Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با اشاره به پیک بالای بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان گفت: ظرفیت بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان صیاد شیرازی گرگان تکمیل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، عبدالرضا فاضل صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به قدرت سرایت ویروس کرونا در این روزها شاهد پیک بالای بیماران در بیمارستان‍‌های استان هستیم به طوری که ظرفیت بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان صیاد شیرازی گرگان تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیمارستان صیاد شیرزای گرگان مملو از بیماران مشکوک به کرونا است، تصریح کرد: حدود دو سوم از بیمارستان پنج آذر گرگان از بیماران کرونا پر شده است.

* رعایت بهداشت فردی مهمترین عامل قطع انتقال ویروس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان افزود: بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های علی‌آباد کتول و پیامبر اعظم (ص) گنبدکاووس بستری شدند.

فاضل با بیان اینکه علایم ویروس کرونا در افراد مختلف متفاوت است، گفت: برخی افراد که به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند دارای علایم اسهال و استفراغ و برخی دارای تب و کوفتگی بدن دارند که نشان می‌دهد شدت بیماری در افراد متفاوت است.

وی از مردم خواست تا مرتبا دست‌های خود را شستشو دهند و افزود: تنها با شستشو این ویروس از بین می‌رود و ما می‌توانیم زنجیره انتقال این بیماری را از بین ببریم.

* احتمال اپیدمی ویروس کرونا تا پایان فروردین/مراجعه 193 مشکوک به کرونا به مراکز درمانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان از احتمال اپیدمی ویروس کرونا تا پایان فروردین خبر داد و گفت: به دلیل اینکه حجم بیماران مشکوک به کرونا به بیمارستان‌های استان افزایش یافته طبیعی است خدمات دهی به آنها کاهش یابد.

فاضل از مراجعه 193 مبتلای مشکوک به کرونا به بیمارستان صیاد شیرازی گرگان در شب گذشته خبر داد و افزود: مراجعه مردم به بیمارستانها و مراکز درمانی در تمامی شهرستانها بالاست توصیه میکنیم که مردم ضمن رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری از ابتلای به این بیماری گام بردارند.

وی از راه اندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در استان خبر داد و گفت: از روز گذشته تعداد 500 نمونه به این آزمایشگاه ارسال شده است توصیه میکنیم که مردم در منازل خود بمانند تا زنجیره انتقال متوقف شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با اشاره به دلهره و اضطراب مردم از ویروس کرونا تاکید کرد: مردم نباید زیاد حساسیت به خرج دهند و با علایمی نظیر آبریزش بینی، سردرد و کوفتگی به بیمارستان مراجعه نکنند در صورتیکه علایم آنها تب شدید و تنگی نفس باشد حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/83019

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گلستان بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی تشخیص رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان بیمارستان صیاد شیرازی مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور