Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@22:43:01 GMT

عدم دریافت اقساط سه ماهه کسب و کار‌های حقیقی و حقوقی

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۰۹۵۹

عدم دریافت اقساط سه ماهه کسب و کار‌های حقیقی و حقوقی

قربانی درباره اقدامات بانک مرکزی برای کمک به کسب و کارهای خسارت دیده از کرونا گفت: اقساط سه ماهه بهمن و اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹کسب و کار‌های حقیقی و حقوقی دریافت نمی شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، پیمان قربانی شب گذشته (چهارشنبه 14 اسفند) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به وضعیت کرونایی در کشور و مشکلات ایجاد شده برای اصناف به اقدامات بانک مرکزی برای جبران یا کاهش خسارات وارده به کسب و کارها اشاره کرد و گفت: پیرو آثار منفی ویروس کرونا در جامعه و کسب و کار‌ها و بازار مالی کشور بانک مرکزی در راستای حمایت از کسب و کار‌ها اعم از حقیقی و حقوقی راهکار‌هایی در نظر گرفته که مصادیق آن قرار است به فوریت بیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون اقتصادی بانک مرکزی در توضیح درباره بخشی از این اقدامات گفت: اقساط سه ماهه بهمن و اسفند ۹۸ و فروردین  ۹۹کسب و کار‌های حقیقی و حقوقی دریافت نمی شود و همینطور اقساط قرض الحسنه کلیه اشخاص که در این سه ماه سررسید می‌شود دریافت نمی شود.

 

وی ادامه داد: اقساط این سه ماه به انتهای قرارداد آن‌ها اضافه می شود البته این اقدام مشروط به آن است که افراد تا اول دی ماه سال 98 بدهی جاری نداشته باشند.

 

در بخش دیگری از این برنامه خبری محمد محمدی، مشاور سازمان تامین اجتماعی به اقدامات این سازمان برای حمایت از کسب و کارها در شرایط کرونایی کشور اشاره کرد و از جمله تمهیداتی که برای صنوف آسیب دیده از کرونا دیده شده را اصلاح فرآیند‌های بیمه‌ای دانست و در توضیح این مورد گفت: اعتبار دفترچه افرادی که مهلت اعتبارشان تا پایان بهمن ماه بود با تمدید 2 ماهه به پایان فروردین تغییر یافت این اقدام برای کارگران خاص و کارگران ساختمانی هم اعمال شد.

 

وی با اشاره به اقداماتی که از سوی سازمان تامین اجتماعی برای بخش کارفرمایی درنظر گرفته شده است، گفت: بخش کارفرمایی هم بازرسی از کارگاه‌ها تا پایان فروردین ۹۹ متوقف شد. هیات‌های بدوی و تجدید نظر تشخیص مطالبات را همچنین تا پایان فروردین ۹۹ معلق کردیم.

 

محمدی تصریح کرد: بخش کارفرمایی با توجه به شرایط فعلی کشور بی شک متضرر خواهد شد برای جلوگیری از ضرر این دسته از صنوف هم پیشنهاداتی مطرح شد که در صورت تصویب، ضرر این بخش هم کاهش خواهد یافت/.

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا پیمان قربانی ویروس کرونا کرونا حقیقی و حقوقی کسب و کار ها بانک مرکزی سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گمرک ایران اعلام کرد تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.
 از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.
تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.
این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.
ارزش صادرات کشور در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.
این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.
در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.
عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.
در فروردین امسال، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.
در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.
در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.
ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.
بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.
متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش، ۶ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان و هند در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.
میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین امسال با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا