Web Analytics Made Easy - Statcounter

 برای کاهش اثرات احتمالی ویروس کرونا، حفظ بهداشت و پاکیزگی از مواردی است که باید همیشه مورد توجه قرار گیرد. قطرات و ذره‌های عطسه و سرفه که یک تا دو متر پرتاب می‌شوند، می‌توانند سطوح بسیاری را آلوده کنند؛ یکی از سطوحی که می‌تواند این آلودگی را منتقل کند، صفحه تلفن همراه است؛ به همین علت باید صفحه گوشی را مرتب ضد عفونی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پایگاه خبری "quartz" در گزارشی نوشت "ررودرا چاناپاناور" پژوهشگر مرکز علم سلامت در دانشگاه تنسی آمریکا که درباره ویروس کرونا تحقیق کرده، می‌گوید این ویروس می‌تواند روی سطوح به طور خاص شیشه‌ای مانند همچون صفحه نمایش موبایل‌ها، تا ۹۶ ساعت یا ۴ روز زنده بماند! این تخمین بر پایه داده‌هایی است که در جریان شیوع ویروس سارس در سال ۲۰۰۳ به سازمان جهانی بهداشت گزارش شد.

کرونا و سارس هر دو از یک خانواده محسوب می‌شوند و هر دو ویروس به لحاظ راه‌های انتقال و نحوه اثرگذاری تا حدی به هم شباهت دارند.

تحقیقات انجام شده روی ویروس سارس نشان می‌دهد که این ویروس می‌تواند روی دیوار ۳۶ ساعت، روی فلز و پلاستیک ۷۲ ساعت و روی شیشه ۹۶ ساعت دوام بیاورد. کافی است در حین استفاده از تلفن همراه، فرد مبتلا سرفه یا عطسه کند؛ ویروس به این طریق روی صفحه نمایش گوشی همراه می‌نشیند و شما پس از دست زدن به آن و مالیدن دست‌های خود به دهان یا بینی، مبتلا خواهید شد.

یک مطالعه کوچک دیگر توسط محققان دانشگاه "نیو ساوت ولز" استرالیا نشان داد که افراد در ساعات بیداری خود حدود ۳۶۸ بار گوشی تلفن خود را لمس می‌کنند که این می‌تواند باعث انتقال ویروس شود. ویروس کرونا تاکنون بیش از ۹۰ هزار نفر را در دنیا مبتلا کرده و جان بیش از ۳ هزار نفر را گرفته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تلفن همراه ویروس کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • مراسم عزاداری‌های خود را در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) با ما به اشتراک بگذارید
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت