Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@13:42:22 GMT

بسیج ملی شکست کرونا در سراسر کشور آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۲۸۹۸

بسیج ملی شکست کرونا در سراسر کشور آغاز شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  مهر، بر اساس طرحی که چند روز قبل از قول وزیر بهداشت رسانه‌ای شد، قرار است ۳۰۰ هزار اکیپ با استقرار در مراکز بهداشتی درمانی، مدارس و احتمالاً پایگاه‌های بسیج، مقابله با ریشه کنی کرونا ویروس در کشور رقم بخورد.

در همین حال، سعید نمکی وزیر بهداشت، با اشاره به وجود بیش از ۱۷ هزار خانه بهداشت و بیش از ۹ هزار مرکز جامع سلامت در شهرها و روستاهای کشور گفت: بنا داریم کاری سازمان یافته در این مراکز و پایگاه‌های بسیج آغاز کنیم و از طریق سامانه‌ها و تماس تلفنی با خانواده‌ها، موارد مشکوک به مبتلا را به این مراکز دعوت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افراد دارای علائم در این مراکز بررسی می‌شوند تا اولاً داروها و آموزش‌های لازم را برای مراقبت در منزل دریافت کنند و بعد هم با پیگیری روزمره وضعیت شأن بررسی شود.

مبارزه یک شهروند علیه کرونا با دست خالی 

نمکی ادامه داد: این افراد هر روز از طریق سامانه یا تماس تلفنی ارزیابی خواهند شد، اگر بعد از ۳ روز از لحاظ جسمی بهبود نداشتند به بیمارستان‌ها معرفی می‌شوند، یا اگر نیاز بود با حضور تیم درمان، منازل گندزدایی و سایر اعضای خانواده ایزوله می‌شوند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: ارتباط ما با مردم از طریق سامانه و تلفن خواهد بود. همچنین در گلوگاه‌های شهرهایی آلوده هم، کنترل خواهیم داشت.

وی گفت: این طرح ابتدا از سه یا چهار نقطه کشور آغاز و پس از ۳ روز کار در سایر استان‌ها توسعه خواهیم داد. امیدواریم با یک همکاری مشترک، خبر خوش مهار بیماری را به مردم اعلام کنیم.

جزئیات طرح بیماریابی وزارت بهداشت برای کرونا چیست؟ | با وجود ماشین حساب از چرتکه استفاده نمی‌کنیم

وزیر بهداشت اظهار داشت: آنچه امروز درباره مدیریت کرونا در کشور داریم از روزهای قبل بسیار سازمان یافته‌تر است. اگر امروز تعداد مبتلایان افزایش یافته به خاطر افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها در کشور است که باعث شده روند شناسایی بیماران افزایش یابد. ضمن اینکه، فاصله مرگ‌ها با موارد ابتلاء افزایش یافته و میزان بهبود یافته‌ها حدود ۲۵ درصد مبتلایان است.

پیش از این، گفته می‌شد این ۳۰۰ هزار اکیپ قرار است سراغ تک تک خانه‌های مردم بروند که این موضوع از طرف وزیر و معاونان او تکذیب شد.

نماینده مجلس: من درِ خانه‌ام را روی اکیپ وزارت بهداشت باز نمی‌کنم | متخصصین از تصمیم وزارت بهداشت بهت‌زده‌اند

بر اساس اظهارات مسئولان ارشد وزارت بهداشت، با توجه به فراهم بودن زیر ساخت‌های پرونده الکترونیک سلامت در کشور، این طرح از طریق اپ و…، دنبال و اجرا خواهد شد.

کد خبر 489687 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران وزارت بهداشت وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آن ها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و سبب آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، بیشتر مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آن ها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آن ها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • افزایش شمار شهدا و بازداشت شدگان در کرانه باختری
  • حمایت بسیج اساتید از دانشگاهیان جهان علیه رژیم صهیونیستی
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی