Web Analytics Made Easy - Statcounter

فراتی کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه کرونا باعث نشود مسلمانان هند را فراموش کنیم، گفت: مسلمانان دنیا باید افکار عمومی را با شیوه های مختلف متوجه اتفاقات اخیری که در هندوستان رخ داده است کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالوهاب فراتی کارشناس مسائل سیاسی و منطقه در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به اتفاقات اخیر در هند، اظهار داشت: حادثه ای که در چند روز گذشته در هندوستان رخ‌داده است حادثه جدیدی نیست و شاید در 150سال گذشته تلاش زیادی شده است تا در آن منطقه مسلمانان را منزوی کنند و در واقع می توان گفت که این سیاست کلی هندوها در قبال مسلمانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این اتفاقات در میانمار هم رخ داد و هندوها مسلمانان را به طرز فجیعی مورد اذیت و آزار قرار دادند تا آن‌ها را از سرزمین خودشان بیرون کنند.

اعطای تابعیت به غیرمسلمانان، نقض حقوق مسلمانان در هند است

این استاد دانشگاه باقرالعلوم بیان داشت: متأسفانه آقای مودی نخست وزیر کنونی هندوستان  همین سیاست را دنبال می کند و علاقه‌مند است تا مسائل قومیتی را تشدید کند. جمعیت مسلمانان هند 200میلیون نفر است که بعد از اندونزی بیشترین مسلمانان را دارد. طبیعتاً تصویب قانون جدید و اعطای تابعیت به غیرمسلمانان، نقض حقوق مسلمانان در هند است.

وی افزود: این یک فاجعه بسیار خطرناکی است که دولت از این قانون حمایت کرده است و ارتش هم به حمایت از این قانون در روزهای آینده ممکن است اعتراضات مسلمانان را سرکوب کند و این اتفاق برای کل کشورهای مسلمان در دنیا حادثه اسفبار و غم‌انگیزی است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اقدامات مؤثر در مقابله با این سیاست های ضد اسلامی ، خاطرنشان کرد: در ابتدا باید مسلمانانی که در داخل سرزمین هند قرار دارند اقدامات را انجام دهند البته احتمال دارد که مسلمانان داخل هند نتوانند با اعتراضات خیابانی به نتیجه برسند چراکه ارتش هندوستان در دست هندوها قرار دارد و به‌راحتی اعتراضات مسلمانان را سرکوب می کنند.

مسلمانان افکار عمومی دنیا را متوجه اتفاقات اخیر هندوستان کنند

وی اضافه کرد: به نظر می رسد بهترین و سریع‌ترین راه و مسیر این است که مسلمانان هند بر افکار عمومی و به ویژه دادگاه عالی هند فشار بیاورند و همچنین از طریق ارتباط با گروه ها و احزاب سیاسی کاری کنند تا قانون تابعیت به غیرمسلمانان از بین برود و استمرار حیات پیدا نکند.

فراتی با اشاره به اقدامات مسلمانان خارج از هند، گفت: مسلمانان خارج از هند هم باید از طریق شیوه های مختلف اعتراضات خود را نشان دهند طبیعتاً اقدامات اخیر دولت مودی بر روابط با کشورهای اسلامی تأثیر می گذارد که باید سران کشورهای اسلامی از نوع رابطه ای که با هندوستان دارند به عنوان اهرم فشار بر دولت هند استفاده کنند و مسلمان  ها هم با اعتراضات و تجمعات متعدد در مقابل نمایندگی سازمان ملل، افکار عمومی را متوجه اتفاقات رخ داده در هندوستان کنند.

کرونا باعث نشود مسلمانان هند را فراموش کنیم

وی در ادامه به وظیفه ایران اشاره کرد و ابراز داشت: طبیعتاً مسلمانان هند به دلیل ارتباط نزدیکی که با کشور ایران دارند انتظاراتی از مقامات سیاسی و ملت ایران دارند و ایران هم باید تحرک بیشتری در دفاع از حقوق مسلمانان در هند انجام دهد و کرونا باعث نشود که این حادثه بسیار تلخ مورد غفلت قرار گیرد.

باید سیاست خارجی در مقابل اتفاقات هند فعال تر باشد

این کارشناس مسائل سیاسی و منطقه ای تاکید کرد:  یک دیپلماسی فعال‌تری از سیاست خارجی انتظار می رود که جلوی این جنایت ها را بگیرد چرا که مسلمانان هند اول  ایران و بعد کشورهای اسلامی در جهان را حامی خود می دانند.

وی گفت: ما نیازمند یک دیپلماسی فعال تر و تبلیغات گسترده تری هستیم تا بتوانیم به مسلمانان هند کمک کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: متوجه اتفاقات اتفاقات اخیر مسلمانان هند افکار عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی اقتضاهای خاص خودش را دارد. در شرایطی که فروش این منابع توسط کشور با محدودیت روبروست و تحریم کنندگان تلاش خود را در راستای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گرفته اند، چاره اندیشی برای فروش نفت و گاز کشور ضروری است.

در همین راستا، وزارت نفت به اجرای سیاست هایی به منظور حل مشکلات کشور در شرایط تحریمی پرداخت. به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال و هوشمندانه در ارتباط با همسایگان از جمله سیاست هایی بود که دولت سیزدهم در پیش گرفت. در اثر این سیاست ها، بهبود روابط با پاکستان، ترکمنستان، عراق و ترکیه در دستور کار قرار گرفت و بسترسازی برای از سر گیری خط لوله صلح، آغاز دوباره سوآپ گاز از ترکمنستان و ادامه فروش گاز به ترکیه و عراق تحقق یافت.

سیاست دیگری که وزارت نفت دنبال کرد، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی بود. در شرایطی که به لحاظ مالی در مضیقه هستیم، تلاش کردیم از طریق ارائه خدمات به سایر کشورها و فروش نفت به آن ها به همکاری در پالایشگاه هایشان بپردازیم.

نظرات محمدحسن دیده ور، عضو اتاق بازرگانی ایران را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم و مزیت هایی که برای کشور داشته است، در ادامه می خوانید.

دیده ور در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی انرژی فعال دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی فعال در حوزه انرژی و سیاست گذاری کلان در توسعه تجارت انرژی کشور دو بال سیاست خارجی ایران بوده است که به موازات یکدیگر پیش رفتند و توانستند کمک زیادی به رشد فروش نفت ایران داشته باشند.

خوشبختانه شاهد هستیم که روابط کشورمان نیز با همسایگان در حال بهبود است. به طور مثال، تنش زدایی ای که از روابط خود با عربستان کردیم، بسیار به جا و مناسب بود. بهبود روابط با هند، ترکمستان و عراق نیز اقدام خوبی در جهت توسعه تجارت انرژی کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این موضوع که امور کشور در حال پیشرفت است، به موضوع بهبود روابط با دیگر کشورها برمی گردد. در حوزه های مختلف شاهد هستیم که سیاستمداران کشور در حال تنش زدایی و احیای روابط هستند که بسیار کمک کننده است.

دیده ور گفت: اشتیاق زیادی از سوی فعالان اقتصادی دیگر کشورها برای همکاری با ایران و فعالیت در فضای کشور ما وجود دارد. حتی فعالان اقتصادی کشورهای اروپایی به حضور در فضای اقتصادی ایران تمایل دارند. می توانیم از این فرصت ها به نحو احسن در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: وزارت نفت اقدامات خوبی را در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها به اجرا گذاشت. به ویژه در ونزوئلا فعالیت های خوبی داشتیم. ارائه خدمات به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را سیاست درستی می دانم. از این طریق به بازارسازی تضمینی برای نفت کشور می پردازیم و نوعی اشتغالزایی برای متخصصان داخلی کشور رقم می زنیم.

دیده ور گفت: قرار بود همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی در چند کشور دیگر نظیر سودان نیز پیگیری شود. به طور کلی صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را مثبت ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: شرکت های واسطه ای در صنایع نفت و گاز سودهای سرشاری کسب می کنند. از طریق همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی و تبدیل نفت و گاز به فرآورده، می توانیم خودمان از این مزیت ها بهره مند شویم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: لازم است دولت پیگیری ای در مورد تحریم ها در مجامع بین المللی داشته باشد. برخی از اقلامی که مورد نیاز صنایع است، اصلاً تحت تحریم نیستند، اما متاسفانه مانند اقلام تحریمی با آن ها برخورد می شود و برایمان مشکل ساز شده است. دولت ایران می تواند این موضوع را در مجامع بین المللی پیگیری کند که همه اقلام مورد نیاز در صنایع تحریم نیستند.

 

دیگر خبرها

  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • کنعانی: افکار عمومی جهان بیدار شده است
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • پیشنهاد پزشکیان به مسئولان بعد از فعال شدن گشت ارشاد
  • برنامه استقلال برای فتح قلعه یادگار/ نکونام در تعطیلات مشکل تعویض‌ها را حل می‌کند
  • شکاف بین دولتمردان صهیونیست‌زده با افکار عمومی در غرب غیرقابل‌انکار است
  • «بمبی که آمریکا در خاورمیانه نمی بیند»: واشنگتن در حال تکرار اشتباه نادیده گرفتن افکار عمومی جهان عرب است/ آمریکا دود برخاسته از آتش زیرخاکستر غزه را ندید/ انقلاب رسانه های اجتماعی در جنگ غزه