Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی این روزها تراکتوری‌ها بدجوری با صدا و سیما به مشکل برخورده‌اند، پس از نامه تند رئیس هیأت مدیره این  باشگاه خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما، دو نماینده مردم تبریز در مجلس نیز با نامه‌هایی جداگانه، روی مواضع باشگاه در قبال رسانه ملی پافشاری کرده‌اند.

ماجرا از این قرار است که محمدرضا زنوزی مطلق - مالک باشگاه تراکتور طی مصاحبه‌ای راجع به نام پرسپولیس اظهار نظر کرده‌ بود که عباس قانع – حین گزارشگری دیدار دو تیم پرسپولیس و شهر خودرو با سخنان کنایه آمیز، پاسخ زنوزی را داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین سخنان قانع کافی بود تا مدیران و هواداران تراکتور به شدت علیه مجری‌ها و گزارشگران صدا و سیما جبهه بگیرند. در نامه عباس الیاسی – رئیس هیأت مدیره تراکتور ضمن اشاره به ضرورت نقش آفرینی رسانه ملی در راستای حفظ وحدت جامعه و نگاه یکسان به تمامی قومیت‌ها، به حمایت‌های مجری برنامه فوتبال برتر و دو گزارشگر از تیم‌های خاص اشاره شده است.

مجری‌ها و گزارشگران فوتبال هم مانند تمامی شهروندان حق دارند طرفدار تیم خاصی باشند، اما به رسم حرفه‌ای‌گری و رعایت عدالت در رسانه ملی، این افراد علاوه بر اینکه نباید علایق شخصی خود را در سطح جامعه اعلام کنند، نباید در کار حرفه‌ای خود هم به هر نحوی علایق رنگی‌شان را نشان دهند که متأسفانه این روزها تا حدودی این اصل بی‌طرفی از سوی عوامل صدا و سیما رعایت نمی‌شود.

کری بین تیم‌های رقیب امری رایج در فوتبال جهان است که یکی از عوامل محبوبیت رشته فوتبال به شمار می‌رود و بر جذابیت‌های آن می‌افزاید؛ اما وقتی یک گزارشگر از رسانه ملی با سخنان کنایه آمیز پاسخ مالک باشگاه تراکتور را می‌دهد، به ادعای «گزارش‌های رنگی» لباس واقعیت می‌پوشاند. جای سئوال است که مگر فلان گزارشگر وکیل یا نماینده باشگاه پرسپولیس است؟ چرا بر خود وظیفه می‌داند که از حق این تیم دفاع کند؟ مگر «رسانه ملی»، «رسانه میلی» است که بر اساس میل و علاقه خود گزارش می‌کند؟ انتظار می‌رود صدا و سیما موضع خود در قبال این موضوع را اعلام کند. همچنین یکی دیگر از گزارشگران حین گزارش بازی برگشت دو تیم پرسپولیس و تراکتور، زمانی که توپ به زمین تیم میزبان می‌رسد، می‌گوید «توپ در زمین ایران» این جا هم سئوال پیش می‌آید که مگر تراکتور تیم ایرانی نیست؟  

باشگاه تراکتور در ادامه این نامه خواستار برخورد صدا و سیما با عوامل خاطی شده و اعلام کرده که در صورت ادامه‌دار بودن این روند، اجازه ورود دوربین‌های صدا و سیما به ورزشگاه را نخواهد داد؛ حتی اگر بازنده اعلام شود! همچنین در پیامی دیگر خطاب به هوادارانش اعلام کرده که زیرساخت‌های لازم را برای پخش اینترنتی بازی‌هایش فراهم می‌کند.

 به دنبال این نامه تراکتور، دو باشگاه شهر خودرو و نساجی مازندران هم طی نامه‌های جداگانه تقریباً به موارد مشابهی اشاره کرده‌اند.

احمد علیرضا بیگی – نماینده مردم تبریز در مجلس نیز طی نامه‌ای به حجت الاسلام اژه‌ای – رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما و مسعود پزشکیان – نائب رئیس مجلس نیز خطاب به رئیس رسانه ملی به همان مواضع تراکتور اشاره کرده و خواستار برخورد با عوامل خاطی شده‌اند.

اکنون فوتبال ایران علاوه بر چالش کرونا، باید با جبهه گیری سه تیم شهرستانی علیه رسانه ملی هم دست و پنجه نرم کند. منتظر نخستین بازی خانگی تراکتور می‌مانیم تا ببینیم این باشگاه تا چه حدی روی گفته‌هایش پافشاری می‌کند. البته شاید برخورد مسئولان رسانه ملی با گزارشگر خاطی، باعث شود تا تراکتور هم از مواضع خود کوتاه بیاید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی صدا و سیما رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط‌عمومی معاونت سیما، پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال سلمان فارسی بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رییس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

جبلی درابتدای این بازدید همراه با داود میرباقری کارگردان، برمهانی معاون سیما و حسین طاهری تهیه‌کننده و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و سپس بخش‌هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد.

در ادامه میرباقری و طاهری، رییس سازمان صدا و سیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارایه کردند. این در حالی است که انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشته و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند و به خاطر دقت و حساسیتی که میرباقری در کارگردانی دارد، این سکانس چند بار تکرار شد تا مورد تایید کارگردان قرار بگیرد.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: من برای عرض خسته نباشید به گروه تولید سریال خدمت آقایان میرباقری، طاهری و عوامل تولید این مجموعه از جمله بازیگران، هنروران و عوامل پشت دوربین رسیدم تا همچون گذشته در جریان روند تولید و پیشرفت پروژه قرار بگیرم. ما در سازمان صدا و سیما تمام هم و غم و تلاش‌مان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان‌ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت‌ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت‌ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صدا و سیما است که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات‌مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه‌ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکاران‌شان با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می‌برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت دنبال می‌کنند. امیدوارم ما و همکاران‌مان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمت‌شان باشیم.

در ادامه میرباقری در باره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته‌ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان) ، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود.

وی در پاسخ به این پرسش که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاش‌ می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

حسین طاهری تهیه‌کننده مجموعه «سلمان فارسی» هم درباره تولید سریال گفت: «سلمان فارسی» یکی از مجموعه‌های بزرگ صدا و سیما است که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره‌ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد.

جبلی در انتها به تماشای راش‌هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش‌های مختلف این سریال گفت‌وگو کرد.

دیگر خبرها

  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به بندر حیفا
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت