون سایر مشکلات جسمانی‌شان را هم با این واکسن مرتبط بدانند، اما کارشناسان حوزه سلامت می‌گویند که چنین چیزی مورد تایید نیست و در حال حاضر یک عارضه درباره این واکسن مورد تایید قرار گرفته؛ لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خونی. هر چند که فواید تزریق واکسن‌ها نسبت به عوارض آن آنقدر بالاست که در بحران پاندمی‌ها نادیده گرفته می‌شوند. صبج امروز هم بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت در پاسخ به خبرنگاران درباره عوارض واکسن‌های کرونا گفته «واکسن‌ها از روش‌های مختلف تامین شد و از عمده‌ترین واکسن‌ها سینوفارم چینی بود که نزدیک به 155 میلیون دوز در کشور تزریق شد و کم‌عارضه‌ترین هم بود. کمیته واکسن هم عوارض را رصد می‌کند و حداقل ضایعات را در کشور داشتیم.»‌

اولین مرگ‌های آسترازنکایی

موج توقف تزریق واکسن‌های آسترازنکا در اروپا از اسفند 99 آغاز شد، ابتلا نروژ، ایسلند، بلغارستان، اتریش، هلند،‌ دانمارک و ایرلند و پس از آنها، فرانسه، آلمان و بریتانیا، استونیا، لیتوانی، لوکزامبورگ، رومانی و لاتویا دستور توقف واکسیناسیون با این واکسن را دادند.

همان زمان اتریشی‌ها از مرگ یک پرستار به دلیل اختلال انعقاد خون بعد از تزریق آسترازنکا خبر دادند، پس از آن هم مصرف‌کننده دیگری در این کشور دچار آمبولی ریه شد. همزمان در دانمارک هم یک مرگ و بروز خونریزی مغزی در بیمار دیگر ناشی از تزریق واکسن ثبت شد. مرگ‌هایی که به صورت موردی در دیگر کشورها هم گزارش می‌شد و توقف واکسیناسیون با آسترازنکا.

آکادمی علمی استرازنکا البته از همان زمان که بحث عوارض قلبی و مرگ‌های ناشی از ترزیق واکسن آسترازنکا مطرح شد، اعلام کرد خطر مرگ ناشی از TTS (ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون) یک در یک میلیون نفر است و خطر ریسک ابتلا به TTS هم در کل جهان کمتر از 30 در یک میلیون نفر.

این در حالی است که تا پاییز 1402 و بر اساس آمارهای جهانی ۱۳ میلیارد و ۲۷۰ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۳۳۲ واکسن کرونا در کشورهای مختلف تزریق شده که بخش زیادی از آنها را سینوفارم چین و رتبه دوم هم به آسترازنکا تعلق دارد. البته آسترازنکا رتبه‌دار توزیع واکسن در کشورهای مختلف (185 کشور) است و پس از آن فایزر، مدرنا، جانسون‌جانسون و سینوفارم قرار دارند.

هشدار تزریق واکسن در ایران

در ایران هم در ماه‌های نخست شروع واکسیناسیون و ارزیابی‌های اولیه توصیه‌هایی به عدم تزریق واکسن آسترازنکا برای گروه‌های سنی خاص -افراد زیر 40 تا 50 سال به ویژه زنان مطرح شد. البته که با توجه به واردات قابل توجه واکسن چینی (سینوفارم) و بدقولی سازمان جهانی بهداشت در اعطای واکسن‌های سبد کووکس (عمده آنها واکسن‌ آسترازنکا بود) به ایران باعث شد که نزدیک به 70 درصد مردم ایران واکسن‌ چینی را تزریق کنند و آسترازنکا در رتبه دوم قرار بگیرد.

کیانوش جهانپور، سخنگوی سابق وزارت بهداشت در این باره به همشهری توضیح بیشتری می‌دهد و می‌گوید: شرکت آسترازنکا به بروز عوارض نادر جانبی از جمله لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خونی با تزریق این واکسن اشاره کرده که مساله جدیدی هم نیست. این موضوع در ماه‌های نخست شروع واکسیناسیون و ارزیابی‌های اولیه در برخی افراد به ویژه در گروه‌های سنی و جنسیتی خاص مطرح شد.

او ادامه می‌دهد: اساسا مجوز تلقیح این واکسن و سایر واکسن‌های کرونا در بدو امر تا ماه‌ها چه در بریتانیا چه اروپا و آمریکا، حتی سایر کشورها مجوز مصرف اضطراری بود که شرایط خود را دارد. همان زمان هم کمیته ملی وقت واکسیناسیون علیه کووید19 در ایران هشدارهایی به ویژه برای افراد زیر 40 سال را مطرح کرد. چون واکسن آسترازنکا به دلیل همین عوارض ولو نادر در همان ماه‌های نخست در کشورهای اروپایی نیز با فراز و نشیب‌هایی روبرو شد و در بسباری از کشورها برای گروه‌های سنی زیر 40 بعضا 50 سال هشدار داده شده بود.

آثار یک سیاست‌ اشتباه

جهانپور در این باره به یک سیاست‌گذاری اشتباه هم اشاره می‌کند و می‌گوید: فضای غبارآلود رسانه‌ای و تلاش برخی افراد برای وارونه‌نمایی موضوع، برخی سوء‌برداشت‌ها را در پی داشت. چنان که حتی برخی افراد را به سمت تزریق این واکسن در کشورهای همجوار با صرف هزینه بالا کشاند. از سوی دیگر برخی افراد برای این‌که آسترازنکا تقریبا در فهرست مورد تایید اغلب کشورها برای مسافرت قرار داشت، حتی در گروه‌های سنی زیر 50 یا 40 سال داوطلبانه و مصرانه مبادرت به تهیه این واکسن و تلقیح آن کردند.

او درباره میزان تزریق این واکسن در کشور هم بیان می‌کند: حدود 10درصد واکسن‌های تزریق شده در کشور به آسترازنکا تعلق داشت. مبدا این واکسن شرکت آسترازنکا در بریتانیا بود و به نوعی ابتدا تحت عنوان آکسفورد-آسترازنکا مشهور بود. در کشورهای مختلف بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن تولید و ترزیق شده. کشورهای اروپای شرقی و جنوبی حتی جنوب شرقی آسیا هم این واکسن تولید کرده‌اند. سهمیه ایران از کووکس هم عمدتا آسترازنکا بود که محموله‌های آن از ایتالیا و مجارستان و ژاپن و کره‌جنوبی وارد ایران شد.

فواید واکسن‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت

این پزشک تاکید می‌کند: نباید از نظر دور داشت که هر واکسنی می‌تواند، عوارضی جانبی داشته باشد اما در عین حال باید بپذیریم، همین واکسن‌ها بسیاری از اپیدمی‌های مزمن را نابود کرده‌اند، این عوارض نه چندان شایع، خاص این واکسن نبوده چنانکه در مورد واکسن آمریکایی جانسون و جانسون هم بروز عوارض بیشتری مطرح شد و این واکسن عملا در خود ایالات متحده محدود و متوقف شد. تبعا مجوز مصرف اضطراری در شرایط خاص و اضطراری پاندمی و همه‌گیری کرونا صادر شده و این قابل قیاس با وضعیت عادی یا مطالعات پسینی در مورد یک واکسن نیست.

جهانپور با بیان این که مقایسه میزان حفاظت ایجاد شده از این واکسن‌ها با عوارض احتمالی آن همچنان برای استفاده از این واکسن‌ها ولو مشروط، گریزناپذیر است و باید آن را با اطلاعات و یافته‌های آن زمان باید سنجید، ادامه می‌دهد: اما همین اطلاعات هم حکایت از آن داشت و دارد که اولا واکسن آسترازنکا و جانسون و جانسون به ویژه برای گروه‌های سنی زیر 40 سال پرعارضه‌تر از واکسن‌های ایرانی ارزیابی می‌شدند، چنانکه شواهد و یافته‌های بعدی واکسیناسیون با این واکسن و واکسن‌های ایرانی مانند کووایران برکت، پاستوکووک، فخرا، اسپایکوژن و... که با فناوری‌های متفاوتی تهیه شده بودند نشان از آن داشت و دارد که واکسن‌های ایرانی به مراتب کم عارضه‌تر و چه بسا با قبلیت مصون‌سازی بالاتری بودند.

او البته تاکید می‌کند که هنوز هم واکسن آسترازنکا به رغم عوارض جانبی نادر آن یکی از موثرترین واکسن‌ها در محافظت از جان میلیون‌ها نفر به‌شمار می‌رود و با توجه به گستره تولید و توزیع انبوه آن در 5قاره نقش موثری در مهار همه‌گیری کرونا در بسیاری از کشورها داشته است.

آسترازنکا رتبه‌دار توزیع واکسن در 185 کشور جهان است و پس از آن فایزر، مدرنا، جانسون و جانسون و سینوفارم قرار دارند نگران باشیم؟

جهانپور به یک نکته دیگر درباره بروز نگرانی در تزریق‌کنندگان این واکسن‌ها هم اشاره می‌کند و می‌گوید:‌ عمده عوارض نادر آسترازنکا محدود به ساعات، روزها و هفته‌های نزدیک به تلقیح بروز کرده و تقریبا برای عموم افرادی که دچار عوارض احتمالی نشده‌اند بعد از ماه‌ها و نزدیک دو سال از زمان تزریق جای نگرانی وجود ندارد. اگر کسی این واکسن را ترزیق کرده و طی ماه‌های گذشته عوارضی نداشته، انتظار بروز عوارض خاص نمی‌رود. معدود موارد عوارض که در ایران به ویژه در جوانان مشاهده شده هم مانع از آن نیست که کماکان این واکسن را واکسنی موفق در پیشگیری از کرونا و مقابله با کوید19 ندانیم.

البته به گفته این پزشک در حال حاضر واکسن‌های مؤثر، بروزرسانی شده و با عوارض کمتری مثل برکت پلاس در ایران داریم که می‌تواند رافع ایمن‌تر و مؤثرتری برای مشکلات بعدی و احتمالی ناشی از سویه‌های جدید کرونا داشته باشد. در عین اینکه باید این روند بروزرسانی و حمایت از استمرار توسعه و تحقیق واکسن‌های ایرانی کرونا حمایت شود و ادامه داشته باشد.

او درباره این که گفته می‌شود، برخی کشورها این واکسن را برای مردم خودشان استفاده نکردند و به ایران هدیه دادند هم می‌گوید: به هیچ عنوان درست نیست، آسترازنکا بعد از سینوفارم چین، دومین واکسنی بود که در بسیاری از کشورها تولید و مصرف شد. سایت‌های متعدد تولید این واکسن در کشورهای مختلف وجود داشت، از جمله ژاپن، کره جنوبی و حتی هند. در اروپا هم علاوه بر بریتانیا در کشورهایی از جمله ایتالیا، مجارستان و آلمان هم تولید این واکسن صورت گرفت. در آمریکای شمالی و لاتین هم به شدت مورد استفاده بود و آمار تزریق آن در هند هم بالا بود.

بیشتر بخوانید

حالا وقت پاسخ به ابهامات کروناست سکته‌های مغزی و قلبی این روزها به واکسن‌های کرونا ربط دارد؟ حذف ۲ واکسن کرونا در ایران خداحافظی با آسترازنکا در ایران

کد خبر 848793 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها واکسن آسترازنکا خبر مهم كرونا در ايران سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • پیکر شهید تازه تفحص شده با حضور پرشور مردم همدان تشییع شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • چند درصد چک‌ها در اسفند ۱۴۰۲ برگشت خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد