Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس سایبری کشور خبر داد : در پی رصد فضای مجازی و تشکیل کارگروه ویژه در پلیس فتا در خصوص مقابله با شایعه سازان فضای مجازی با موضوع " شیوع بیماری کرونا ویروس در کشور " ۴۲۱ مورد مجرمانه احصاء شده است . به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار " وحید مجید " رئیس پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر اظهار داشت: هم اکنون پلیس فتا ناجا و ۲۲۰ رده پلیس فتا در استان‌ها و شهرستان‌های کشور با تشکیل کارگروهی تخصصی تمامی نشانگاه‌های فضای مجازی را رصد می‌کنند و ضمن تحلیل کارشناسی اخبار و تصاویر منتشر شده در خصوص کرونا ویروس در صورت مشاهده موارد اخبار جعلی و یا تصاویر کذب، موارد بلافاصله مورد پی گیری فنی و انتظامی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام انتظامی با اشاره به انجام رصد عام و کلی فضای مجازی و تمرکز بر شناسایی۳۵۶مورد مصادیق مجرمانه قابل پیگیری، اعلام داشت از این تعداد برابر هماهنگی با مرجع محترم قضایی ۱۲۱ مورد دستگیری، احضار و اخذ تعهد و بالغ بر ۱۹۰مورد تذکر و ارشاد تلفنی مبنی بر حذف مطالب منتشر شده برخورد با شایعه سازان و منتشر کنندگان اخبار جعلی و کذب را از مهمترین ماموریت‌های پلیس فتا در این روز‌ها به شمار می‌رود و اعلام داشت رسیدگی به سایر پرونده‌های متخلفین نیز در دستور کار قرار دارد و بر اساس رصد‌ها و تحلیل‌های فنی صورت گرفته بخش زیادی از اخبار شایعه و تصاویر جعلی و کذب از سوی سایت‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی خارج از مرز‌های آبی و خاکی این کشور از سوی معاندین و مغرضین با هدف ایجاد تشویش اذهان عمومی تولید و منتشر میگردد.
این مقام ارشد سایبری بیان داشت: با هر متخلفی که در صدد ایجاد تشویش اذهان عمومی و یا سوء استفاده اقتصادی از اوضاع فعلی را داشته باشند برابر قانون برخورد قضایی خواهیم کرد و به موازات رصد دقیق اخبار و محتوا‌های بارگزاری شده در فضای مجازی، وضعیت خرید و فروش اقلام و تجهیزات بهداشتی و دارویی در سایت‌های فروشگاهی و کانال‌های شبکه اجتماعی در حال رصد و بررسی می‌باشد و به محض رویت موارد مجرمانه در این خصوص خارج از ضوابط قانونی با متخلفان برخورد قضایی خواهد شد.
سردار وحید مجید در ادامه از کشف و ضبط انبار‌های متعددی از احتکار و فروش غیر قانونی اقلام دارویی و بهداشتی مورد نیاز هموطنان گرامی در چندین استان و شهرستان‌های کشور خبر داد و بیان داشت چندین نفر هم که با قصد سوء استفاده از اوضاع فعلی مدعی فروش واکسن و دارو قطعی درمان کرونا ویروس در کشور بودند شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا ناجا ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و مجاهدت‌های شبانه روزی کادر پزشکی و پرستاری کشور، اصلی‌ترین اولویت امروز کشور را حفظ آرامش و همبستگی مردم و مسئولان عنوان کرد و بیان داشت: چهره‌های شناخته شده و هنری و صاحبان صفحات پربیینده در کشور می‌توانند نقش مثبتی در این رابطه ایفا کنند و اعلام داشت تعداد زیادی از شهروندان با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا و سایر راه‌های ارتباطی از ما خواسته اند با جدیت با شایعه سازان و متخلفان برخورد کنیم.
این مقام ارشد انتظامی در پایان از هموطنان خواست اخبار موثق را صرفا از رسانه ملی و خبرگزاری‌های معتبر دریافت دریافت کنند و از توجه و باز نشر اخبار و تصاویر غیز قابل اعتماد و بعضا جعلی و کذب که در فضای مجازی در حال انتشار است خودرداری نموده و در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.Cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی منعکس نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ناجا پلیس فتا سایبری پلیس فتا فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی