Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها برخی سوپرمارکت‌ها اقدام به فروش الکل باز می‌کنند که به عقیده متخصصین این اقدام تخلف است و باید با آن برخورد شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ با شیوع کرونا در ایران تب خرید مواد ضدعفونی کننده و الکل سفید بالا گرفته تا جایی که این روزها هیچ داروخانه‌ای این اقلام را ندارد و به تعبیری این اقلام برای مقابله با کرونا موجود نیست و اگر هم باشد با قیمت زیاد فروخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا برخی کاسبان سعی در ورود به این تجارت را کرده‌اند و برخی با احتکار و برخی با فروش مواد غیراستاندارد از نیاز مردم سوءاستفاده می‌کنند. روز گذشته برخی سوپر مارکت‌ها اقدام به فروش الکل به صورت دستی کردند و این مواد را در شیشه‌های آب معدنی به شهروندان می‌فروختند.

در این رابطه سوالات بسیاری به ذهن متبادر می‌شود که از آن جمله می‌توان به غیر استاندارد بودن، نامشخص بودن ماده فروخته شده، عدم غلظت استاندارد و سایر موارد اشاره کرد.

خبرنگار خبرگزاری برنا به سراغ برخی متولیان امر رفت.

فروش اقلام بهداشتیِ غیر استاندارد، تخلف تقلب در کسب است/ مردم شکایت کنند

سیدیاسر رایگانی در خصوص دستورالعمل این مرکز برای توزیع الکل دست ساز در سوپر مارکت‌ها گفت: توزیع الکل در سوپرمارکت‌ها با عنوان تداخل صنفی در تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و مردم می‌توانند شکایت خود را در تارنمای t135.ir ثبت کنند تا پس از تشکیل پرونده و دریافت نظر کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت رای پرونده صادر شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات در رابطه با فروش اقلام بهداشتی غیر استاندارد در مراکز مختلف اظهار داشت: فروش اقلام بهداشتی بدون استاندارد نیز مصداق عنوان تخلف تقلب در کسب است و به این تخلف نیز در تعزیرات حکومتی با ثبت شکایت مردمی و یا ارسال گزارش کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی، پرونده تشکیل و رسیدگی می‌شود.

سازمان غذا و دارو ورود نمی‌کند

شاهسوند، مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در این رابطه گفت: ما وظیفه نظارت بر داروخانه ها را بر عهده داریم.

او افزود: از این رو تجهیزات را به داروخانه‌ها توزیع می‌کنیم تا مردم آنان را از این مراکز دریافت کنند.

سوءاستفاده از الکل سفید انجام می‌شود/ فروش آزاد الکل سفید برای مردم مخاطره دارد

سلگی، متخصص حوزه بهداشت محیط، در این رابطه گفت: این‌گونه اقدامات قطعا غیر ایمنی است و نباید انجام شود

او افزود: به هر شکل مبادله کالایی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد چه مواد غذایی چه اقلام بهداشتی و آرایشی هر یک مقررات و قانون خاص خود را دارد و باید با آن‌ها برخورد شود.

این متخصص حوزه بهداشت محیط اذعان کرد: نمی‌شود هر کسی در هر ظرفی موادی بریزد و بگوید فلان ماده است و بفروشد. این گونه اقدامات غیر اصولی است و نباید انجام شود.

سلگی در رابطه با مرجع رسیدگی به این تخلفات افزود: واحدهای بهداشت محیط وابسته به وزارت بهداشت و درمان مرجع رسیدگی کننده هستند و طبق ماده 13 در بحث مواد خوردنی و آشامیدنی باید نظارت داشته باشند.

او با بیان اینکه در حالت عادی استفاده نادرست از اتانول می‌شود، گفت: حتی عرضه الکل سفید باید طبق ضوابط باشد و نباید در دسترس عموم قرار بگیرد.

این متخصص بهداشت محیط ادامه داد: توزیع این اقلام باید با ملاحظات انجام شود چراکه افرادی از الکل سفید سوءاستفاده می‌کنند و این اقدامات برای مردم خطر دارد.

سلگی با ارائه پیشنهادی بیان کرد: پیشنهاد ما این است که در شرایط حساس از ماده ضد عفونی کننده وایتکس یک درصد برای ضد عفونی استفاده شود.

او در پاسخ به این سوال که چنانچه این فروشگاه‌ها الکل برای ضد عفونی در اختیار مردم قرار بدهند، فروش آزاد آن چه مخاطراتی برای مردم دارد؟ گفت: الکل سفید با غلظت 70 درصد ضدعفونی کننده است. یکی از سو استفاده ها این است که ممکن است این اقلام غلظت لازم را نداشته و از 70 درصد کمتر باشد.

این متخصص بهداشت محیط تاکید کرد: بهتر است همه به سمت شستشو با آب و صابون بروند و در جایی که آب و صابون نباشد و یا بار آلودگی محیط زیاد باشد از مواد الکلی استفاده می‌شود وگرنه برای تمیز کردن باید از آب و صابون استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکل تعزیرات سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت کرونا کرونا در ایران الکل سفید اقلام بهداشتی غیر استاندارد بهداشت محیط الکل سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع

به گزارش صدای ایران از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه جلسه دیدار مردمی که با حضور شماری از فرماندهان پلیس راهور فراجا در مرکز ۱۹۷ برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز فرصتی دست داد تا با مردم بدون واسطه دیدار و گفتگو داشته باشیم و بنده و همکارانم تلاش کردیم تا جای ممکن و تا جایی که قوانین و مقررات اجازه می‌دهد به مشکلات و مطالبات مردم رسیدگی کنیم. در مجموع حدود ۱۵۰ نفر به شکل حضوری و حدود همین تعداد نیز به شکل تلفنی مشکلات خود را مطرح کردند. همچنین تعدادی نیز پیشنهاد یا تشکر داشتند. 

وی در خصوص بیشترین مطالبات مطرح شده از سوی مردم در این جلسه گفت: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم، مربوط به حوزه شماره گذاری خودرو‌ها و همچنین تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بود. اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی نیز از دیگر موارد مطرح شده بود. اما نکته مهم در مورد جریمه‌ها این بود که هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود، بلکه درخواست بخشش بود.

نور استاندارد چراغ خودرو چگونه است؟

رئیس پلیس راهور فراجا درپاسخ به پرسشی در مورد نور چراغ خودرو‌ها نیز گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از رنگ زرد و سفید باشد و چراغ فابریک خودرو‌ها از شرایط استاندارد برخوردار است. استفاده از چراغ با نور مطلقا سفید هم ممنوع است و باید از همان چراغ‌های استاندارد استفاده شود. البته رنگ چراغ ترمز باید قرمز باشد. همچنین استفاده از چراغ زنون برای خودرو‌ها مطلقا ممنوع است و اگر مشاهده شود ماموران پلیس نسبت به جریمه آن اقدام خواهند کرد. چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان به خصوص رانندگان مسیر مقابل خطر ایجاد کند. البته چراغ‌های فابریک خودرو‌ها مشمول جریمه نخواهد شد.

تغییر در ارکان خودرو غیرقانونی است

حسینی با تاکید بر اینکه هرگونه تغییر در ارکان خودرو غیرقانونی است، گفت: در مورد خودرو‌های آفرودی هم لازم است که این خودرو‌ها نیز باید تابع قوانین باشد و به هیچ عنوان تغییری در ساختار خودرو ایجاد نکنند. با تمامی خودرو‌هایی که در ارکان اصلی همچون چرخ، چراغ، ارتفاع و مواردی از این دست تغییر ایجاد می‌کنند برخورد خواهد شد و مشمول جریمه می‌شوند. همچنین باید تغییرات ایجاد شده را رفع کرده و خودرو را به حالت اولیه و استاندارد دربیاورند.

وی در خصوص کنار نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو‌ها نیز گفت: نصب هر گونه نوشتار، استیکر، برچسب و ... بر روی شیشه‌ها و بدنه خودرو ممنوعیت دارد و تنها استثنا برای خودرو‌هایی است که مربوط به بخش‌های تجاری و اقتصادی و یا امدادی هستند که آنها هم باید مجوز مربوطه را دریافت و ضوابط در مورد نصب برچسب را رعایت کنند. در این ضوابط ابعاد برچسب و ... مشخص است. در غیر این صورت هرگونه تصویر و نوشته تزئینی و ... روی خودرو، دودی کردن شیشه و ... ممنوعیت دارد و مشمول جریمه خواهد شد.


دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • بنوش و بمیر!
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش