Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به تمهیدات این سازمان برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس، جزئیات بسته حمایتی مالیاتی برای اصناف و کسب‌کارهای آسیب دیده از این ویروس را تشریح کرد.

امید علی پارسا با اشاره به تمهیدات سازمان امور مالیاتی برای حمایت از اصناف و کسب‌و کارهای آسیب دیده از کرونا، گفت: اولین اقدام این سازمان در این زمینه لغو جلسات هئیت حل اختلاف مالیاتی برای اشخاص حقیقی و در مورد اشخاص حقوقی هم تصمیم‌گیری در این مورد را به مدیران کل آن استان داده‌ایم که براساس شرایط عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر بدین معنی است که بررسی پروند‌ها به سال آینده موکول می‌شود.

وی ادامه داد: دومین اقدام درباره بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیاتی بود که مهلت آن تا پایان اسفند بود که به بخش تولید ۹۰ درصد و به بخش خدمات ۸۰ درصد بخشودگی می‌دادیم؛ این مورد را برای سه ماه تمدید و ابلاغ کردیم.

این مقام مسئول که در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری صحبت می‌کرد، افزود: اوراقی قطعی که از ۱۲ بهمن به بعد بدهی مالیاتی آن‌ها به قطعیت می‌رسد اگر تا پایان خرداد ماه بدهی را پرداخت کنند، ۱۰۰ درصد مشمول بخشش می‌شوند.

وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات را با مشارکت بانک مرکزی از ۱۰۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون برای اشخاص حقیقی افزایش دادیم که نیازی به استعلام وضعیت مالیاتی نباشد و برای اشخاص حقوقی  هم پرداخت تسهیلات به آن‌ها را از ۳۰۰ میلیون به ۵۰۰ میلیون افزایش دادیم که از شنبه ابلاغ می‌کنیم.

پارسا در پاسخ به اینکه آیا میزان مالیات‌های پرداختی کاهش پیدا می‌کند، گفت: ما یک بسته ۶ بندی را به شورای هماهنگی اقتصادی ارائه کرده‌ایم که در آن بسته، موردی همچون تعویق بدهی‌های قطعی مالیاتی درنظر گرفته شده است و ما اختیاری در امهال نداریم و این موضوع را پیشنهاد دادیم اگر تصویب شود حتما اعمال می‌کنیم.

 رئیس کل سازمان امور مالیاتی در ادامه درباره تمدید جوازهای کسب که دیگر در این شرایط استعلام در این زمینه صورت نگیرد، خاطرنشان کرد: سازمان مالیاتی این موضوع را هم در بسته پیشنهادی خود درنظر گرفته و انشاالله که با تایید ابلاغ شود.

وی ادامه داد: اخذ مالیات متناسب با سود و درآمد است و زمانی که سود و درآمد کاهش پیدا می‌کند حتما به طور متناسب مالیات پرداختی هم کاهش پیدا می‌کند و حتما با شرایطی کسادی که دراثر گسترش ویروس کرونا در اقتصاد ایجاد شده، تغییرات خود را در میزان مالیات پرداختی نشان می‌دهد.

پارسا در پایان سخنانش، گفت: ما به عنوان سازمان امور مالیاتی متوجه هستیم که بخش تولید به خصوص اصناف در یک ماه آخر سال تحت فشار قرار گرفته‌اند که این سازمان حتما این موضوع را در محاسبه مالیات‌های سال آینده لحاظ می‌کند.

 ایسنا

برچسب ها: سازمان امور مالیاتی ، مالیات ، ویروس کرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی مالیات ویروس کرونا سازمان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها