Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان از توزیع داروی بیماران کرونایی با ثبت کد ملی در استان خبر داد و گفت: با طراحی سامانه توزیع دارو در داروخانه های گیلان امیدواریم مشکلات این بخش به زودی برطرف شود. ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مهدی شادنوش صبح امروز در جمع خبرنگاران از طراحی سامانه توزیع دارو در داروخانه های گیلان و توزیع داروی بیماران کرونایی با ثبت کد ملی خبر داد و اظهار داشت: تمام امکانات و تجهیزات وزارت بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا بسیج شده است و امیدواریم مشکلات به زودی رفع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان ضمن درخواست از پزشکان برای فعال کردن مطب‌هایشان و پذیرش بیماران عنوان کرد: تمهیدات لازم اندیشیده شده تا تمام کلینیک های خصوصی و درمانگاه ها پاسخگوی مردم باشند بنابراین بیماران با معرفی‌نامه این پزشکان می ‌توانند جهت بستری شدن به بیمارستان های استان گیلان مراجعه کنند.

شادنوش از تعیین 3 داروخانه برای توزیع دارو خبر داد و با بیان اینکه افراد نیازمند دارو با نسخه پزشک به این داروخانه ها مراجعه کنند تصریح کرد: یکی از مشکلات و چالش‌هایی که وزارت بهداشت با آن درگیر است فعالیت سودجویان در حوزه دارو و تجهیزات است که با ثبت کد ملی مردم از سوءاستفاده این افراد جلوگیری به عمل می‌آید.

تشدید مراقبت‌ها برای مبارزه با ویروس کرونا در گیلان؛ مردم کمتر از منازل خود خارج شونداسکان مسافران نوروزی در مدارس استان گیلان ممنوع شد‌مردم گیلان هنوز از لحاظ امکانات بهداشتی و ماسک با مشکل روبه‌رو هستند

وی با تأکید بر اینکه بیمارستان های ارجاعی شهرستان رشت به عنوان معین ارائه خدمات و بستری بیماران کرونایی و مشکوک از برخورد سرپایی با بیماران معاف شده‌اند ابراز داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شد تمام مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های گیلان از ساعت 7:30 تا 14:30 به مردم خدمات لازم را ارائه کنند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلان از رسیدگی به بیماران کرونایی توسط پنج مرکز خدمات جامع سلامت واقع در مناطق یک تا پنچ شهر رشت از هشت صبح تا 24 نیمه شب سخن گفت و افزود: در همین راستا 6 مرکز جامع خدمات سلامت شهری برای خدمات‌رسانی به شکل شبانه روزی در شهرستان رشت فعال شده‌اند.

وی عدم سفر به استان گیلان همزمان با اعلام تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در بسیاری از نقاط کشور را خواستار شد و عنوان کرد: از تمامی هموطنان انتظار داریم ضمن توجه بیشتر به هشدارهای صادرشده تا جایی که امکان دارد به گیلان سفر نکنند تا بتوانیم با همکاری خود مردم زمینه کنترل ویروس کرونا را فراهم سازیم.

شادنوش استفاده از ماسک توسط کسانی که علائم سرماخوردگی نظیر عطسه و سرفه دارند را برای ممانعت از انتشار ویروس لازم و ضروری تلقی کرد و بیان داشت: بر اساس توصیه پزشکان، شست‌وشوی مرتب و منظم دست‌ها با آب و صابون و حفظ فاصله یک‌متری با افراد 90 درصد خطر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد.

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در گیلان کاهش ساعات کار ادارات در استان را اقدامی خوب و مطلوب ارزیابی کرد و بیان داشت: امیدواریم با مجموعه اقداماتی که در حال انجام است بتوانیم تا یک ماه و یا 40 روز آینده گردش ویروس کرونا از یک فرد به فرد دیگر را محدود کنیم زیرا ادامه روند شیوع این بیماری به ضرر جامعه است.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماران کرونایی ثبت کد ملی ویروس کرونا نماینده تام توزیع دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد