Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی با بیان اینکه ریسک های زیادی در بازار نفت وجود دارد که مهم ترین آنها شیوع کرونا است، گفت: اوپک با کاهش بیشتر تولید نفت می تواند قیمت ها را متعادل کند.

مهدی حسینی  با بیان اینکه بازار نفت این روزها دچار تنش های زیادی است، افزود: به دلیل اینکه پیش بینی دقیقی برای کنترل کرونا مشخص نیست پیش بینی  تقاضا را دچار بحران کرده و این موضوع می تواند در روزها و هفته های آینده شدت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با یادآوری اینکه تقاضا با رشد اقتصادی رابطه مستقیم دارد، افزود: اگر قرار باشد رشد اقتصادی اتفاق نیافتد تقاضای نفت در مصرف کنندگان بزرگ مانند چین و هند کاهش پیدا می کند و کار را سخت تر خواهد کرد.  
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی تاکید کرد: از سوی دیگر  آمریکا نیز در بازار نفت دخالت دارد.
حسینی با بیان اینکه آمریکا به عنوان تولید کننده بزرگ نفت های غیر متعارف با محدودیت رو به رو شده، گفت : از این رو برای ادامه تولید شیل اویل ها نیازمند قیمت های بالاتر نفت در بازار است.
وی ادامه داد: این در شرایطی است که تولید شیل اویل ها بالاترین آسیب را به لایه ازن وارد می کند.
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی افزود: تولید نفت های غیر متعارف ۵ برابر تولید ذغال سنگ گاز متان در فضا منتشر می کند اما توجهی به این موضوع نمی شود.  
حسینی ادامه داد: اما آمریکا بدون توجه به این موضوع، در سال های اخیر تولید شیل را از ۱.۵ میلیون بشکه به ۸ میلیون بشکه رسانده است.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مهم ترین گروه هایی که در چند دهه گذشته در تنظیم بازار نفت موثر بوده، اوپک است، ادامه داد: اوپک در این سال ها بسیار موفق عمل کرده و پیوستن روسیه به عنوان اوپک پلاس نیز نقش تعیین کننده ای داشته است.
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی عراق را با تولید ۵ میلیون بشکه نفت در روز یکی از بازیگران اصلی بازار دانست و  افزود: اتفاق دیگر بازار نفت آزاد کردن ۱۲ میلیون بشکه از ذخایر آمریکا است.
حسینی آزاد شدن ۱۲ میلیون بشکه نفت آمریکا را نشان دهنده کاهش تولید شیل اویل ها در این کشور به دلیل کاهش قیمت نفت عنوان کرد و گفت: آمریکا برای انجام تعهدات صادراتی خود مجبور است از ذخایر استراتژیک خود بهره برداری کند.
وی تاکید کرد: مجموع این عوامل نشان می دهد که بازار نفت از نظر تقاضا و شیوع کرونا تحت فشار است.
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی اینکه رشد اقتصادی چین به زیر ۵ درصد می رسد، ادامه داد: معنایش این است که تقاضا برای انرژی را کاهش می دهد، هند نیز با کاهش تقاضای انرژی رو به رو خواهد بود. در مجموع رشد اقتصاد جهانی از ۳.۵ تا ۴ درصد به زیر ۳ درصد می رسد و  طبیعتا قیمت ها باز هم کاهشی خواهد بود.
حسینی افزود: اوپک با توجه به نقش متعادل سازی که برای خود در بازار قائل است باید عرضه را کاهش داده و با کاهش بیشتر سهمیه ها موافقت کند البته در این راه باید روسیه را با خود همراه داشته باشد.
وی همچنین گفت: آمریکا نیز به دلیل اقتصادی کردن تولید شیل اویل ها، از افزایش قیمت هاحمایت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه به نظر می رسد روسیه همکاری کاملی با اوپک نخواهد داشت، ادامه داد: با این حال عربستان با ارتباط آمریکا از کاهش سهمیه ها حمایت می کند. عربستان تلاش خواهد کرد روسیه را وارد میدان کند.
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی تاکید کرد: کاهش یک میلیون بشکه ای نفت محتمل است زیرا یک میلیون بشکه از تولید ۳۰ میلیونی اوپک تنها حدود ۳ درصد است.

 ایرنا

برچسب ها: قیمت نفت ، اوپک ، ویروس کرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت نفت اوپک ویروس کرونا تولید شیل اویل ها میلیون بشکه بازار نفت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: توافق آتش‌بس باید برای حماس یک «تصمیم آسان» باشد

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، ادعا کرده است که «تن‌ها چیزی که بین مردم غزه و آتش‌بس وجود دارد، حماس است» و توافق با اسرائیل باید برای این گروه یک «تصمیم آسان» باشد.

بلینکن اواخر روز جمعه در سخنرانی در انجمن سدونا مؤسسه مک‌کین در آریزونا گفت: «ما منتظریم تا ببینیم آیا در عمل، آنها می‌توانند پاسخی مثبت در مورد آتش‌بس و آزادی اسرا بدهند یا خیر».

او بدون اشاره به اینکه درخواست حماس در توافق چیست، گفت: «اما شاید چیز دیگری [در خصوص حماس]در جریان باشد و در روز‌های آینده تصویر بهتری از آن خواهیم داشت.

بلینکن افزود که مذاکرات با حماس به دلیل این واقعیت پیچیده است که «تصمیم گیرندگان نهایی» اعضای این گروه در غزه هستند که میانجی‌ها هیچ تماس مستقیمی با آنها ندارند.

وی همچنین تاکید کرد که آمریکا نمی‌تواند از عملیات زمینی اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه حمایت کند، زیرا اسرائیل طرحی برای حفاظت از غیرنظامیان ارائه نکرده است.

هیئت قطری برای مذاکرات آتش بس غزه به قاهره می‌رود

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره عربی، یک هیئت قطری امروز شنبه برای شرکت در مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه به قاهره سفر می‌کند.

در حالی که تلاش‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از حمله اسرائیل به رفح - آخرین پناهگاه ۱.۵ میلیون فلسطینی آواره‌شده در جنگ هفت ماهه - ادامه دارد، یک هیئت حماس نیز به پایتخت مصر می‌رود.

بیش از ۳۴۵۰۰ فلسطینی از زمان آغاز حمله نظامی اسرائیل در ۷ اکتبر تاکنون شهید شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • شروطی را که به معنای تسلیم‌شدن ما باشد، نمی‌پذیریم | تسلیم شدن در برابر حماس شکست فاجعه بار برای اسرائیل است
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • مواضع متناقض سران غربی در برابر اتفاقات اخیر آمریکا + فیلم
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • بلینکن: توافق آتش‌بس باید برای حماس یک «تصمیم آسان» باشد