Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@21:54:45 GMT

ورود ۹۰۰ تن محلول ضدعفونی به بازار طی ۱۲روز

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۲۲۳۲

ورود ۹۰۰ تن محلول ضدعفونی به بازار طی ۱۲روز

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت اعلام کرد که طی ۱۲ روز ابتدایی ماه جاری،۹۰۰ تن محلول ضدعفونی در کشور توزیع شده است.

به گزارش ایسنا، غلامحسین مهرعلیان در مورد وضعیت توزیع مواد ضدعفونی کننده در کشور در پی شیوع کرونا ویروس گفت: اگر تصور کنیم که سال ۹۸ را بدون پدیده کرونا به پایان می رسانیدم به طور میانگین مصرف و تولید  الکل ۷۰هزار لیتر در روز بود و متناسب با آن مصرف فرآورده‌های ضدعفونی کننده در کل کشور حدود ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ تن در سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی و شیوع کرونا ویروس از اول  تا ۱۲اسفند، ۹۰۰تن محلول ضدعفونی کننده وارد باز کردیم اظهار کرد: به عبارتی دیگر طی ده روز، یک چهارم نیاز سالانه  کشور وارد بازار شده است.

مهرعلیان با اشاره به افزایش ظرفیت و تقاضای بالا در کشور گفت: البته ۶۵ تا ۷۰ درصد این مواد  در مصارف بیمارستانی و برای  پرسنلی که  در خط مقدم هستند، صرف می شود  و حدود  ۳۰درصد  نیز  مصرف داروخانه‌ای است.

وی با بیان اینکه اولویت وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این امر، این است که در گام اول از سربازانی که خط مقدم  درمان هستند، محافظت کنیم گفت: البته  ۱۰۰شرکت جدید  نیز دراین حوزه وارد مدار فعالیت شدند که فرآورده‌های خود را از ۲ الی۳ روز قبل وارد داروخانه‌ها کردند که حدود  ۲ تا ۳ میلیون مواد ضدعفونی کننده،  در تهران و شهرستانها از طریق بخشهای دارویی وارد بازار میشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کننده ماسك کروناویروس ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران