Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: انتظار داریم طی روزهای آینده روند بستری ها در بیمارستان‌ها به علت ابتلا به کرونا ویروس افزایش پیدا کند و به احتمال زیاد تا اوایل عید امسال استان کرمان و کشور درگیر کرونا ویروس باشند.

دکتر "نوذر نخعی" در گفت و گویی درباره وضعیت استان کرمان در مواجه با ویروس کرونا گفت: هم اکنون شهرهای کرمان، زرند، رفسنجان و ارزوئیه در استان کرمان درگیر با آمار مثبت کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به دلیل ترددهای درون استانی، هیچ شهری در استان کرمان از این ویروس مصون نخواهد بود تصریح کرد: شیوع این بیماری هیچ ارتباطی با وضعیت آب و هوای مناطق مختلف استان ندارد و قطعا در روزهای آینده اسم شهرستان های دیگر در شمال و جنوب استان درگیر با این ویروس را خواهیم شنید.

این متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه مردم نباید درگیر اعداد ناشی از ابتلا به این ویروس شوند افزود: باید مردم به این موضوع دقت کنند که ویروس کرونا هم اکنون وارد استان کرمان شده و همین کافی است که نهایت اقدامات پیشگیرانه را داشته باشیم زیرا مبتلایان به کرونا ویروس همگی به بیمارستان ها مراجعه نمی کنند و در ۸۰ درصد افراد جامعه، این ویروس دارای علائم خفیف هستند.

رفتار کرونا ویروس قابل پیش بینی نیست

نخعی با تاکید بر اینکه باید بپذیریم که استان کرمان هم اکنون آلوده به کرونا ویروس است اظهار کرد: رفتار این ویروس قابل پیش بینی نیست اما باید از تجربه کشور چین استفاده کرد. ویروس کرونا از اوایل آذرماه امسال در کشور چین آغاز شد و از ماه دوم آغاز این بیماری، به صورت ناگهانی این اپیدمی بالا گرفت و طی یک ماه مبتلایان به کرونا ویروس روند افزایشی پیدا کرد و بعد از یک روند ثابتی، هم اکنون حالت کاهشی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در استان کرمان و کشور فاز اول رفتاری ویروس کرونا طی شده و وارد مرحله دوم شده ایم اظهار کرد: انتظار داریم طی روزهای آینده روند بستری ها در بیمارستان ها به علت ابتلا به کرونا ویروس افزایش پیدا کند و به احتمال زیاد تا اوایل عید امسال استان کرمان و کشور درگیر کرونا ویروس باشند.

مردم برای نوروز ۹۹ در فکر سفرهای نوروزی نباشند

مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه مردم برای نوروز ۹۹ در فکر سفرهای نوروزی نباشند اظهار کرد: پیش بینی می کنیم در ایام عید نیز این بیماری را داشته باشیم و قطعا ادامه دار شدن یا نشدن این اپیدمی به رفتار و نقش مردم بستگی دارد.

این متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در کشور چین، استان هایی که مردم همکاری بیشتری داشتتند، درگیری آنها نیز کمتر بوده است افزود: باید مردم موضوع کرونا ویروس را جدی بگیرند.

تب، سرفه، تنگی نفس و کوفتگی و درد عضلات از علائم بارز کرونا ویروس

نخعی در بخش دیگری از صحبت های خود به علائم دقیق این بیماری اشاره کرد و گفت: تب، سرفه، تنگی نفس و کوفتگی و درد عضلات از علائم بارز کرونا ویروس است.

وی با بیان اینکه این ویروس در افراد در ابتدا با تب های بالا آغاز و با سرفه های خشک و در نهایت کوفتگی و درد عضلانی و تنگی نفس ادامه پیدا می کند تصریح کرد: علائم بیماری کووید ۱۹ شبیه بیماریهای حساسیت، سرماخوردگی و آنفلوآنزاست، با این تفاوت که در این بیماری آب ریزش بینی کم ضمن آنکه مانند آنفلوآنزا که ناگهانی به سراغ افراد می‌آِید، علائم این بیماری کم کم و طی چند ساعت و یا چند روز در فرد ظاهر خواهد شد.

افزایش تعداد بستری های بیماران ناشی از ابتلا به این ویروس طی ۲ هفته آِنده

مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه طی ۲ هفته آینده تعداد بستری های بیماران ناشی از ابتلا به این ویروس بیشتر خواهد شد تصریح کرد: این بیماری واکسن ندارد اما پیشگیری امری بسیار مهم در مقابله با این ویروس است.

نخعی درباره برخی صحبت ها مبنی بر لزوم انجام تست تشخیص کرونا نیز گفت: اولا کیت تست تشخیص کرونا در کشور آنقدر زیاد نیست که همه بتوانند این آزمایش را انجام دهند ضمن آنکه این تست نیز فقط مخصوص کسانی است که در بیمارستان بستری هستند.

آزمایش تشخیص کرونا به هیچ عنوان در مطب ها صورت نمی گیرد

این متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه کرونا درمان قطعی ندارد و فهمیدن از نتایج مثبت و یا منفی تاثیری در درمان آن ندارد اظهار کرد: مردم نبایند به تست کرونا حساس باشند زیرا می تواند کرونا ویروس دارای علائم خفیف و یا زیاد باشد و همچنین باید تاکید کرد آزمایش تشخیص کرونا به هیچ عنوان در مطب ها صورت نمی گیرد و فقط در بیمارستان ها انجام می شود.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه طبق ژورنال های معتبر دنیا، این بیماری هیچ درمان اختصاصی ندارد افزود: پیشگیری امری بسیار مهم در مقابله با ویروس کرونا است و مهار این بیماری صرفا براساس پیشگیری است.

فاصله گذاری اجتماعی، رمز مقابله با کروناویروس

نخعی رمز مقابله با کرونا ویروس را بحث فاصله گذاری اجتماعی دانست و عنوان کرد: انتظار می رود مردم حتی المقدر در مجامع عمومی حضور پیدا نکنند.

مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه ویروس کرونا دیگر در استان کرمان بومی شده و دیگر خیلی موضوع انتقال از یک استان به کرمان معنا ندارد افزود: فاصله گرفتن اجتماعی امری بسیار مهم است که در این راستا قرنطینه خانگی موثر است

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی مردم در کرمان موضوع کرونا را هنوز باور نکرده اند افزود: آرایشگاه های زنانه یکی از مکان های خطرناک تر و ناقل این ویروس است که انتظار می رود در این ایام بسته باشند ضمن آنکه نازل های پمپ بنزین نیز می تواند از عامل های مهم دیگر انتقال این ویروس در جامعه است.

استفاده از ماسک بیشتر مشکل آفرین است

نخعی درباره کمبود ماسک در کرمان اظهار کرد: این کمبودها صرفا مربوط به استان کرمان و یا کشور نیست، بلکه کمبود ماسک موضوع جهانی است ضمن آنکه باید عنوان کرد که استفاده از ماسک بیشتر مشکل آفرین است. ماسک برای افراد عادی اصلا لازم نیست بلکه برای افراد بیمار و کسانی که از بیمار مراقبت می کنند توصیه می شود.

این متخصص پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره ماندگاری این ویروس این ویروس به صورت عادی و در شرایط معتدل مانند آب و هوای استان کرمان، ۹ روز بر روی سطوح می ماند و طبق مقالات منتشر شده دشمن این ویروس بر روی سطوح خشکی و مکان های آفتابی است هرچند که این موضوع قطعیت ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان کرونا ویروس استان کرمان استان کرمان ناشی از ابتلا بیمارستان ها تشخیص کرونا ویروس کرونا هم اکنون ضمن آنکه بستری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای 400 ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

کد خبر 6093463

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • پایان هفته بارانی برای کرمان